تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۴
نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیوستن ایران به پالرمو زمینه‌های نفوذ را بیشتر می کند، عنوان کردند: این کنوانسیون به دنبال قطع حمایت ایران از حزب الله است.
پیوستن ایران به پالرمو زمینه‌های نفوذ را بیشتر می کند/ این کنوانسیون به دنبال قطع حمایت ایران از حزب الله است
به گزارش خبرنگار عصرهامون، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی، موسوم به پالرمو به تازگی در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است که پیوستن ایران به این کنوانسیون تبعات زیادی را برای کشور به همراه دارد.
 
علی کرد نماینده مردم خاش،میرجاوه و نصرت آباد در مجلس در گفت و گو با لادیز در این خصوص گفت:الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» استقلال کشور را خدشه دار می‌کند و ایران حق حمایت از حزب الله را نخواهد داشت.
 
وی اظهار کرد: برخی مفاد کنوانسیون پالرمو مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران نیست برخی از محدودیت هایی که به واسطه قرارگیری در این کنواسیون بر کشور تحمیل می شود به ضرر منافع بین المللی ماست.
 
کرد با بیان اینکه تصمیم گیری و تصویب هر معاهده و کنوانسیونی باید در راستای مصالح کشورباشد، افزود: الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» استقلال کشور را خدشه دار می‌کند طبق کنوانسیون پالرمو برخی احزاب و گروه ها مانند حزب الله لبنان در لیست گروه های تروریستی قرارمی گیرد و ایران حق حمایت از حزب الله را نخواهد داشت ودرواقع این کنوانسیون به دنبال قطع حمایت ایران از حزب الله است.
 
این کنوانسیون به دنبال قطع حمایت ایران از حزب الله است
وی خاطرنشان کرد: دولت باید هشیار باشد چراکه جمهوری اسلامی ایران کشوری حامی مظلومان و جریان مقاومت است و همواره در خط مقدم مبارزه با گروه های تروریستی بوده است ما نمی توانیم اجازه دهیم که چنین کنوانسیونی جلوی حمایت ما از یک گروه مقاومت اسلامی را بگیرد و در مقابل با تضعیف جنبش های اسلامی مانند حزب الله گروه های تروریستی مانند داعش را تقویت کند.
 
نماینده مردم خاش،میرجاوه و نصرت آباد در مجلس تاکید کرد: تمام قوای سه گانه و گرایش های سیاسی به دنبال اقتدار ملی، حفظ تمامیت ارضی و آرمان های انقلاب و مصلحت مظام جمهوری اسلامی هستند بنابراین هرگونه تصمیم گیری داخلی و یبن المللی باید در چارچوب مصلحت نظام و در راستای حفظ استقلال کشورباشد.
 
وی با بیان اینکه دولت باید کارشناسانه به این موضوع نگاه کند،اذعان کرد: دولت باید استقلال و امنیت ملی کشور را در تصویب کنواسیون های بین المللی مورد توجه قرار دهد و از حضور در معاهده هایی که به استقلال ما در دنیا ضربه می زند جلوگیری کند، همان طور که در طول جنگ تحمیلی در مقابل دشمنان ایستادگی کردیم اکنون نیز اجازه نمی دهیم با حضور در چنین کنوانسیون هایی اقتدار کشور زیر سوال برود.

قرارداد پالرمو استقلال کشور را به مخاطره می اندازد
نماینده مردم زابل، زهک، هامون و نیمروز گفت: قرارداد پالرمو نه تنها اثر مثبت بر کشور ندارد بلکه استقلال کشور را به مخاطره می اندازد.
حبیب الله دهمرده در گفت و گو با اوشیدا عنوان کرد: پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو با توجه به تفاوت نگرش غربی ها با ایران و همچنین قوانین موجود در کشور به طور حتم مشکلات زیادی را با خود به همراه خواهد داشت.

وی افزود: کنوانسیون پالرمو در حقیقت برنامه استعماری است و منفعتی برای کشور نخواهد داشت اما با این حال در صحن مجلس رای آورد در حالی که تضاد بسیاری با قوانین داخلی کشور دارد.

دهمرده تصریح کرد: به هیچ عنوان اصل پیمان پالرمو را قبول ندارم چرا که نباید استقلال کشور را به خطر انداخت زیرا غربی ها همیشه قوانین را تنها به نفع خود وضع می‌کنند‌.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید از ترس مرگ خودکشی کرد، ادامه داد: نباید در مقابل مستکبران که به هیچ وجه با ایران آشتی ندارند تسلیم شد.

وی اذعان کرد: دشمنان ایران بیکار ننشسته اند بنابراین باید از انعقاد این گونه برنامه ها جلوگیری به عمل اورد.
دهمرده اظهار کرد: اگر مراقبت انجام نشود استقلال کشور به خطر خواهد افتاد زیرا این گونه قراردادها در ابتدا زیبا به نظر می رسد اما طولی نخواهد کشید که بهانه گیری ها آغاز خواهد شد.
 
پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو زمینه‌های نفوذ را بیشتر می کند
نماینده اسبق چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: پیوستن ایران به کنوانسیون «پالرمو» زمینه‌های نفوذ به کشور ما بیشتر فراهم می‌شود.
یعقوب جدگال در گفتگو با چهاربهاران، با اشاره به الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» که مغایرت اساسی با قانون اساسی دارد اظهار کرد: با پذیرش اینگونه معاهدات، به صورت حساب شده، ابزارهای نظام سلطه را بر خود می‌پذیریم که این مسئله با قانون اساسی هم مغایرت دارد.
 
وی با اشاره به اینکه این کنوانسیون استقلال کشور را دچار خدشه می کند افزود: الحاق ایران به کنوانسیون «پالرمو» راه‌های سلطه بر کشورمان را باز می‌کند و از طرفی الحاق ایران به این کنوانسیون تکرار دوباره برجام برای ایران است داشت و محدودیت‌های بیشتری را بر ما تحمیل خواهند کرد.
 
نماینده سابق چابهار با بیان اینکه استقبال از این مدل سندها مثل FATF، پالرمو و امثال آن نتیجه فراموشی استقلال فرهنگی است، یادآور شد: متأسفانه ما با دستان خود کنوانسیون‎ها و توافقنامه‎هایی را امضا می‎کنیم که استقلال ما را خدشه‎دار می‎کند.
 
وی با اشاره به اینکه قبول مفاد این کنوانسیون فشار کشورهای سلطه گر را افزایش می دهد خاطرنشان کرد: طبق مفاد این کنوانسیون ایران باید براساس آن، در قوانین و مقررات کیفری‌اش بازنگری کند که همین امر ابزاری برای کشورهای سلطه‌گر جهت فشار و سلطه بیشتر بر امور داخلی ایران محسوب می‌شود.
 
هدف کنوانسیون پالرمو جلوگیری از حمایت جمهوری اسلامی ایران از گروه های مقاومت است
کارشناس سیاسی گفت:هدف کنوانسیون پالرمو جلوگیری از حمایت جمهوری اسلامی ایران از حزب الله و گروه های مقاومت است.
رضا خادمی در گفتگو با دلگان پرس با اشاره به اینکه از سال ۹۲ بحث پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو مطرح شده است، اظهار کرد: پیوستن کشورمان به کنوانسیون "پالرمو"، ما را مجبور می‌کند تا قوانین و فرآیندهای کیفری‌ این کنوانسیون را همسو با انتظارات آن، ترمیم و بازنگری کند.
 
این کارشناس سیاسی با تاکید بر اینکه حتی در مواردی که رفتاری طبق قوانین کشورنان مجرمانه است، باید طبق ضوابط کنوانسیون "پالرمو" آن را جرم‌انگاری کند، گفت: به تعبیری الزاماتی در بندهای کنوانسیون پالرمو وجود دارد که ایران باید براساس آن، در قوانین و مقررات کیفری‌اش بازنگری کند.
وی تصریح کرد: همین قوانین ابزاری برای کشورهای استعماری جهت فشار و سلطه بیشتر بر امور داخلی کشورمان محسوب می‌شود.
 
آمریکا و کشورهای غربی با این کنوانسیون درصدد کنترل کشورمان هستند
خادمی بیان کرد: مفاد کنوانسیون پالرمو مغایر با قانون اساسی و حفظ استقلال جمهوری اسلامی ایران است چرا که مستقیما در قوانین ما دخالت می کند.
 
این کارشناس سیاسی افزود: کشورهای استعماری و آمریکا با مفاد استعماری کنوانسیون "پالرمو" درصدد کنترل کشورمان هستند.
وی با اشاره به اینکه تعریف کشورهای غربی و آمریکا از پولشویی و تروریسم با قوانین داخلی جمهوری اسلامی متفاوت است، عنوان کرد: همین تفاوت موجب ایجاد مشکلاتی برای کشور ما در آینده خواهد شد.
 
خادمی گفت: بدون تردید این برای همه ما واضح است که کنوانسیون پالرمو اصل حمایت جمهوری اسلامی ایران از حزب‌الله و جبهه مقاومت را نشانه گرفته است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfe0dytw6dxma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما