ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> نیم قرن تشنگی سهم مردم از سه رودخانه! وعده دولتی ها هم کام مردم را شیرین نکرد | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۹
۵۰ سال است که مردم شهرستان خاش علی رغم همجواری با سه رودخانه، همچنان گالن های ۲۰ لیتری را برای رفع تشنگی حمل می کنند.
نیم قرن تشنگی سهم مردم از سه رودخانه!/ وعده دولتی ها هم کام مردم را شیرین نکرد
به گزارش خبرنگار عصرهامون، سال هاست مردم سیستان وبلوچستان با مشکلات کمبود آب آشامیدنی دست و پنجه نرم می کنند و تنها وعده هاست که یکی پس از دیگری می آید و زخمی بر دل مردم باقی می گذارد.

علی ای حال شهرستان خاش یکی از شهرستان های سیستان و بلوچستان است که علی رغم اینکه در ۱۷۵ کیلومتری مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد اما ۵۰ سال است که مردمان آن حال و روز خوشی ندارند.

گویا صدای مظلومیت مردم سیستان و بلوچستان سال هاست که به گوش مسئولین نمی رسد و مشکلاتشان تمام شدنی نیست به طوری که برخی شهرستان های استان تنها نام شهر را یدک می کشند و در عالم برزخی بین شهر و روستا مانده است.

شهرستان خاش یکی از شهرستان های سیستان و بلوچستان که با وجود جمعیتی بالغ بر ۱۸۰ هزار نفر  و نزدیکی با سه رودخانه مهران، ایرندگان و کارواندر اما مردم این شهرستان سال هاست آب شور دارند و تنها مسئولین وعده آب رسانی از لوله ها را به مردم می دهند.

علی ای حال وعده های دنباله دار مسئولین سبب شد که مولوی محمد عثمان قلندرزهی امام جمعه اهل سنت مسجد الخلیل خاش  و علی کرد نماینده مردم شهرستان خاش و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عنوان کنند: مسئولان در مسئله آبرساني سد كارواندر به شهرستان خاش كوتاهي كردند و بايد در اين خصوص هرچه زودتر تدابير لازم اتخاذ شود.

آنچه مسلم است شهروندان شهرستان خاش در ۴۰ سال اخیر بارها شاهد حضور چند باره وزرا و مقامات عالی رتبه کشوری و استانی و نیز نمایندگان مجلس، فرمانداران و مسئولان بی شمار محلی برای ساخت سد کارواندر و اجرای خط انتقال آب از کارواندر به خاش بوده اند که هیچ دستاوردی برای این شهرستان نداشته و همواره مورد انتقاد و گلایه مردماین شهر شده است.
یکی از شهروندان خاش در این خصوص گفته است: سالهاست که رسانه ها خبرهای داغ اما بسیار سرد و ناامید کننده همچون تاخیر در بهره برداری از پروژه انتقال آب شرب از کارواندر به خاش را منتشر می کنند ت شاید به گوش مسئولین برسد اما دریغ از کمی عمل و هنوز هم ما از لوله های آب، آبی شور و پر از رسوبات را استفاده می کنیم و چیزی به نام آب شیرین را از لوله کشی های منازلمان ندیده ایم.

علی ای حال در دولت قبل بیش از ۱۲ میلیارد ریال اعتبار صرف اجرای راه دسترسی به سد کارواندر به طول ۵/۷ کیلومتر شده که این اعتبار صرف عملیات کوه بری و همسطح سازی و حدود ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که علیرغم داشتن پیمانکار قدرتمند و قوی به دلیل عدم اختصاص اعتبارات لازم این پروژه نیز به مانند پروژه های اجرای سد و اجرای خط انتقال آب به خاش راکد مانده است اما عملیات اجرای این پروژه در چند ماه اخیر سال جاری نیز مجدداً با هزینه های بسیار هنگفتی آغاز شد که پس از گذشت سه ماه از شروع کار به دلیل مشکلات مالی و عدم رضایت پیمانکار از اعتبارات پرداخت شده به وی باعث شده این پروژه متوقف شود و از اینرو طبق برخی از شنیده ها قرارداد دیگری با پیمانکار آلمانی نیز در این خصوص منعقد شده است که هنوز این وعده در اهالی از ابهام به سر می برد و باید دید آیا سومین پیمانکار نیز این پروژه را به اتمام خواهد رساند؟؟؟

آنچه مهم است در صورت اجرای سد کارواندر که دارای ۶۵ متر ارتفاع تاج است، زمینه ذخیره آب در سطح ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب فراهم می شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcd9z0f9yt0zs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما