تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۰۹
یک فعال سیاسی گفت:بعد از رحلت امام مقداری اشرافی گری و نظایر آن در جامعه رسوخ و باعث شده تا کمی از مبانی امام فاصله بگیریم.
راه امام این نبود که امروز پدیده‌ای به نام «اختلاس» داشته باشیم
به گزارش عصرهامون، درباره ابعاد شخصیتی حضرت امام(ره) گفت: امام در درجه اول، شخصیتی بی نظیر و تاریخی بود. ایشان نه تنها در زمانه ما، بلکه در طول تاریخ اسلام و تاریخ کشورمان، شخصیتی بی نظیر است.
زیرا ایشان تنها مجتهدی است که توانسته یک انقلاب را بر مبنای مبانی اسلامی دنبال کند و آن را به پیروزی رساند و پس از آنکه موفق به تاسیس حکومتی اسلامی شود، آن را اداره کند. اداره کردن و تنظیم ساختار این حکومت و قانونی کردن آن ساختارها، کاری بسیار سخت و پیچیده بود که امام در دوره حیات خود آن را انجام دادند.
وی افزود: در تمامی انقلاب ها در دنیا، وقتی حکومت جدیدی روی کار می آید، آن کشور تا چندین سال پارلمان ندارند و به صورتی انقلابی اداره می شوند. در حالی که امام بلافاصله پس از انقلاب، رفراندوم انتخاب نوع حکومت را برگزار و پس از آن، مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضائیه را سامان بخشیدند. تنظیم این ساختارها هنر بزرگی بود که حضرت امام داشتند. زیرا برخی به امام گفته بودند می توانیم با همان لیبی که مانند ما کمیته انقلاب داشت، پیش رویم.
مهدی چمران گفت: در همان اوایل انقلاب، با شورای انقلاب که زیر 10 نفر عضو داشت، بسیار آسان می شد کارها را پیش برد، اما حضرت امام اصرار داشتند که باید پارلمان و مجلس تشکیل شود و این کار را هم در زمان حیات خود انجام دادند. بنابراین این کار بی نظیر ایشان در میان انقلاب های دیگر نیز، اگر نگوییم بی نظیر، اما کم نظیر بود.
وی با بیان اینکه، ایده ها و آنچه را که حضرت امام درباره مسائل مختلف گفتند، مبانی انقلاب هستند و باید همیشه باقی بمانند، گفت: لذا نباید از مبانی انقلاب دوری گزینیم یا آنها را فراموش کنیم. متاسفانه با کمال تاسف، عده ای گفتند که امام دیگر برای موزه ها مناسب است یا با بیان این مطلب که زمان امام فرق می کرد. صحبت های بی معنایی را مطرح کردند. از این رو، ایده ها و آرمان های امام همان مبانی اصلی است و مانند جزئیات اداری و اجرایی نیست که مطابق روز تغییراتی در آن رخ دهد.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: برای نمونه، مبانی ای وجود دارند، مانند «عدالت» و «دوری از اشرافی گری» یا مبنای «مردم داری» که مردم در آن حرف اول را می زنند و بایستی به نظر آنها احترام گذاشت و آن را رعایت کرد. مبانی امام، یک بحث اعتقادی و دینی است و مبنای فکری و عملیاتی ماست. بنابر فرمایش امام، این مبانی غیرقابل تغییرند و عوض نخواهند شد و اصولاً باید مبنای فکری ما باشند و ما بایستی مطابق آنها حرکت کنیم.
وی بیان کرد: من فکر می کنم بعد از رحلت حضرت امام، مقداری اشرافی گری، دنیاگرایی، قدرت طلبی و نظایر آنها در جامعه ما رسوخ کرده و باعث شده تا امروز کمی از مبانی حضرت امام فاصله بگیریم. البته نیروهای خوب انقلابی، به ویژه جوانان انقلابی فاصله ای از مبانی نگرفته اند و به آنها عشق می ورزند. اما متاسفانه، بسیاری در جهت عکس حضرت امام حرکت کردند و با اینکه شاید از یاران آن حضرت بودند، آن مسیر را کنار گذاشتند و راه های دیگری را برگزیدند که مطابق خواست، راه و ایده های امام نبود. راهی که امام برای آن انقلاب کرد، این نبود که امروزه در کشور پدیده ای به نام اختلاس داشته باشیم؛ یا اینکه قشر ضعیف مردم ما در کشور تحت فشار باشند و یک عده کاملاً مرفه باشند که حتی ندانند از رفاه زیاد چه کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا در پایان گفت: این ها خلاف نظر امام بود. جمله معروف امام که یک تار موی کوخ نشینان را با کاخ نشینان عوض نمی کنم، یک مبنای فکری و عملیاتی دارد که می تواند عدالت اجتماعی را در جامعه برقرار کند. خوشبختانه راه، روش و یاد امام هیچگاه نه تنها از خاطر مسلمین، بلکه از مردم سایر کشورها نیز زدوده نخواهد شد و اگر ما نیز راه دیگری را نسبت به آن تفکرات در پیش گیریم، کشورها و ملت های دیگر تازه به این سمت می آیند و بدون تردید، بیداری اسلامی امروز، نتیجه آن حرکت حضرت امام است.
منبع: جماران

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdzx0f9yt0z56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما