تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۰
حمایت از تولید داخلی بهترین راهکار ممکن برای رفع مشکل و معضل بیکاری در جامعه به شمار می آید که باید در دستور کار قرار بگیرد.
حمایت از تولید داخلی بهترین راهکار برای حل مشکل بیکاری جوانان/مسئولان حامی تولید داخل باشند
به گزارش عصرهامون، امسال از سوی مقام معظم رهبری، به عنوان «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده است و در این سال، «حمایت از تولید داخلی» بزرگ‌ترین اقدام برای حل مشکل بیکاری به شمار می آید.
سال‌هاست که رهبر معظم انقلاب اسلامی «اقتصاد» را محور تعیین شعار سال قرار می‌دهند و امسال نیز موضوع «اقتصاد» محور قرار گرفت اما تأکید بر این بود که ما باید از تولید داخلی حمایت کرده و آن‌ها را مصرف کنیم.
اگر کالای داخلی را رها کنیم و مشابه خارجی آن را تهیه کنیم درواقع برای خارجی‌ها رونق و اشتغال ایجاد کرده‌ایم و این درحالی است که جوانان کشورمان به دنبال شغل می گردند و شرکت های داخلی نیز در معرض تعطیلی و ورشکستگی قرار گرفته اند.
براساس نظر کلیه کارشناسان مرتبط، بزرگ‌ترین و بلندترین قدم برای حل مشکل بیکاری که کمتر خانواده‌ای است با آن دست‌به‌گریبان نباشد، اقدام جدی عموم مردم در استفاده از کالای داخلی است.
سال‌های گذشته رهبری مسئولان را برای ایجاد اشتغال مخاطب قرار دادند اما نتیجه چندانی حاصل نشد، درنهایت امسال رهبر معظم انقلاب به مردم تکلیف کردند.
اما مسئولان هم باید در کنار مردم وظایفی را برای تحقق این نام انجام دهند.
پرداخت تسهیلات کم بهره باعث رونق تولید داخلی است
نماینده مردم خاش، میرجاوه و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: اعطای وام های بلاعوض و بدون بهره به تولیدکنندگان داخلی باعث نجات بسیاری از کارخانجات از ورشکستگی و بازگشت امید به تولیدکنندگان داخلی است.
علی کرد در گفت و گو با خبرنگار لادیز، افزود: با توجه به درایت و هوشیاری رهبرمعظم انقلاب در نامگذاری سال های متوالی با عنوان اقتصادمقاومتی و اکنون نیز حمایت از کالای ایرانی و دغدغه ایشان درباره تولید داخلی برای افزایش اشتغالزایی در کشور، مسئولین و قوای سه گانه برنامه ریزی کوتاه مدت،میان مدت و دراز مدت برای تحقق این مهم انجام دادند.
وی افزود: برای تحقق شعار سال و حمایت از کالای داخلی باید کالاهای داخلی با نظارت کامل و استانداردهای مطلوب تولید شود تا علاوه بر استفاده داخلی به خارج از کشور نیز صادر شود.
وی پرداخت تسهیلات کم بهره به تولیدکنندگان داخلی را باعث رونق تولید داخلی دانست و خاطرنشان کرد: اعطای وام های بلاعوض و بدون بهره به تولیدکنندگان داخلی باعث نجات بسیاری از کارخانجات از ورشکستگی و بازگشت امید به تولیدکنندگان داخلی است.
کرد با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت مرزها برای صادرات تولیدات داخلی، تاکید کرد: بازارچه ها و گذرهای مرزی پتانسیلی بی نظیر برای صادرات کالاهای باکیفیت ایرانی است و می توانیم با افزایش استانداردها و کیفیت، کالای ایرانی را به کشورهای مختلف جهان به خصوص کشورهای آسیا میانه صادر کنیم.
وی اضافه کرد: با حضور مسئولین کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی و نهادهای مختلف در سیستان و بلوچستان، تسهیلاتی کم بهره و بدون بهره بالغ بر 700میلیارد تومان به این استان تخصیص داده شده است، کارگروه های مختلف از جمله اشتغال، صنایع و معادن و بازرگانی باید تلاش کنند تا همه نواحی صنعتی این خطه از کشور برای افزایش تولیدات فعال شود و پتانسیل های مختلف در مرزهای استان را شناسایی و انواع کالا و محصولات منطقه از طریق این مرزها به خارج از کشور صادر کرد.
نماینده خاش و میرجاوه تقویت مرزهای استان را امری ضروری عنوان و تصریح کرد: افزایش تولیدات مناطق صنعتی استان و تولید محصولات با کیفیت می تواند زمینه افزایش صادرات تولیدات داخلی را فراهم کند اما در شرایط فعلی صادرات کالاهای داخلی از مرزهای استان رضایت بخش نیست و نهادهای مربوطه تاکنون نتوانسته اند بستر مناسبی را برای افزایش صادرات از مرزهای استان فراهم کنند نهادهای مختلف در کنار تولیدکنندگان و سرمایه گذاران داخلی باید در جهت افزایش روزانه تولیدات باکیفیت داخلی تلاش کنند.
انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcceiqsi2bqx08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما