تاریخ انتشار :چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۶
خرید و فروش آزادانه ترشی های دست ساز در حالی در سطح برخی شهرهای استان صورت می گیرد که نظارتی بر بهداشت و نحوه توزیع این ماده غذایی انجام نمی شود.
ترشی دست ساز با طعم کپک/ فروش آزادانه مواد غذایی فاسد بیخ گوش ناظرین بهداشتی
به گزارش خبرنگار عصرهامون، نظارت بر بهداشت و جمع آوری مواد غذایی فاسد یکی از وظایف مسئولین بهداشتی و تعزیرات در سطح استان است.
 
این روز ها عرضه و فروش ترشی های دست ساز به عنوان یکی از راه های کسب درآمد در بسیاری از شهرهای استان در حالی افزایش یافته است که بدون اینکه حتی نظارتی از سوی برخی مسئولین بر نحوه تهیه این ماده غذایی انجام شود به راحتی در بسیاری از فروشگاه ها بدون رعایت مسائل بهداشتی در حال توزیع است.
 
در روز های اخیر در تماسی که برخی شهروندان با پایگاه خبری عصرهامون داشتند از فروش ترشی های دست ساز لیمو و انبه که در برخی موارد در آفتاب کپک زده شده اند و به راحتی به فروش می رسند ابراز گلایه کرده و خواهان رسیدگی به این موضوع شدند.
 
یکی از شهروندان چابهار گفت: برخی از فروشگاه های بزرگ چابهار و میوه فروشی های خیابان جمهوری شمالی و بلوار توحید و حتی برخی دکه بازار ها و بلوک بازارها به راحتی اقدام به فروش ترشی های دست ساز در شرایط غیر بهداشتی  می کنند.
در تماسی که خبرنگار عصرهامون با ابراهیم جنگی زهی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار داشت، وی گفت: نظارت های بهداشتی برخی فروشگاه ها به صورت مرحله ای است که با توجه به شرایط برخی مکان های توزیع نظارت بر آن ها در زمان کمتری انجام می شود و برخی دیگر ماهانه نظارت می شود.
 
وی ادامه داد: قطعا گزارشات مردمی پروسه نظارت بر فروشگاه ها و دکه ها را افزایش می دهد.
جنگی زهی خاطر نشان کرد: ترشی لیمو و انبه دست ساز در چابهار نداریم چون منطقه آزاد این محصولات را با قیمت مناسب تر عرضه می کند و محصولات غذایی دست ساز بیشتر در شهرهای سرباز و نیکشهر تهیه می شود.
 
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار ادامه داد: ترشی های موجود در چابهار یا استاندارد داخل است یا با نظارت منطقه آزاد وارد می شوند.
 
وی در خصوص نحوه برخورد با افراد خاطی گفت: در صورت مشاهده فرد خاطی به تعزیرات معرفی و مواد غذایی که از مجاری قانونی وارد نشده اند جمع آوری و معدوم می شود.
 
جنگی زهی با بیان اینکه شاید در برخی دکه ها این محصولات عرضه می شود گفت: نظارت بر دکه ها چون واحد صنفی نیستند از وظایف شهرداری است لذا شهرداری باید جمع آوری کند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdoz0fxyt0zn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما