تاریخ انتشار :جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۰۰
جشنواره غذاهای سنتی و محلی به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر در شهرستان میرجاوه برگزار شد.
برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی در میرجاوه
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون ، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ همزمان با فرا رسیدن سی و نهمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ،جشنواره غذاهای سنتی و محلی به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) و دفتر امور بانوان فرمانداری میرجاوه در محل سالن تربیت بدنی این شهرستان برگزار شد.

 
" ریگی"  مشاور بانوان فرمانداری میرجاوه به خبرنگار لادیز، اظهار کرد:در این جشنواره بانوان با پخت انواع غذاهای محلی و سنتی همچون نان‌های محلی، حلواها و دسرهای محلی،هنر آشپزی بانوان میرجاوه را به نمایش گذاشتند.
وی افزود: این جشنواره با هدف معرفی آداب و رسوم اصیل غذای ایرانی و ایجاد الگوی مناسب مصرف مواد غذایی سالم برگزار شد چراکه غذاهای بومی به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم جایگیزین مناسبی برای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی هستند.
 
 
 

وی خاطرنشان کرد: در پایان این جشنواره از تمامی غذاهای ارایه‌شده با توجه به شاخص‌هایی ازجمله استفاده از مواد غذایی مفید و مغذی، عدم استفاده از رنگ‌های غیرمجاز و روغن جامد، طعم و مزه غذا، نحوه پخت، رعایت بهداشت و نظافت ارزیابی به‌عمل‌آمده و نفرات برتر مشخص شدند.
 


 

 
انتهای پیام/ش
https://www.asrehamoon.ir/vdcb58b8wrhbg5p.uiur.html
منبع : لادیز
نام شما
آدرس ايميل شما