تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۹
حضور متکدیان خارجی در سیستان وبلوچستان اگر چه عاملی برای بروز ناهنجاری های اجتماعی است اما پیله شدن زنان و کودکان پاکستانی به شهروندان باعث نارضایتی و نگرانی آنها از ابتلا شدن به بیماری های عفونی و واگیر دار شده است.
تنها بندر اقیانوسی ایران پناهگاه متکدیان بی هویت خارجی/ بزهکاری و ناهنجاری دستاورد تکدی گری پاکستانی ها در چابهار
به گزارش عصرهامون، این روزها در حالی شاهد حضور بیش از حد متکدیان در اقصی نقاط استان پهناور سیستان وبلوچستان هستیم که این خطه از کشور به دلیل همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان همواره در معرض خطر قاچاق انسان به وسیله عده ای از سودجویان قرار گرفته است.
گفته می شود حضور متکدیان در این استان با وجود فقر شدید در کشور همسایه وابسته است و به این علت است که هر روز شاهد افزایش آمار متکدیان در شهرهای این استان به ویژه زاهدان و چابهار هستیم.
حضور متکدیان خارجی در پشت چراغ قرمز، داروخانه، صف پمپ بنزین، بازار یا چهارراه رسولی و غیره اگر چه عاملی برای بروز ناهنجاری های اجتماعی است و چهره شهر را مخدوش می کند اما پیله شدن زنان و کودکان پاکستانی به شهروندان از یک سو باعث نارضایتی و از سوی دیگر باعث نگرانی  آنها از ابتلا شدن به بیماری های عفونی و واگیر دار است که ساماندهی به این معضل همت جمع کثیری از مسئولان را می طلبد.
 
متکدیان بی شناسنامه و بی هویت در چابهار
کارشناس بهزیستی در گفت و گو با چهاربهاران با اشاره به حضور متکدیان بی شناسنامه در چابهار اظهار کرد: متکدیان خارجی علاوه بر ورود انواع بیماری ها به کشور به دلیل بی هویتی و نداشتن شناسنامه مسبب سایر بزهکاری ها و ناهنجاری های موجود در شهرستان چابهار می شوند.
 

علی اظهری خطر امنیت روانی جامعه را از عمده مشکلات متکدیان برای جامعه خواند و تاکید کرد: متکدیان بیش از هر مشکلی امنیت روانی و بهداشتی جامعه را تهدید می کند و برخورد با این معظل اجتماعی باید در اولیت مسئولین امر باشند.
وی با اشاره به اینکه تکدی گری در چابهار به عنوان شغل نیست بیان کرد: تکدی گری یک ناهنجاری اجتماعی است که برای رفع آن باید اهتمام ویژه‌ای به کار برد عمدتا متکدیان نیازمند نیستند و به عنوان یک شغل تکدی گری را انتخاب کرده‌اند ولی در چابهار چیزی خلاف این وجود دارد و نیاز مالی باعث تکدی گری کودکان شده است که منطقه آزاد چابهار را برای عمل به وظایفش جدی تر می کند.
یکی از کسبه های چابهاری در این خصوص گفت: بسیاری از این افراد با حضور در اماکن پر جمعیت به خصوص مغازه ها  به تکدی گری می پردازند و برخورد مناسب و قاطعانه ای توسط مسئولین صورت نمی گیرد.
 

محمد هوت خراب کردن وجهه بومیان منطقه را از جمله مشکلات دیگر متکدیان خارجی عنوان کرد: متکدیان خارجی ظاهر بسیار زشت و نازیبایی به شهر می بخشند و بدتر از همه اینکه مسافران و گردشگران این ذهنیت برایشان ایجاد می شود که متکدیان بومی منطقه هستند.

اهمال شهرداری و منطقه آزاد چابهار در ساماندهی متکدیان
رئیس بهزیستی شهرستان چابهار گفت: اگر امروز در چابهار معتادان زباله گرد ساماندهی نشده اند دلیلش اهمال شهرداری و منطقه آزاد چابهار در حوزه های استحفاظی خود بوده است.
حسن تاوانه در گفت و گو با چهاربهاران اظهار کرد: شهرداری بندر چابهار امروز به عنوان دبیر شورای جمع آوری معتادان سطح شهر مقصر است چراکه اقدام جدی در خصوص در راه اندازی اردوگاه سامان دهی معتادان انجام نداده است.
 

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ده ها کودک و نوجوان دختر و پسر به دلیل ضعف مالی در منطقه آزاد چابهار مشغول کار و تکدی گری می باشند که کارنامه سازمان مربوطه را رو به نزول می برد.
وی با اشاره به وجود تکدی گران خارجی در چابهار گفت: نیروی انتظامی شهرستان چابهار به عنوان متولی جمع آوری اتباع بیگانه باید با دستگیری این افراد زمینۀ خروج شان را از کشور مهیا کند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1iqsp2bqx08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما