تاریخ انتشار :يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۸
پس از افزایش قیمت دلار در بازار، قیمت گوشت سفید و قرمز در سیستان وبلوچستان که قطب تولید 50 درصد از گوشت قرمز کشور است روندی رو به رشد به خود گرفت.
حال و روز بازار مواد غذایی در سیستان وبلوچستان خوب نیست/ قیمت هرکیلو مرغ در سراوان به 9 تا 12 هزار تومان رسید
به گزارش عصرهامون، پس از روند رو به رشد قیمت دلار، قیمت اجناسی به مثل برنج، گوشت، مرغ و غیره در کشور افزایش بیش از حدی به خود گرفته به نوعی که در برخی کالاها تا 70 درصد رشد قیمت را شاهد هستیم.
این موضوع نیاز دستگاه های نظارتی را بیش از پیش نمایان می سازد. چرا که در آغازین روزهای ماه مبارک رمضان و با بالا رفتن تقاضا قیمت برخی از کالاهای اساسی به مثل مرغ در اکثر نقاط شهری این استان سر به فلک کشیده است.
نکته جالب آنکه درحالی که سال ۹۷ از سوی مقام معظم رهبری سال‌حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده، شاهد عرضه برنج های خارجی در سطح استان هستیم که این نشان می دهد پاره ای از مسئولان به فکر تولید کنندگان داخلی و یا حمایت از تولید ملی نیستند و در کنار آن نظارتی نیز بر بازار وجود ندارد.
از سوی دیگر اما بالا بودن قیمت میوه های نوبرانه و گوشت سفید و قرمز بیشترین اعتراض را در میان دیگر اقلام داشته و طبق گزارشات اعلام شده از سوی مردم در برخی از نقاط استان به ویژه شهرستان سراوان قیمت هر کیلو گوشت مرغ در این منطقه از ۹ تا ۱۴ هزار تومان در روزهای اخیر به فروش رسیده که در این بین قشر مستضعف و کم برخوردار جامعه را در تنگنا قرار داده است.
 
توزیع برنج خارجی در بازار ماه رمضان سراوان
در پیگیری هایی که خبرنگار شستون در خصوص کمبود گوشت سفید از شیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی سراوان داشت، وی با بیان اینکه در خصوص تأمین و توزیع گوشت سفید در شهرستان مشکلی وجود ندارد، گفت: اتحادیه تعاون روستایی شهرستان جهت جذب و توزیع ۱۳ تن مرغ منجمد به استان معرفی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سراوان ادامه داد: در روزهای اخیر ۱۵ تن مرغ زنده از یک مرغداری خریداری و روانه بازار شده است.
کمالی اضافه‌کرد: همچنین شب گذشته ۳۰ تن مرغ زنده معادل ۱۲ هزار قطعه از یکی دیگر از مرغداریهای منطقه خریداری و جهت عرضه روانه بازار شد.
وی افزود: در طرح ضیافت ایام ماه مبارک رمضان سه نمونه برنج پی آر ۱۱، تایلندی و ۱۱۲۱ به میزان ۶۷ تن برای شهرستان تأمین شده و گوشت گوساله مخلوط وارداتی از طریق فروشگاه رفاه در شهرستان در حال توزیع است.
 
تعیین نرخ مرغ در فروشگاه های سطح شهر
در ادامه پیگیری ها و در تماسی که خبرنگار شستون در خصوص تعیین نرخ مصوب و مقابله با گرانفروشی با مهرداد طاهری رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان سراوان داشت، وی با اشاره به جلسه روز گذشته در فرمانداری شهرستان در خصوص تعیین نرخ فروش مرغ، گفت: با توجه به هماهنگی های انجام شده و استعلامات گرفته شده‌ از شهرستان های همجوار و با هماهنگی جهاد کشاورزی و اتحادیه مربوطه مقرر شد که هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری به قیمت ۷ هزار تومان، هر کیلو مرغ زنده به صورت عمده فروشی ۷ و ۳۰۰ و قیمت نهایی یا خرده فروشی نباشد بیشتر از ۸ هزار تومان باشد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت سراوان افزود: همچنین در خصوص فروش زولبیا و بامیه با توجه به استعلامات گرفته شده از شهرستان های همجوار در خصوص نرخ هر کیلو از این‌قلم، مقرر شد که هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک به قیمت ۱۲ هزار و هر کیلو زولبیا و بامیه درجه دو به قیمت‌ ۱۰ هزار تومان به فروش برسد.
طاهری خاطر نشان کرد: طرح نظارتی ماه مبارک رمضان از ابتدای ماه رمضان آغاز و تاپایان این ماه مبارک رمضان ادامه دارد که بیشترین نظارت بر روی کالاهای اساسی و‌ مایحتاج ضروری مانند روغن نباتی، شکر، گوشت قرمز و سفید انجام می شود.
با توجه یه گرانی مرغ و برخی دیگر از کالاهای اساسی خبرنگار عصرهامون، در حال پیگیری این موضوع از سازمان های مربوطه است و به زودی اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
 
انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdca6un6y49nwm1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها