تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۸
در حالی بازار داروهای قاچاق پاکستانی در شهرستان سرباز داغ بود که جولان پزشکان قلابی نیز خبر از تیر نهایی بر سلامت شهروندان زد.
جولان داروهای مرگ آور و پزشکان قلابی در هندوستان کوچک ایران/ وقتی جان مردم وسیله ای برای دلالی می شود
به گزارش خبرنگار عصرهامون، سال هاست که سیستان و بلوچستان به دلیلی هم مرزی با افغانستان و پاکستان شاهد ورود کالاهای قاچاق است که در این بین بازار داغ داروهای قاچاق و تقلبی داغ تر است.
 
علی ای حال شهرستان سرباز یکی از شهرستان هایی است که بیشتر مورد توجه قاچاقچیان دارو قرار گرفته است؛ این قاچاقچیان با سوء استفاده از بی سوادی مردم منطقه و کمبود مراکز درمانی در جنوب شرق کشور و وجود تعداد بی شماری روستا در این نقطه  از کشورهای پاکستان و افغانستان وارد این شهرستان شده و به طبابت مشغول می شوند تا در کمال ناباوری شاهد نسخه پیچیدن این افراد نیز باشیم.
 
هر چند قاچاق دارو یکی از پرسود ترین تجارت های کثیف و سیاه در جهان است و  بر اساس آمارهای بین المللی سود قاچاق دارو در کشورهای مختلف بیش از80 میلیارد یورو برآورد می شود که این رقم با سود حاصل از قاچاق کوکائین در سراسر دنیا برابری می کند اما در این بازار پرسود و کم نظارت آن چیزی که بیماران کم داشتند حضور پرشور پزشکان بی سواد و قلابی در شهرها و روستاهای دور افتاده کشور است که به راحتی مطب زده و به طبابت مشغول هستند و هر روزه شاهد دستگیری تعدادی از آنان هستیم.

دستگیری 6 پزشک قلابی
در همین رابطه کامران کردی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر با اعلام این خبر که تنها در سال گذشته 6 پزشک قلابی در شهرستان سرباز دستگیر شدند، اظهار داشت: سال ۹۶ با توجه به همکاری شهروندان و اجرای طرح بازرسی از واحد‌های درمانی شهرستان سرباز ۶ پزشک قلابی که به طور کاملاً آزاد و مستقل اقدام به مداخله در امر درمان می‌کردند و با راه اندازی مطب و داروخانه در منازل شخصی در مسیر منفعت طلبی خود درمان نادرست انجام می‌دادند دستگیر شدند.
 
وی افزود: این افراد در روستا‌های مرزی خود را به عنوان پزشک متخصص معرفی و اقدام به درمان مراجعان می‌کردند که متاسفانه بیماران زیادی قربانی منافع مالی این افراد شدند.
 
کردی بیان کرد: اداره نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر بر اساس وظیفه خود با هماهنگی ماموران انتظامی موفق به شناسایی و دستگیری این افراد و تحویل آنان به مراجع قضایی شد.
 
وی ادامه داد: چنانچه شهروندان با چنین افرادی مواجه شدند باید در کمترین زمان با اداره نظارت بر درمان تماس بگیرند تا از فعالیت این افراد جلوگیری شود.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهرگفت: ۶۰۰ میلیون ریال دارو از این پزشکان قلابی کشف و محل طبابت آنان پلمپ شد.
وی خاطر نشان کرد: از این پزشکان قلابی ۲ نفر بعد از مدتی با قید وثیقه آزاد شدند و در روستای دیگری اقدام به طبابت کردند.
وی ادامه داد: این افراد مجددا توسط تیم نظارت بر درمان شناسایی و برای دومین بار دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.
 
برخورد جدی پلیس با قاچاقچیان دارو و پزشکان قلابی
اوایل اردیبهشت ماه سال جاری نیز فرمانده انتظامی شهرستان سرباز در گفتگو با پاپایا، از دستگیری یک تبعه بیگانه که بدون داشتن مجوز قانونی اقدام به طبابت و توزیع داروی قاچاق می‌کرد، خبر داد و گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر توزیع دارو توسط یک پزشک قلابی تبعه بیگانه در روستای "چنگل "شهرستان بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.
 
وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات محلی و پایش‌های اطلاعاتی و اطمینان از صحت و سقم موضوع با هماهنگی مراجع قضایی این پزشک قلابی را دستگیر و در بازرسی ار محل طبابت وی اقلام دارویی از قبیل: انواع پماد و قرص، انواع شربت، سرم و آمپول را کشف کردند.
 
سرهنگ سیامک مرادی  با اشاره به تحویل متهم به مراجع قضائی خاطرنشان کرد: شهروندان نباید به این افراد سود جو اعتماد و سلامتی خود را به خطر بیندازند و در صورت مشاهده چنین مواردی، مراتب را به سرعت از طریق سامانه فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع رسانی و پلیس را در دستگیری مجرمان یاری کنید.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdxx0f5yt0zo6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها