سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ ,20 August 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت دام قربانی و جلوگیری از بیماری های مشترک بین دام و انسان 52 اکیپ نظارتی در حالت آماده باش هستند.
مهدی حسینی در گفت و گو با عصرهامون اظهار کرد: شهروندان باید از کشتار دام در اماکن مسکونی و معابر عمومی که باعث انتقال بیماری های مشترکی چون تب مالت، تب کریمه کنگو و صدها بیماری مشترک دیگر بین انسان و دام می شود خودداری کنند.
وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: برای اطمینان شهروندان در خصوص انتخاب و ذبح دام قربانی 52 گروه ثابت و سیار در روز عید قربان برای نظارت بر دام ها و ذبح سالم و شرعی در سراسر استان فعال هستند.
این مسئول با بیان اینکه کشتار دام در فضای خارج از کشتارگاه آلودگی های زیست محیطی ایجاد می کند، افزود: شهروندان باید در هنگام کار با گوشت خام از دستکش استفاده کنند، گوشت را خوب پخته و بعد مصرف کنند، همچنین گوشت را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت و جگر و اندرونه های گوشتی را به مدت 48 ساعت در یخچال نگه دارید تا ph ان کاهش یابد و اسیدی شود زیرا با اسیدی شدن گوشت، ویروس از بین می رود.
وی در ادامه از شهروندان خواست تا در هنگام خرید از دام هایی که دچار لاغری شدید و آبریزش چشمی و بینی  هستند یا کنه بر روی آنها وجود دارد، خودداری کنند.
حسینی تصریح کرد: اگر شهروندی در کشاله ران، زیر دمبه، لاله گوش کنه مشاهده کردی از خرید آن دام خودداری کند و اگر احساس کردند لاشه دام رنگ غیر طبیعی یا بوی فساد دارد حتما به ادارات دامپزشکی یا اکیپ های سیار سطح شهر مراجعه کنند تا از سلامت گوشت مطمئن شوند.
به گزارش عصرهامون سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان آماده دریافت نظرات، پیشنهادات، انتقادات و شکایات احتمالی هموطنان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۰۴۳۱۲


ارسال