تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۲
بزرگراه زابل زاهدان ده سال قبل کلنگ آن بر زمین خورد اما پس از گذشت این ده سال هنوز تکمیل نشده و مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است.
سرمایه های انسانی که در جاده مرگ قربانی می شوند/ بزرگراه زابل به زاهدان در تب بی تدبیری مسئولان می سوزد
به گزارش عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ جاده زابل به زاهدان از جمله مهم ترین و پرترددترین جاده های سیستان و بلوچستان به شمار می رود به طوری که روزانه صدها ماشین از این مسیر تردد می کنند.

با توجه به عدم استاندارد بودن جاده زابل به زاهدان و تردد بالای اتومبیل ها هر هفته چندین تصادف خونین در این محور رخ داده و بسیاری از هموطنان به راحتی در این مسیر جان خود را از دست می دهند.

امام جمعه زابل و سایر شهرستان های سیستان بارها نسبت به عدم تکمیل بزرگراه زابل به زاهدان اعتراض کردند و خواهان اختصاص بخشی از درآمد مرز به این مقوله شدند اما گویا هیچ اراده ای برای تکمیل آن وجود ندارد.

عملیات اجرایی بزرگراه زاهدان -زابل وبلعکس در چند قطعه در حال اجراست

فرماندار زابل به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: عملیات اجرایی بزرگراه زاهدان -زابل وبرعکس در چند قطعه در حال اجراست به طوری که قطعه اول با ۳۲ کیلومتر طول در کمربندی لوتک با اجرای آسفالت به بهره برداری رسیده است.

هوشنگ ناظری ادامه داد: قطعات دو، سه و چهار ۷۵ کیلومتر طول داشته اما در سال هایی که وضعیت مالی کشور خوب بود قراردادهای آن تنظیم نشده بود که این در حال حاضر در حال انجام است و تامین اعتبار آن با توجه به سفر وزیر در اولویت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: قطعه پنجم نیز ۴۱ کیلومتر از پل شیله تا نمازخانه حرمک ادامه دارد و براساس اعلام مجری تا سه راهی دشتک به بهره برداری رسیده است.

ناظری با بیان اینکه قطعه ۶ به طول ۲۴ کیلومتر از نمازخانه حرمک تا پاسگاه کوله سنگی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی همراه بوده است، تاکید کرد: قطعه هفت نیز در محور زابل به هیرمند به طول ۳۰ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی خوبی مواجه بوده که در حال حاضر آسفالت آن در حال انجام است.

فرماندار ویژه زابل اذعان کرد: تا پایان سال ۱۳۹۵، ۱۷۰ میلیارد تومان جذب اعتبار انجام شد و اعتبار مصوب سال گذشته هم مبلغ ۲۵ میلیارد و ۹۲ میلیون تومان است که از این مقدار ۲ میلیارد و ۳۶۱ میلیون تومان تخصیص پیدا کرده و مبلغ ۲۱ میلیارد و ۷۸۴ میلیون تومان در قالب اسناد خزانه است.

وی با بیان اینکه اعتبار مصوب سال ۱۳۹۶، ۱۱ میلیارد و ۴۴۴ میلیون تومان برای پروژه بزرگراه است، ابراز کرد: وقتی بحث از درآمدهای مرزی می شود، درآمدهای مرزی تعریف دارد که باید در کجا هزینه شود و هر کس که به این قضیه ورود کند بلافاصله دیوان محاسبات و سازمان ها و ارگان های نظارتی جلوی او را خواهند گرفت.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfmxdyvw6dxca.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها