تاریخ انتشار :جمعه ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۰
در تقویم جمهوری اسلامی ایران 22 بهمن سال 57 انقلاب اسلامی مردم ایران به پیروزی رسید اما به گفته همه شاهدان عینی انقلاب در قم قبل از 22 بهمن و با ورود حضرت امام خمینی(ره) به ایران به پیروزی رسید.
چرا پهلوی ها از قم می ترسند؟/ وحشی ترین شکنجه گران ساواک در قم +تصاویر
به گزارش عصرهامون به نقل از  انقلاب نیوز، هرگاه نامی از انقلاب و مبارزات انقلابی به میان می آید نام قم و حرکت های مردم قم در صدر و پیشگام است به طوری که جدای کردن نام قم از پیروزی انقلاب اسلامی ایران امکان پذیر نیست و هویت انقلاب بدون نام قم از بین می رود.
در تقویم جمهوری اسلامی ایران 22 بهمن سال 57 انقلاب اسلامی مردم ایران به پیروزی رسید اما به گفته همه شاهدان عینی انقلاب در قم  قبل از 22 بهمن و با ورود حضرت امام خمینی(ره)  به ایران به پیروزی رسید.
روشنگری نقش اصلی قم بود مبارزان انقلابی قم نقش زیادی در روشنگری دیگر شهرهای کشور داشتند می توان گفت  کانون تغذیه فکری کشور قم و حوزه علمیه قم بود، مردم انقلابی قم تا جایی علم بصیرت داشتند که حتی روستاهای کوچک اطراف قم از برخی شهرها هم آگاه‌تر به مسائل روز بودند و علاوه بر روشنگری در روستاها به دلیل مجاورت با قم برای پیگیری مبارزات به قم می‌آمدند تا از غافله مبارزان علیه رژیم جا نمانند.


وحشی ترین شکنجه گران ساواک در قم

این مسئله که قم پیشگام مبارزات انقلابی است و مطمئنا شهرهای دیگر را تحریک می کند را رژیم طاغوت هم متوجه شده بود به همین خاطر وحشی ترین افراد ساواک را برای شکنجه مبارزان انقلابی به قم می فرستادند.

بر همین اساس و ترس شاه از قم شعاری توسط مبارزان انقلابی ساخته شده بود که "اگر شاه بمب دارد خمینی قم دارد".

در این زمینه ابوالفضل عباسی که در مبارزات انقلاب هر جمله ای را با مرگ بر شاه شروع می کرد و به این واسطه به "ابوالفضل مرگ بر شاه" معروف شده است اظهار داشت: شاه با مشاورین خود و با سران آمریکایی مشورت می‌کرد و به این نتیجه می‌رسید که اگر قم ساکت شود کل ایران ساکت می‌شود همیشه از قم ترس ویژه‌ای داشت به همین دلیل رضاشاه و نیروهای خشن و بی‌دین که توسط اسرائیل آموزش‌دیده بودند در قم مستقر کردند تا اعتراض‌ها را سرکوب کنند، نیروهای گاردی وارد قم شده بودند که قمی‌ها به آن‌ها می‌گفتند پرورشگاهی و بسیار شکنجه‌گر و بی‌رحم بودن‌اند و به زن و بچه و کوچک و بزرگ رحم نمی‌کردند.

وی گفت: بچه‌های قم خیلی زرنگ و باهوش هستند اینکه درگیری‌ها در خیابان چهار مردان و یا همان انقلاب رخ می‌داد به این دلیل بود که از همه خیابان‌های مهم قم توسط کوچه‌پس‌کوچه به این خیابان راه داشت و زمانی که نیروهای شاه تظاهرکنندگان و شعار دهندگان را دنبال می‌کردند نمی‌توانستند آن‌ها را دستگیر کنند همان‌طور که امام فرمود زنان نقش به سزایی در انقلاب داشتند البته در اینجا باید به نقش زنان شجاع قمی هم اشاره کرد  زیرا در هنگان درگیری‌ها درب‌های منازل را بارز می‌گذاشتند تا مبارزان بتوانند از طریق پشت‌بام‌ها فرار کنند.



امام خمینی علاقه ویژه ای به قمی ها داشت

امام خمینی نیز به قم و مردم قم علاقه ویژه ای داشت تا آنجایی که اکثر محافظان حضرت امام از بچه های قم بودند و جوانان قمی ارادت و علاقه ویژه ای به حضرت امام داشتند، تقریباً یک ماه پس از ورود امام به کشور و با تغییر برنامه و تأخیر دو روزه از سه‌شنبه هشتم اسفند به پنج‌شنبه دهم اسفندماه ۵۷، رهبر انقلاب وارد شهر قم شده و با استقلال گسترده مردم، علما و فضلای این شهر رو به رو می‌شوند.

سید جواد موسوی محافظ حضرت امام اظهار داشت: حاج احمد آقا و خود حضرت امام عنایت خاصی به بچه های قم داشتند، و بعدها که خودم با امام مراوده داشتم دیدم که حساسیت خاصی به بچه های قم داشتند و به شجاعت و نجابت بچه های قم اعتقاد داشتند آن زمان چند مسئله مطرح بود هم مسئله حفاظت و هم اینکه محارم امام خمینی در بیت بودند، آن زمان اکثرا همه جوان بودند و مجرد و  قمی ها  به گونه ای خود را نشان داده بودند که حاج احمد آقا و امام خمینی به سلامت نفسانی قمی ها اعتماد کامل داشتند.

حزب الله چهارمردان

 در این میان محله چهارمردان قم (انقلاب) کانون اصلی مبارزات انقلابی مردم قم بود و هنوز بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب آثار مبارزات انقلابی در کوچه پس کوچه های این خیابان مشهود است به گفته حاج حسین یکی از محافظان حضرت امام حلقه محافظتی امام از بچه‌های قم بودند و از آن جا که خیابان چهارمردان قم کانون مبارزات در شهر قم بود از همین رو بچه‌های انقلابی را با این خیابان می‌شناختند از همین رو حضرت آقا این نام را برای تیم محافظتی امام در آن زمان انتخاب کردند و ما را حزب الله چهارمردان جماران می‌نامیدند.



حرم حضرت معصومه (س) نیز در اوج مبارزات انقلاب مردم قم پناهگاه امنی برای مردم بود همواره تظاهرات از حرم آغاز و به حرم ختم می شد در زمان مبارازات و تحقیب و کریز ها وقتی مردم بی دفاع در برابر تانک های رژیم طاغوت ایستادگی می کردند برای در امان ماندن به حرم حضرت معصومه پناه می  بردند و مزدوران رژیم طاغوت هم ترس داشتند که وارد حرم حضرت مصومه شوند.



حتی وقتی رضاشاه و پسرش به قم می‌آمدند، خدام حرم حضرت معصومه(س) به آنان اجازه سخنرانی در حرم را نمی‌دادند.

هنوز هم بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب قم و مردم قم پیشگام حرکت های حمایتی از نظام و انقلاب و رهبری هستند و هر ساله در سالگرد قیام خونین 19 دی برای تجدید عهد با رهبر انقلاب رهسپار دیدار با ولی فقیه می شوند تا جایی که به گفته مسئولان هنگام اعزام برای دیدار 19 دی مردم قم همواره امکانات و خودرو کم می آید و درصد بیشتری از مردم از دیدار محروم می شوند.
 
هنوز هم دشمنان نظام و انقلاب در برنامه ریزه های خود برای ضربه زدن به انقلاب قم را کانون توجه و حملات خود قرار می دهند.
 انتهای پیام / https://www.asrehamoon.ir/vdcaw6n6w49nw61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما