تاریخ انتشار :چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۳۹
جوان مصرف کننده مواد گفت:روزهای جوانی ام با اعتیاد به باد رفت بدون شک ان روزها دیگر بر نمی گردد اما سعی دارم خود را از چنگال اعتیاد نجات دهم و بقیه روزهای جوانیم را با مصرف تریاک دود نکنم.
مواد مخدر پرتگاهی به سوی تباهی /مصرف کننده مواد:روزهای جوانی ام با اعتیاد دود شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون ، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛بدون تردید مصرف بی رویه و روز افزون مواد مخدر به عنوان یکی از بزرگترین مشکلات قرن حاضر در جهان تلقی می شود.
متاسفانه قربانیان پدیده ویرانگر اعتیاد از گرانبهاترین سرمایه های مملکت یعنی جوانان هستند و مسئله مصرف مواد مخدر نه تنها به دلیل اثرات زیانباری که برروی فرد دارد بلکه به خاطر پیامدهای منفی آن برای جامعه به مسئله اجتماعی بسیار مهم و خطرناکی تبدیل شده است که باید برای رفع پیامدهای آن برنامه ریزی های دقیق و حساب شده ای داشت و بهترین راه برای مبارزه با این مسئله شناخت علمی چگونگی و چرایی این موضوع برای کاهش آن است.
کسانی که دائم در معرض فشار های عصبی و محیطی قرار دارند، بیشتر از دیگران در معرض خطر گرایش به اعتیاد هستند، موقعیت هایی همانند کنکور، ازدست دادن نزدیکان، شکستهای عاطفی، مالی، شغلی، تحصیلی، انتخاب همسر  ممکن است در زندگی هر جوانی پیش آید و اگر جوان راه صحیح مقابله با آنها را نداند، امکان دارد برای دست یابی به تسکین و آرامش مقطعی، به مواد اعتیاد آور روی آورد

(ف-ر)جوان 26 ساله ایست که از سن 17سالگی معتاد به تریاک شده است و به اعتقاد خودش  دوستان ناباب وی را به این پرتگاه کشانده اند.
وی در این باره می گوید: مسیر زندگیم را اشتباه انتخاب کردم و به بیراهه رفتم، شاید اگر به جای وقت گذرانی و معاشرت با افرادی که به اسم دوست من را به منجلاب اعتیاد کشاندند مانند بسیاری از هم سن و سالانم به ورزش و درس خواندن مشغول می شدم اکنون گرفتار اعتیاد نبودم.
این مصرف کننده مواد ادامه داد: روزهای جوانی ام  با اعتیاد به باد رفت بدون شک ان روزها دیگر بر نمی گردد اما سعی دارم خود را از چنگال اعتیاد نجات دهم و بقیه روزهای جوانیم را با مصرف تریاک دود نکنم.
وی گفت: خانواده ام تلاش زیادی کردند تا مواد مخدر را ترک کنم اما در آن روزها گوش شنوایی برای شنیدن ناله های مادرم و التماس پدرم نداشتم اما اکنون به خود آمدم و تصمیم گرفتم مصرف مواد را ترک کنم و چند ماهی است که مصرف تریاک را کنار گذاشتم.
اعتیاد بعنوان یک آسیب اجتماعی، هیچ گاه بطور کامل ریشه‌کن نخواهد شد، اما با اندیشه و تلاشى مخلصانه حداقل می‏توان آنرا به کنترل درآورددرواقع اعتیاد یــک بیمارى اجتماعی است که عوارض جسمى و روانى دارد و درمان جسمى و روانى باید همزمان انجام شود تا فـــرد مـــعتاد دوباره گرفتار اعتیاد آور نشود.

انتهای پیام/ش https://www.asrehamoon.ir/vdcfjxdyjw6dx1a.igiw.html
منبع : لادیز
نام شما
آدرس ايميل شما