تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۳
کودک دو ساله ای در یکی از روستاهای مرزی شهرستان هیرمند به دلیل فقر خانواده به خواب ابدی فرو رفت.
خواب ابدی بیمار سرطانی در هیرمند/کودک دو ساله قربانی فقر خانواده
به گزارش عصرهامون به نقل از ندای هیرمند؛ یکی از مشکلاتی که کماکان گریبانگیر جنوب شرق کشور است، پدیده ای به نام فقر می باشد، این پدیده با خشک شدن تالاب هامون، و همچنین دیوار مرزی در شمال استان سیستان و بلوچستان به وجود آمده است.
اشتغال مرزداران عمدتاً با همراهی آب های بین المللی هامون همراه بود، به طورکل دامداری و کشاورزی را می توان عمده فعالیت مردم شمال استان سیستان و بلوچستان دانست.
همچنین در کنار کشاورزی، انتقال سوخت به کشور افغانستان نیز از دیگر فعالیت های مردم در این منطقه بوده است که با دیوار کشی مرز این اشتغال به افراد خاصی تعلق گرفت.
محمد علی پیری فرماندار شهرستان هیرمند در این خصوص گفت: کسانی که در آن طرف دیوار مرزی زمین کشاورزی دارند می توانند در روز مقداری سوخت حمل کنند و به فروش برسانند.
این فعالیت در گذشته منبع درآمدی برای تمام سیستانیان بوده است که با انسداد مرز به بخش اندکی از مردم تعلق گرفت.
با این حال فقر امروز به گونه ای در سیستان رشد یافته است که اکثر خانواده ها دچار این پدیده شده اند، کودکان بیشترین آسیب را از این معضل متحمل می شوند.
در روزهای اخیر کودک دو ساله ای در یکی از روستاهای مرزی شهرستان هیرمند به دلیل فقر خانواده به خواب ابدی فرو رفت.

سرپرست این خانواده در گفت و گو با ندای هیرمند گفت: کودک مبتلا به سرطان خون بوده است و به دلیل فقر مالی نتوانسته ایم آن را تحت درمان قرار دهیم.
وی افزود: هر چند که این کودک در روزهای آخر زندگی تحت مراقبت گروه های خیریه قرار گرفت اما فقر و بیماری، اجازه زنده ماندن بیشتر را به او نداد.
روزانه بسیاری از مردم سیستان به دلیل فقر به انواع بیماری های نادر مبتلا می شوند، و آمار ها نشان می دهد که در سال های اخیر نه تنها کمکی به این خانواده ها نشده است بلکه گرانی و تورم باعث شده تا آنها کماکان اعضای خانواده خود را از دست بدهند.
دکتر امید رضایی فوق تخصص خون و سرطان  انکولوژی به ندای هیرمند گفت: منشا سرطان، از سول های بدن شروع می شود، بدن هر فرد شامل میلیون ها سلول است که در بافت ها و اندام ها  تقسیم شده اند.
وی افزود: هر سلول حاوی ژن هایی است که وظیفه رشد، عملکرد، بازسازی و مرگ آن را بر عهده دارد به طور معمول، سلول ها از ساختاری که به آن ها داده شده، پیروی می کنند و در نتیجه سلامت بدن حفظ می شود اما گاهی این ساختارها در برخی از سلول ها درست دریافت نمی شود و در نتیجه این سلول ها رفتار و واکنشی غیرعادی را در رشد و تکثیرشان پیش می گیرند و بدون نظم تکثیر می شوند.
پزشک متخصص بیمارستان امیر المومنین زابل تصریح کرد: در بیشتر اندام ها، این سلول های غیرطبیعی توده های توپر و جامدی را تشکیل می دهند که به نام تومور شناخته شده اند. با این حال، سول های غیرطبیعی سیستم ایمنی یا خون، به ندرت تومورهای جامد درست می کنند. در سرطان خون معمولا این سلول های غیرطبیعی در خون، مغز استخوان و دستگاه لنفاوی به گردش در می آید.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbfgb80rhbgap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها