ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بزرگترین مجتمع پلاستیک سازی شرق کشور چشم انتظار یاری مسئولان | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۸
در سال حمایت از کالای ایرانی زمینه اشتغالزایی برای 60 نفر از بومیان منطقه چابهار در بزرگترین و مجهز‌ترین مجتمع پلاستیک‌سازی شرق ایران مهیا شده است.
اشتغالزایی،کالای ایرانی،کارآفرین، سرمایه گذار
عکس ارسالی از مخاطب
اشتغالزایی،کالای ایرانی،کارآفرین، سرمایه گذار عکس ارسالی از مخاطب
به گزارش عصرهامون، حمایت از کالای ایرانی و تولید داخلی از یک سو موجب رونق اقتصاد ملی و از سوی دیگر علاوه بر بی نیازی کشور به کالاهای خارجی، زمینه اشتغال پایدار را فراهم و از خروج ارز به جهت واردات کالاهای مشابه جلوگیری می کند که این خود یکی از دغدغه های اصلی اقتصادی است.
این حمایت اگر چه در سایه توجه به اصل تولید با کیفیت و مقبول عموم مردم امکانپذیر است اما در سالی که مقام معظم رهبری به نام حمایت از کالای ایرانی مزین فرمودند ضرورت دارد همه نهادها، دستگاه‌ها و فعالان اقتصادی زمینه حمایت از تولید داخلی و مصرف کالای ایرانی را در بین خانوارهای ایرانی فراهم آورند.
در همین راستا سرمایه گذاران و کارگران بومی چابهاری با ساخت مجهزترین مجتمع پلاستیک سازی شرق ایران علاوه بر تولید کالای ایرانی زمینه اشتغالزایی را برای جوانان بومی و افراد جویای کار فراهم کردند که این مهم خود گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی می باشد.
اصغر بلوچ سرمایه گذار و مدیرعامل مجتمع پلاستیک سازی سپید پلاست چابهار در گفت وگو با چهاربهاران یکی از اهداف ساخت این مجتمع را اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: این طرح در سال ۹۵ به منظور حمایت از کالای ایرانی در منطقه آزاد چابهار اجرایی شد که تاکنون بیش از ۱۶ میلیارد تومان هزینه در برداشته و توانسته زمینه اشتغالزایی را برای ۶۰ نفر از بومیان این منطقه مهیا کند.
 

 
وی با بیان اینکه تاکنون حتی یک ریال تسهیلات از منطقه به ما پرداخت نشده است، گفت: با هزینه شخصی کار را به مرحله اجرا درآورده ایم، تنها کمکی که مدیر عامل منطقه آزاد چابهار به ما کرده‌ راه اندازی سریعتر کارهای ادرای مانند امضا و تکمیل مدارک بوده، که با توجه به شعار سال در حمایت از کالای ایرانی انتظار انفعالی از نماینده اقتصادی دولتی نمی رفت.
این سرمایه گذار در ادامه با اشاره به میزان تعرفه های آب و برق در حمایت از صنایع تولید داخلی افزود: معمولا در کشورهای توسعه یافته اقتصادی پس کرانه های آب، برق و سوخت را برای کمک به سرمایه گذار و افزایش روحیه کاهش می دهند ولی در منطقه آزاد چابهار نه تنها چنین چیزی روی نداده بلکه برق را با هزینه شخصی تا محل مجتمع کشیده ایم.
وی در تکمیل مطلب فوق خاطر نشان کرد: آبرسانی به این مجتمع از سال ۹۵ تاکنون محقق نشده است.
 

با این تفاسیر باید گفت تولید ملی به معنای حضور اقتصاد جامعه در عرصه جهانی است، کشوری که تولید کالا یا خدمت ندارد طفیل اقتصاد جهانی محسوب می شود و همیشه وابسته خواهد بود اما جامعه ای در عرصه بین المللی برنده است که تولید کننده باشد.
در این راستا حمایت از تولید ملی اولویت دارد و باید همه جانبه باشد تا شاهد رشد و رونق اقتصادی باشیم که این مهم اشتغالزایی و رفع مشکل بیکاری را هم در پی دارد.
 
انتهای پیام/

 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbsfb88rhbgap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما