تاریخ انتشار :جمعه ۱ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۷
مدیر کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: کار تبلیغ و اطلاع رسانی دینی تنها در حوزه فعالیت یک نهاد و یک گروه نیست بلکه همگان باید در این موضوع فعالیت داشته باشند.
تبلیغات اسلامی،طلاب و روحانیون،فعالیت های دینی و قرآنی

عکس اینترنتی
تبلیغات اسلامی،طلاب و روحانیون،فعالیت های دینی و قرآنی عکس اینترنتی
حجت الاسلام عیسی بزمانی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار عصرهامون، افزود: امروز اول تیرماه روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی نام گرفته و نیز سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) در سال 1360 مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی است که این روز را به مبلغان و فعالان این بخش تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
وی ادامه داد: از رسالت های مهم سازمان تبلیغات اسلامی حمایت، هدایت و نظارت بر اقشار و مراکز دینی و قرآنی، برگزاری گفتمان های دینی ویژه اقشار مختلف جامعه ،دانش آموزی ،دانشجویی،طلاب و روحانیون مساجد،محافل و کرسی های تلاوت و آموزش قرآن کریم ،برگزاری مراسمات ملی مذهبی، اعزام مبلغان دینی و تقویت فعالیت های دینی و قرآنی می باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: طبیعتا کاری که در حوزه سازمان تبلیغات اسلامی انجام می شود، در امتداد رسالتی است که توسط اولیای الهی طراحی و پیگیری شده  و در حال پیگیری است.
وی بیان کرد:  یکی از وظایفی که بر دوش سازمان تبلیغات اسلامی در کل کشور قرار داده شده است، تبلیغ و ترویج فرهنگ نورانی قرآن کریم می باشد که علاوه بر آن، ترویج  و پیگیری گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع از آن نیز را بر عهده دارد.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در جهت مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تمام توان و تلاش خود را به کار می گیرد.
حجت السلام بزمانی تصریح کرد: در حوزه قرآن، حوزه امور قرآن در استان و سازمان دارالقرآن کریم در مرکز کشور امورات مربوطه را پیگیری می کنند.
وی اظهار کرد: در حوزه امور قرآنی تعداد قابل توجهی در سالهای گذشته در رده های مختلف آموزش های قرآنی را فرا گرفته اند و این موضوع گام مهمی در افزایش سطح سواد قرآنی در سطح جامعه بوده است.
وی ادامه داد: در این حوزه به تربیت مردمی و کادرسازی قرآنی نیز توجه ویژه ای شده است که در حوزه امور قرآنی در دست پیگیری است.
وی با اشاره به فعالیت های قرآنی استان اظهار کرد: در حال حاضر بالغ بر 100 خانه قرآنی در روستاها و شهرهای استان دارای مجوز تاسیس بوده و به فعالیت های قرآنی مشغول هستند.
این مسئول با اشاره به فعالیت 70موسسه دارای مجوز و غیر مجوز در سطح استان، گفت: در بخش امور قرآنی از ظرفیت های موسسات قرآنی نیز بهره گیری می شود، این نهادهای غیر دولتی از دو نهاد اداره کل تبلیغات اسلامی و یا فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دریافت کرده اند، در حال حاضر دبیرخانه این موسسات در سازمان دارالقرآن کریم کشور قرار گرفته است و موسساتی که قرار است شکل بگیرد در این سازمان و کمیته ای متشکل از تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: در این بخش ما علاوه بر اعتبارات استانی که در حوزه قرآن جذب می کنیم سازمان دارالقرآن کشور هم یک بخش از اعتبارات قرآنی را به استان تخصیص می دهد اما سرجمع اعتبارات قرآنی یک اعتبار قابل توجه متناسب با اینکه بتوانیم محجوریت را از حوزه قرآنی بیرون آوریم، نبوده است و بر این است نیازمند مشارکت قوی خیرین و نوع نگاه مسئولان و متولیان بخش اعتبارات به این حوزه می باشیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تشکل های دینی یکی از بخش های مهم از فعالیت های تبلیغات اسلامی است، گفت: این بخش شامل هیئت های مذهبی، کانون مداحان و شاعران آئینی، انجمن های اسلامی و جمعیت بانوان فرهیخته است که تشکل های وابسته را تحت پوشش دارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 700هیئت مذهبی در سطح استان در حال فعالیت می باشند و مجوزهای لازم را از اداره کل تبلیغات اسلامی دریافت کرده اند، برخی از این هیئت ها به صورت سالانه و تنها در ایامی به مثل محرم به فعالیت می پردازند و برخی نیز که تعدادشان کم نیست در طول سال غیر از برگزاری مراسمات ولادت ها و شهادت های ائمه اطهار(ع) و معصومین، برنامه های هفتگی خود را نیز برگزار می کنند.
وی افزود: در حال حاضر 600نفر از مداحان استان تحت پوشش اداره کل تبلیغات اسلامی قرار دارند و جمع کثیری از مردم از برنامه های آنان استفاده می کنند.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه تشکل های دینی بیشترین همت براین است که ارزش های دینی و ایمانی تقویت شوند و در این بخش نباید حالت مردمی مجالس و محافل تغییر کند.
وی با اشاره به حضور اهل سنت و اهل تشییع در استان، تاکید کرد: سیستان و بلوچستان خطه ویژه ای است و با توجه به حضور دو مذهب در این خطه، باید بیشتر تلاشمان در حوزه تقریب و وحدت باشند و در این راستا و تنها در سال گذشته، بیش از 6همایش علمای شیعه و سنی با حضور نخبگان و افزاد صاحب نفوذ برگزار کرده ایم وکارگاه های مختلفی برای دیگر اقشار برگزار شده است.
این مسئول تاکید کرد: در این حوزه شب های شعر و خاطره نیز با حضور اقشار مختلفی از دو مذهب نیز برگزار شده و امیدواریم روال این برنامه ها همچنان ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به اعزام مبلغ در استان نیز گفت: درسال گذشته بیش از 45هزار نفر روز تبلیغ توسط مبلغه ها و مبلغان بومی و اعزامی انجام شده و در حال حاضر نیز 150 مبلغ در سطح استان در حال انجام کار تبلیغی هستند.
وی تاکید کرد: امروزه یک شبکه تبلیغ بسیار خوب را در سطح استان دارا می باشیم، اگر چه یک سری محدودیت هایی در سطح استان در این بخش شاهد هستیم، بسیاری از روستاهای بالای 200خانوار هنوز هم از وجود نعمت روحانی محروم هستند و به نوعی ما به دلیل مشکلاتی که داریم نمی توانیم خدمات مناسب را به آنان ارائه دهیم حال نباید از این نکته که سال گذشته روحانیون مستقر استان به دو برابر افزایش پیدا کرده اند گذر کنیم.
 
خبرنگار: پوریاجهانتیغی
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjs0foyt0zz6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما