تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۸
در حالی قطعی مکرر برق در نواحی مختلف کلان شهر زاهدان باعث گلایه مندی و نارضایتی شهروندان شده است که مسئول روابط عمومی شرکت توزیع برق سیستان وبلوچستان عامل قطعی را سرقت سیم ها و وزش باد عنوان کرد.
گلایه های مردم از قطعی برق کلان شهر زاهدان
به گزارش عصرهامون، روز گذشته در محدوده تقاطع خیابان های امام خمینی(ره) و هیرمند زاهدان مردم از ساعت6وسی دقیقه صبح تا 11وسی دقیقه با بی برقی مواجه شدند که بسیاری از امور کاری و زندگی آنها دچار اختلال شد.
یکی از شهروندان که محل کارش در محدوده این خیابان بود در این زمینه بیان کرد: کار ما به گونه ای است که به وسیله رایانه و اینترنت انجام می شود اما قطع برق باعث شد تا کارهایمان تا نزدیکی های ظهر تعطیل شود.
غلامی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: مسئولان شرکت برق باید برنامه ریزی لازم را در این گونه اتفاقات و خرابی ها داشته باشند تا در سریعترین زمان ممکن بتوانند به مردم خدمات دهی کنند.
وی از مسئولان خواست تا اینگونه حوادث را در کوتاه ترین زمان رفع کنند تا مردم دچار سرگردانی نشوند.
راشکی یکی دیگر از شهروندان گفت: قطعی برق در جامعه امروزی به معنای اختلال در زندگی و کار است و نمی توان بدون آن به راحتی به زندگی پرداخت، براین اساس نباید با آنکه سال ها ازپیروزی انقلاب اسلامی می گذرد، شاهد قطعی برق 5ساعته باشیم، اگر حوادث بزرگتری به مثل سیل و یا زلزله به وقوع می پیوست چه باید می کردیم؟

سرقت سیم و وزش بادعامل قطعی 5ساعته برق بوده است
مسئول روابط عمومی شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان گفت: روز گذشته به دلیل سرقت سیم های برق و وزش شدید باد در محدوده خیابان های امام خمینی(ره) و هیرمند زاهدان قطعی برق 5ساعته را شاهد بوده ایم.
ميلاد شجاعي نصيرآبادی در گفت و گو با عصرهامون افزود: متاسفانه سرقت سیم های برق یکی از عواملی است که باعث بروز مشکلاتی نه فقط برای شرکت توزیع برق، بلکه برای مردم و ساکنان منطقه نیز می کند.
وی بیان کرد: مردم در صورت مشاهده اقدام به سرقت سیم های برق، موارد را هرچه سریعتر جهت پیگیری قانونی به مراجع مربوطه به مثل نیروی انتظامی اعلام کنند.

مجازات سرقت سیم های برق و مخابرات
به استناد ماده ۶۵۹ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، کسانی که مبادرت به سرقت وسائل و متعلقات مربوط به تاسیسات عمومی کنند، به حبس از یک تا پنج سال محکوم می شوند و اگر به خاطر عمل سارقین به وسائل شخصی مردم یا دستگاهای کارخانجات صدمه ای وارد شود، شخص سارق باید جبران خسارت کند، ضمنا محاکم قضایی می توانند شخص مرتکب را به یک یا چند تا از مجازاتهای تکمیلی و تبعی مندرج در ماه ۲۳ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ مانند منع اقامت در آن مکان و یا انفصال از خدمات دولتی و عمومی محکوم کنند.

انتهای پیام// https://www.asrehamoon.ir/vdcjyyevtuqeyoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها