تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۳۴
گزارشی از اقدامات جهادی جوانان بسیجی در نقاط محروم کشور

شور "سازندگی" در "رزمایش خدمت"/دستان پرمهری که به یاری محرومین شتافتند

همزمان با آغاز رزمایش خدمت در سراسر کشور گروه‌های جهادی به همت بسیج سازندگی در نقاط محروم کشور مشغول خدمات رسانی و عملیات‌های عمرانی و سازندگی هستند.
گزارشی از اقدامات جهادی جوانان بسیجی در نقاط محروم کشور
گزارشی از اقدامات جهادی جوانان بسیجی در نقاط محروم کشور
به گزارش عصرهامون به نقل از راه دانا؛ "خدمت به مردم" و زدودن غبار غم و اندوه از دل و جان مردم این سرزمین همواره شعار جهادگران بسیجی بوده است. برای این جوانان جهادگر، تابستان فصل مهاجرت از زادگاه به نقاط محروم کشور است. امسال و از 9 شهریور ماه همزمان با برپایی "رزمایش خدمت" که با محوریت و هدایت سازمان بسیج مستضعفین در سراسر کشور، اقدامات عمرانی و خدمات‌رسانی بسیج سازندگی نیز به اوج خود رسیده است. این روزها جوانان جهادگر در اقصی نقاط کشور هر کمکی که بتوانند برای کمک به مردم در قالب فعالیت‌های محرومیت‌زدایی و سازندگی انجام می‌دهند.
 
لرستان

دستان پُرتلاش جهادگران لرستانی برای سازندگی/بسیجیانی که امید را در دل محرومین زنده کردند
به گزارش سفیرافلاک جهادگران، انسانی پاک و با اخلاص هستند که با حضور خود در روستا و مناطق محروم و خدمات به مردمان این مناطق، نور امید را درل محرومین زنده می‌کنند.
نامشان جهادگر است، بسیجیانی که سالهاست بهترین تفریح در تابستان و ایام های تعطیل برایشان خدمت به مردم مناطق محروم است و از این که در جهت محرومیت زدایی و خدمت به مردم گام بردارند لذت می‌برند.
 

در روزگاری که هیاهوی دنیا و دغدغه های فراوان ذهن انسان را به سمت و سوهای مختلفی می کشاند، جوانان مومن و انقلابی راهی روستاهای دور افتاده ای می شوند تا بتوانند در آن زمینه ای که مهارت دارند به محرومین خدمت کنند.
از تک تک جهادگران می توان درس گرفت، درس انسانیت، درس پاکی و خدمت، درس تلاش برای محرومیت زدایی و هر کدام خالصانه تر از دیگری خدمت می کنند، گویی این جوانان در این دوره زمانی خدمت را بزرگترین افتخار می دانند.
در این برنامه بسیجیان، پزشکان متخصص و فوق تخصص به روستا می روند تا دستانشان مرهمی باشد برای بیماران نیازمند، پزشکانی که مزد آنها دستمزدهای میلیونی نیست بلکه دعای خیر مردمانی است که صدایشان تا آسمان می رود.
اقدامات جهادگران بسیجی بسیار چشمگیر است، بسیجیانی که در اقدامات فرهنگی، پزشکی، عمرانی و آموزشی و خدمت به محرومان سنگ تمام می گذارند.
خدمت رسانی جهادی 30 تیم بهداشتی ودرمانی در رزمایش اقتدار عاشورایی لرستان
 سرهنگ دوم عبدالوحید ملک آرا دبا اعلام برگزاری رزمایش خدمت رسانی جهادی تیم‌های بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی استان لرستان با عنوان قرارگاه خدمت رسانی رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی استان لرستان، اظهار داشت: همزمان با برگزاری این رزمایش 30 تیم بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی استان لرستان برای خدمت‌رسانی رایگان به مردم استان لرستان اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه حواشی شهری از عمده مناطق هدف حضور این تیم ها است، افزود: این اعزام ها در روزهای 16 تا 29 شهریورماه سال جاری توسط کانونهای بسیج جامعه پزشکی لرستان در سراسراستان خدمات بهداشتی ، درمانی و خدمات مشاوره و آموزشی رایگان ارائه می دهند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان با بیان این که تیم‌های پزشکی بیشتر در پایگاهها و مساجد حاشیه ی شهر استان حاضر می‌شوند، اظهار داشت: اعزام‌ها براساس نیاز هر منطقه و تیم‌های پزشکی عمومی، تخصصی، دندانپزشکی انجام می‌شود.
ملک آرا بیان کرد: در این اعزام ها که پزشک،پرستار، ماما، دارویارو کارشناسان بهداشت، تغذیه حضور دارندو علاوه بر ویزیت رایگان خدماتی مانند کنترل قند خون و فشار خون، مشاوره رایگان همراه با توزیع پمفلت‌های بهداشتی توسط اعضای بسیج جامعه پزشکی به عزیزان ارائه می شود.
وی با اشاره به استقرارتیم های پزشکی در مناطق حاشیه ی شهری استان عنوان کرد: مسجد امام حسن عسگری (ع) فلک الدین و میدان تیر، مسجد جعفر صادق(ع) اسدآبادی، مسجد حضرت رسول(ص) پشته حسین آباد و موسسه خیریه باب الحوائج(ع) کوی علی آباد در خرم آباد، مسجد نبی(ص) شهرستان دلفان، مسجد جعفر صادق (ع) ازنا، مسجد امام حسین (ع) پلدختر، مساجد خیابان بوی علی و پارک شریعتی کوهدشت، پشت خط کمربندی الیگودرز، لرآباد بروجرد، الشتر، مسجد ابوالفضل(ع) زاغه و مسجد امام حسین(ع) رومشکان اعزام می شوند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان بازه زمانی این رزمایش را 9 تا 29 شهریورماه با فعالیت 48 ساعته تا 10 روزه گروه های جهادی اعلام کرد و همزمانی این رزمایش را با آغاز هفته دفاع مقدس مغتنم شمرد و اظهار کرد: روزهای یکشنبه و دوشنبه هیجدهم و نوزدهم شهریورماه تعداد اعزام‌‌های این رزمایش به اوج می‌رسد و به صورت متمرکز انجام می‌شود.
ملک آرا عنوان کرد: مراجعه‌کنندگانی که بنا به تشخیص پزشکان درمانگر نیاز به خدمات تخصصی‌تر داشته باشند با هماهنگی‌های به‌طور رایگان خدمات موردنظر را دریافت خواهند کرد.
 اعزام تیم جهادی خدمت رسانی بسیج جامعه پزشکی به منطقه کوی علی آباد خرم آباد  
 ملک آرا اظهار داشت: با مساعدت کانون بسیج جامعه پزشکی در بیمارستان 525 تخته ارتش، تیم درمانی جهادی برای ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی به منطقه کوی علی آباد در حاشیه ی شهر خرم آباد اعزام شد.
وی افزود: این تیم پزشکی که متشکل از پزشک عمومی، ماما، پرستار، مشاوره ، کارشناسان بهداشت و دارویار همراه با وسایل و تجهیزات موردنیاز برای ارائه خدمات به این عزیزان اعزام شد.
ملک آرا بابیان اینکه در این اعزام که در بخش‌های عمومی، مامایی، بهداشتی و خدماتی ارائه خدمت می کنند افزود: خدماتی که در این اعزام ارائه می‌شود ‏شامل ویزیت رایگان همراه با دارو ، تست قند خون و فشار خون به‌صورت رایگان به اهالی منطقه است.
ملک آرا با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به این عزیزان، بیان کرد: برنامه های آموزشی همراه با برگزاری مسابقه و توزیع اقلام فرهنگی از در دیگر خدمات خداپسندانه این اعزام شد.
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان لرستان در پایان عنوان کرد: کلیه خدمات ارائه شده توسط اکیپ بهداشتی درمانی رزمایش جهادی خدمت رسانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان به منطقه کوی علی آباد خرم آباد بصورت رایگان انجام شد.   
دستان جهادگران بروجردی و ساخت 10 منزل برای محرومان
"رضا ارکانی" مسئول بسیج سازندگی بروجرد گفت: امسال بیشترین تمرکز و حضور جهادگران در راستای مسکن محرومین بوده که از ابتدای سال تا کنون اقداماتی برای ساخت 10 منزل مسکونی محرومان بروجرد انجام شده است.
وی اضافه کرد: تا کنون پنج واحد منزل مسکونی برای محرومان ساخته شده و مابقی در دست ساخت هستند که مصالح لازم در اختیر جوانان جهادگر قرار می گیرد و با تلاش جوانان جهادگر این خانه ها ساخته می شود تا سقفی باشد برای محرومان.
ارکانی اظهار داشت: امسال حدود 500 نفر از جهادگران در راستای اقدامات عمرانی در روستاها فعالیت داشتند و علاوه بر ساخت این 10 منزل مسکونی، ساخت یک مسجد، 2 غسالخانه و یک خانه عالم از دیگر اقدامات عمرانی جهادگران در روستاهای محروم شهرستان بروجرد بوده است.
اهدای 11 جهیزیه به نوعروسان نیازمند بروجرد
"نسرین فائزی" مسئول بسیج جامعه زنان بروجرد در این راستا گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 11 جهیزیه برای نوعروسان نیازمند شهرستان بروجرد تهیه شده که خیرین و بسیجیان در تهیه این جهیزیه ها کمک چشمگیری انجام داده اند.
به گفته وی برای تهیه هر جهیزیه حدود 10 میلیون تومان هزینه شده و در نیمه نخست امسال 110 میلیون تومان جهیزیه برای 11 نوعروس تهیه و اهدا شده است که تهیه جهیزیه و کمک به این افراد امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
اعزام تیم پزشکی و دندانپزشکی رزمایش جهادی خدمت رسانی به منطقه عمارت  
تیم پزشکی و دندانپزشکی جهادی خدمت رسانی به منطقه کمتر توسعه یافته عمارت دورود اعزام شد.
با مساعدت کانون بسیج جامعه پزشکی دورود و همکاری شبکه بهداشت و درمان و سپاه ناحیه شهرستان دورود، تیم پزشکی و دندانپزشکی جهادی خدمت رسانی برای ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی به منطقه عمارات از توابع شهرستان دورد اعزام شدند.    
همت دانش آموزان بسیجی برای رنگ آمیزی 15 مدرسه بروجرد
"صادق قاسمی" مسئول بسیج دانش آموزی بروجرد با اشاره به فعالیت دانش آموزان بسیجی در طرح های مختلف افزود: در اجرای طرح هجرت 150 دانش آموز برای رنگ آمیزی 15 مدرسه امسال شرکت کردند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه های اجرا شده در این راستا طرح یاوران ولایت بود که در این طرح دانش آموزان مقطع دبیرستان شرکت کردند که در این دوره 50 نفر از دانش آموزان حضور داشتند.
اعزام 6 گروه پزشکی به روستاهای محروم بروجرد
"عبدالستار فتحی" مسئول بسیج جامعه پزشکی بروجرد گفت: از ابتدای سال 97 تا کنون 6 گروه پزشکی به روستاها و مناطق حاشیه نشین اعزام شده اند و خدمات پزشکی و آموزش را به بیش از سه هزار نفر از بیماران نیازمند ارائه داده اند.
وی اضافه کرد: گروه های پزشکی شامل پزشک عمومی، متخصص، دندانپزشک، ماما، مشاور بوده که با اعزام به روستا خدمات لازم را ارائه داده و علاوه بر ویزیت رایگان داروهای مورد نیاز را به بیماران ارائه داده اند.
 

 
"جناب زاده" مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج بروجرد افزود: طرح نشاط اجتماعی یکی از برنامه های اجرایی امسال در بروجرد بود که این برنامه با هدف در دست گیری فضای اجتماعاتی بوده و در این طرح برنامه های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و ورزشی با ایجاد یک فضای شاد برای خانواده ها در پارک فدک اجرا شد.
وی اضافه کرد: مسابقه کتابخوانی در سطح حوزه ها، همایش پیاده روی خانوادگی، نمایش خیابانی، برگزاری یادواره های شهدا، برگزاری کلاس پیشگیری از طلاق و اعتیاد، اجرای مسابقات ورزشی در روستای جهان آباد از اقداماتی بوده از ابتدای سال جاری تا کنون توسط بسیج انجام شده است.
اعزام ۲۵ گروه جهادی در سراسرشهرستان چگنی
سروان پاسدار محمدخورشیدوند،مسئول بسیج سازندگی سپاه چگنی گفت:  ۲۵ گروه جهادی در سراسرشهرستان چگنی اقدام به خدمات رسانی می‌کنند.
به گفته خورشیدوند از این تعداد گروه جهادی ۹گروه جهادی جامعه زنان حوزهای خواهران و ۳گروه جهادی تیم های بسیج مهندسین کشاورزی و ۹گروه جهادی بسیج مساجد و محلات حوزهای برادران و ۴گروه جهای حوزهای بسیج دانش آموزی و طرح همگام با کشاورز در قالب گروهای مستقر و معین در حال فعالیت و خدمات رسانی می باشند.
وی اعزام گروه‌های جهادی خدمات رسانی به مردم  را برای ارائه خدمت عنوان کرد و افزود: گروها اعزامی متشکل از جامعه پزشکی، مهندسی و فنی است که به نیت کمک به مناطق محروم و حاشیه‌ای شهرستان چگنی و روستا های اطراف هستند.
 مسئول بسیج سازندگی سپاه چگنی گفت:ارائه خدمات حقوقی، دینی، معنوی، فنی، ایجادو ارائه تسهیلات برای مشاغل زود بازده را از دیگر خدمات این رزمایش توسط گروهای جهادی دانست.
وی توزیع بسته‌های لوازم التحریر به دانش آموزان مناطق محروم، توزیع بسته‌های غذایی، ویزیت رایگان، کمک در تمیز کردن مساجد و کمک به محیط زیست ،جمع آوری زباله های داخل شهر و روستا ، تهیه جهیزیه محرومان توسط سازندگی استان ،کمک در ساخت خانه محرومین و توزیع سه کانکس به خانواده های بی سر پناه و بی سرپرست و محروم را از خدمات گروه های جهادی عنوان کرد.
به گفته وی پخش بروشور فرهنگی و اقتصاد مقاومتی، کلاس آموزش فنی و حرفه ای، رنگ آمیزی و زیباسازی و بهسازی،واکسینه کردن دام طیو،آموزش صحیح نگهداری دام و باغات و کشاورزی،جلوگیری از افت زدایی محصولات، طریقه آموزش کشت ها و طرح های جدید بجای طرح های با مصرف آب زیاد،آموزش طریقه صحیح و بهر برداری از انرژی و مصرف آن از دیگر خدمات گروهای جهادی دانست.
خورشیدوند اظهار داشت همزمان با رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان محمدرسول الله2 در شهرستان چگنی نمایشگاه از دستاوردهای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی و صنایع دستی در قالب مشاغل خانگی اعم از قطب میوه خشک، پرورش ماهی و سایر ماکیان و مرغ بومی،قارچ،دام سبک و دام سنگین،پرورش زنبور عسل، توسعه باغات،کیف دوزی و خیاطی،قالی بافی و گلیم برپا شده است.
وی افزود: حفظ انسجام و آمادگی و خدمات رسانی، مایوس سازی دشمن برای جلوگیری از هرگونه اقدام علیه انقلاب اسلامی، نمایش قدرت و اقتدار مردم در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ خدمت و فرهنگ در نگهداری از محیط زیست و مدیریت جهادی و کمک در مسئولیت پذیری دانش آموزان ودانشجویان از اهداف راهبردی رزمایش "گروهای جهادی شهرستان چگنی سپاهیان محمد رسول الله 2" است.
برای مشاهده گزارش تصویری این خبر اینجا کلیک کنید.
 
خراسان جنوبی
 
طلبه‌ای که با زندگی در مرز محرومیت‌زدایی می‌کند/کسب رتبه سه رقمی کنکور از روستایی که مدرسه ندارد+فیلم
به گزارش خاورستان، فرهنگ و انجام برنامه های فرهنگی تاثیر گذار یکی از مسائل بسیار مهم در جامعه است. انجام کار فرهنگی که تاثیرگذار باشد باید با دقت و به طور صحیح انجام شود چرا که انجام کار فرهنگی برای به ثمر رسیدن باید طی مدت زمان طولانی و به صورت مستمر انجام شود. یکی از حوزه های بسیار مهم قرارگاه پیشرفت و آبادانی حوزه فرهنگی است که در این راستا نیز برنامه های بسیار زیادی برای این حوزه در نظر گرفته و تعریف شده است.

انجام امور فرهنگی با حضور "امام روستا"
از مهمترین برنامه های حوزه فرهنگی قرارگاه پیشرفت و آبادانی مستقر کردن روحانی با نام" امام روستا" در روستهای دهستانهای مورد هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی برای انجام کارهای فرهنگی و تبلغی در این روستاها که عمده آنها روستاهای مرزی است بوده و تا کنون قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی در این زمینه اقدام کرده است.
 امام روستا برای روستاهای مورد هدف قرار گاه پیشرفت و آبادانی بای در روستای مورد هدف مستقر باشد و اگر بومی خود منطقه باشد برای سهولت انجام کارهای فرهنگی بسیار مهم و تاثیر گذاری آن بیشتر خواهد بود. یکی از دهستانهای مورد هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی دهستان دُرح در شهرستان سربیشه است.
قرار گاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی برای انجام امورات فرهنگی در شهرک عشایری ولیعصر دُرح یک روحانی به عنوان امام روستا در این شهرک در نظر گرفته و این امام روستا با توجه به مدت زمان کوتاهی که در این شهرک حضور دارد اقدامات فرهنگی بسیار خوبی را در این شهرک انجام داده است.
برای آشنایی بیشتر با این امام روستا به شهرک عشایری ولیعصر دُرح در شهرستان مرزی سربیشه رفتیم و با امام روستا گفت و گو کردیم.
حجت الاسلام سعید قاسمی امام روستای شهرک ولیعصر(مهردشت) شهر دُرح از توابع شهرستان سربیشه در گفت و گو با خاورستان اظهار کرد: شهرک ولیعصر یک شهرک عشایر نشین است که در فاصله 12 کیلومتری شهر درح قرار دارد.
وی افزود: عشایر سخت کوش و صبور در این محل زندگی می‌کنند و من نیز مدت سه ماه شده که در این شهرک مشغول به کار تبلیغ و انجام برنامه های فرهنگی هستم.
امام روستای شهرک ولیعصر بیان کرد: فعالیت من در این شهرک در زمینه های مختلفی با هماهنگی قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی است.
حجت الاسلام قاسمی با بیان اینکه طی این مدت در مورد مسائل موجود در این روستا بررسی هایی صورت گرفته است، عنوان کرد: عمده فعالیت من در زمینه های فرهنگی، اشتغال و سلامت است و در این مدت شاهد یکسری مشکلات در این زمینه ها بودم که به قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان برای حل و پیگیری مسائل موجود اطلاع داده شده است.
وی اظهار کرد: برخی از مسائل نیز در این شهرک وجود دارد که باید بررسی و برای حل آن راهکار ارائه شود.
امام روستای شهرک ولیعصر گفت: با وجود همه مسائل و مشکلات اما اقدامات خوبی در مدت زمان کوتاهی که در این شهرک حضور داشته ام در زمینه های سلامت،فرهنگی و اشتغال با همت خود مردم انجام شده است.
حجت الاسلام قاسمی با بیان اینکه بیشتر انجام برنامه های فرهنگی مورد نظر من به عنوان امام روستا  بوده ، عنوان کرد: در بعد فرهنگی در این مدت اقداماتی انجام داده ایم که خوشبختانه تا کنون بسیار خوب بوده و با توجه به جمعیت بسیار زیاد کودک و نوجوان در این شهرک از برنامه های فرهنگی استقبال خوبی می‌شود و همیشه مردم برای حضور در برنامه های فرهنگی پیش قدم هستند.
فرهنگ سازی در مرز با طعم قرآن
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بالا بودن ظرفیت و استعداد کودکان و نوجوانان طی همین مدت زمان کوتاه که در شهرک ولیعصر هستم با برگزاری کلاسهای حفظ قرآن نوجوانان زیادی در این کلاس شرکت کرده که طی مدت زمان یک ماه 6 نفر موفق به حفظ جزء 30 قرآن کریم شده و هم اکنون نیز برای حفظ جزء یک برنامه ریزی کرده و در حال حفظ هستند.
امام روستای شهرک ولیعصر بیان کرد: با توجه به اینکه گذشته در شهرک ولیعصر در زمینه های فرهنگی، اشتغال و سلامت اقدامی نشده بود حال برای انجام این برنامه های نیاز به کار و تلاش مضاعفی است که در این راستا من به همراه همسرم تا جایی که در وسع و توانم باشد در انجام مسئولیتی که به من محول شده تلاش کرده و کوتاهی نخواهم کرد.
شهرک ولیعصر آب شرب ندارد
حجت الاسلام قاسمی با باین اینکه من بومی شهر درح هستم تصمیم گرفتم که پس از پایان تحصیلات در حوزه علمیه برای خدمت رسانی به وطن خودم برگردم  چون آشنایی با مردم و منطقه داشته و مردم نیز از من شناخت داشتند راحت تر می‌توانیم با هم ارتباط برقرار کرده و همکاری کنیم.
وی با اشاره به مشکلات موجود در این شهرک عشایری اظهار کرد:عمده مشکلات در شهرک ولیعصر از نظر زیستی وضعیت آب شرب است با وجود اینکه در این منطقه چندین چاه وجود دارد و خانه های مردم در شهرک ساخته شده و مردم در این جا در حال زندگی کردن هستند اما با مشکلی بی آبی مواجه اند و لازم است که اولویت اول دولتمردان و ارگانهای دولتی بحث تامین آب شرب در این شهرک باشد.
امام روستای شهرک ولیعصر  بیان کرد: در بحث فرهنگی در این شهرک عشایری  هنوز بای کار کرد و لازم است در این منطقه مرزی به مباحث فرهنگی بیش از هز مسئله دیگری توجه شود.
ترک تحصیل به علت نبود مدرسه
حجت الاسلام قاسمی با اشاره به یکی دیگر از مشکلات موجود در شهرک عشایری ولیعصر،عنوان کرد: مسئله خیلی مهمی که باید به آن توجه شود بحث ترک تحصیل دانش آموزان به خصوص دانش آموزان دختر است که پس از اتمام پایه ششم به دلیل نبود دوره دوم تحصیلی در این شهرک ترک تحصیل کرده و نمی‌توانند درس خود را ادامه دهند.
وی خاطرنشان کرد: البته می‌توان در این شهرک خانه ای را به عنوان مدرسه در نظر گرفت اما برای حضور معلم در این شهرک یسکری مشکلاتی وجود دارد که در نظر گرفتن معلم برای پایه های بعدی در این شهرک را به مشکل مواجه کرده است.
امام روستای شهرک ولیعصر گفت:با وجود اینکه دانش آموزان این روستا بیش از 100 نفر هستند اما به علت نبود معلم  بعد از پایه ششم دانش آموزان ترک تحصیل می‌کنند و این یکی از معضلات فرهنگی بسیار بزرگ در این شهرک عشایری است.
گنج‌هایی که در بیغوله های مرزی پیدا می‌شوند
حجت الاسلام قاسمی بیان کرد: همانگونه که مطرح شد این شهرک عشایری دارای دانش آموزان مستعد بسیار زیادی است سال جاری در آزمون سراسری یکی از دانش آموزان دختر این شهرک رتبه سه رقمی را کسب کرد در واقع این دانش آموزان گنج هایی هستند که در این بیغوله های مرزی و محروم پیدا می‌شوند و لازم است مسئولان برای راه اندازی مدرسه در پایه دوم متوسطه در این شهرک اقدام کنند.
وی ادامه داد: عمده دانش آموزان دختر به دلیل نبود مدرسه در دوره دوم و طی کردن مسافت طولانی 12 کیلومتری تا درح ترک تحصیل کرده و این باعث می‌شود استعداد های درخشان در مناطق مرزی محدود شوند و زمینه رشد و پیشرفت از آنها گرفته شود.
امام روستای شهرک ولیعصر خاطرنشان کرد: از دیگر مشکلات این شهرک آنتن دهی بسیار ضعیف تلفن همراه و اینترنت است به گونه ایکه در حین برقراری تماس و صحبت کردن تماس قطع شده و به سختی امکان برقراری مجدد وجود دارد .
حجت الاسلام قاسمی گفت: همچنین آنتن دهی اینترنت تلفن همراه در شهر درح 4G است و با توجه به اینکه فاصله شهرک تا درح 12 کیلومتر بیشتر نیست اما آنتن دهی اینترنت تلفن همراه در شهرک ولیعصر بسیار ضعیف است.
به راستی که قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان جنوبی برای محرومیت زدایی در مناطق مرزی قرار گرفته تا با انجام کار در حوزه های پنج گانه خود یعنی اشتغال و معیشت،فرهنگی، سلامت،تعلیم و تربیت و عمرانی در روستاهای 6 دهستان مرزی این استان کم برخوردار نقطه روشن و امیدی برای زندگی مرزنشینان غیور باشد.
برای دیدن فیلم این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.
 
 
البرز
بسیجی جانباز کرجی یک تنه روستای ارنگه چالوس را آباد کرد/ از ثبت ملی منبر 750 ساله تا جهاد برای محرومیت زدایی
به گزارش گروه استانی تیتریک، پویایی، تلاش، جهادگری برای ارتقا کشور در زمینه های دفاعی، امنیتی و سازندگی از نمادهای انقلاب اسلامی است.
امام (ره) بسیج را تاسیس کرد تا بستری آرام را برای مردم فراهم کند، زمانیکه ریشه کنی فلج اطفال مطرح بود شعار از چکاندن ماشه تا چکاندن قطره بسیج را پای کار آورد.
از تخریب در خاک دشمن تا سازندگی در خاک میهن شعاری بود که پس از جنگ در راستای توسعه و آبادانی مطرح شد تا رشادت بسیجیان را در کسوت جهادگر برای خدمت رسانی بار دیگر به نمایش بگذارد.
 
بسیجی جانباز کرجی یک تنه روستای ارنگه چالوس را آباد کرد/ حسین زکیخانی: رفاه مردم اولین المان اقتصاد مقاومتی است/ از ثبت ملی منبر 750 ساله تا جهاد برای محرومیت زدایی
نگاه بسیج باید امروز به کار فرهنگی و سازندگی باشد و در واقع بسیجی را می توان به کسی خطاب کرد که اگر عارضه ای در یک منطقه مشاهده کند آن را بردارد، کسی که دست پیرزن و پیرمردی را برای عبور از خیابان گرفت بسیجی است.
بسیجی المان تعریف شده ای ندارد و صرفا باید خدمت کند، به واسطه خدمت رسانی بود که امام (ره) فرمود از تمام دنیا افتخارم این است که بسیجی هستم.
اینها را کسی می گوید که در قرارگاه بازسازی خاتم به مردم خدمت کرده است و با آغاز دوران بازنشستگی به دلیل عارضه شیمیایی به روستای ارنگه در جاده چالوس مهاجرت می کند.
محمد حسین زکیخانی پس از اینکه فرمانده پایگاه این روستا می شود مبنای جذب بسیجیان را بر خدمت رسانی قرار داده و در اولین گام میراب روستا شد.
با اینکه زمان جنگ فرمانده میدان ها بوده است بیل در دست گرفته و آبی را که صدسال دوره آبیاری 45 روزه داشت با مدیریت بسیجی به 13 روز رساند.
اهالی روستای ارنگه به وی لقب لشگر یا گردان تک نفره داده اند چرا که زکیخانی به عنوان خادم مسجد این فضای فرهنگی را که طی 40 سال حتی ایام محرم حال و هوایی نداشت نیز بازسازی کرد.
وی منبر 750 را با همکاری میراث فرهنگی به عنوان اثر ملی ثبت کرد و توانست درب 400 ساله یکی از امام زاده های ارنگه، سنگ مزار 350 ساله و ... را به عنوان المان های این روستا بازسازی کند.
علاوه بر بازسازی پل و تعمیر حوض مخروبه مزار شهدای گمنام تاسیس یک نهر آب به طول 600 متر را رایگان و با همکاری جهاد کشاورزی برای نگهداشت آب در این روستا در دستور کار قرار داد.
بسیجی جانباز کرجی یک تنه روستای ارنگه چالوس را آباد کرد/ حسین زکیخانی: رفاه مردم اولین المان اقتصاد مقاومتی است/ از ثبت ملی منبر 750 ساله تا جهاد برای محرومیت زدایی
زکیخانی با اشاره به اینکه اگر همراهی اهالی روستا نبود شاهد تحول در ارنگه نبودیم به خبرنگار تیتریک درباره شرح حال این منطقه می گوید: قیام ابتدایی این امور را یک بسیجی، آرمان خواه با نگاهی معطوف به خدمت رسانی انجام داد.
میراث پدر و مادرم را موقوفه مسجد ارنگه کردم تا سالانه برای انجام امور فرهنگی هزینه شود، یک گلخانه برای آموزش الگوی کشت به روستائیان تاسیس کردم تا بتوانند از فضاهای اطراف زندگی خود بهره کافی را ببرند.
در قالب سبک زندگی و اقتصاد مقاومتی المان هایی در روستا دنبال می شود و روایت فتح نیز برنامه ای به نام خودم به تصویر کشید.
مردم ما مایل به انجام امور خیر هستند اما به کسی اعتماد می کنند که آن را در راه خدمت رسانی صرف کند، تا کنون برای ساخت پل 11 میلیون تومان به من کمک کرده اند و تیر آهن، ماسه، سیمان و ... را برای پیشرفت طرح در اختیار ما قرار دادند.
شرکت تعاونی فراگیر برای ایجاد کشت و صنعت روستایی تاسیس کرده ایم و در منزل کارگاه تولید قارچ و ... راه اندازی کردم.
360 انشعاب آب در ارنگه وجود دارد، رفاه اولین المان اقتصاد مقاومتی است اما مسئولین به گونه ای این مهم را بین مردم رواج داده اند که تصور عموم از این مسئله نخوردن و نیاشامیدن است.
متاسفانه مسئولین برخی امور انجام شده از قبل را در چهارچوب اقتصاد مقاومتی تعریف می کنند درحالیکه اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از فرصت ها، هم افزایی و تلاش است لذا اگر دامداری 100 دام داشته و همان مرتع را با روش نوین به 150 دام رساند اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرده است.
شورای منطقه از من خواست تا مخرن آب منزلم را در اختیار روستا قرار دهم، برای اولین بار پس از 50 سال با دیدگاه فرهنگی 10 شب محرم را مراسم خواهیم گرفت تا با المان عاشورایی روستای ارنگه حسینی شود چرا که زیر بار نرفتن ظلم بزرگترین فلسفه شاه دین است.
این جانباز بسیجی با اشاره به اینکه 15 مهر 59 به جبهه اعزام شده است می گوید: 28 آذر 1367 از جبهه بازگشتم. 55 ساله هستم، از 19 سالگی در جبهه حضور داشتم چرا که زیر صندلی ماشین در اتوبوس کرج خودم را پنهان کردم و از بروجرد سردرآوردم.
و اما حسین زکیخانی را می توان از آن دسته بزرگ مردانی دانست که پس از اینکه به واسطه عارضه شیمیایی از سال 89 وارد روستای ارنگه شد، فعالیت های اقتصاد مقاومتی و خدمت رسانی را آغاز کرد تا بار دیگر به تمام دنیا ثابت کند که یک لشگر تک نفره می تواند در اوج تنگناهای اقتصادی دشمن حماسه بیافریند.
برای مشاهده تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.
 
گیلان
با هدف محرومیت زدایی انجام شد؛
ورزشکاران گیلانی در صف رزمایش خدمت جهادگران + فیلم
به گزارش ۸دی، جمعی از ورزشکاران گیلانی که در مسابقات مختلف آسیایی و جهانی مقام آورده اند امروز با حضور در روستای عزیزکیان لاکان رشت در قالب اردوی جهادی ساخت یک واحد مسکن محرومان را آغاز کردند.
به گفته فرمانده سپاه قدس گیلان اردوهای جهادی در قالب رزمایش سپاهیان محمد رسول الله از ۹ شهریور شروع شده است.
سردار محمد عبدالله پور افزود: این اردو تا ۲۹ شهریور ادامه دارد که تا کنون ۸۰ گروه جهادی به مناطق مختلف استان گیلان اعزام شده اند.
وی گفت: امیدواریم تعداد این گروه ها به ۲۰۰ گروه نیز برسد.
فرمانده سپاه قدس گیلان اضافه کرد: گروه های جهادی علاوه بر ساخت مسکن برای محرومان در حوزه های بهداشت، آموزش و مشاوره نیز فعال هستند.
برای دیدن فیلم این گزارش اینجا کلیک کنید.
 
بوشهر

رزمایش خدمت جهادگران بسیجی در دیلم
سابقه برپایی اردویی های جهادی اردوهای جهادی به  ابتدای انقلاب و قبل از باز می گردد که در آن جوانان انقلابی به کمک روستائیان محروم می‎رفتند و در دروی گندم، آبرسانی به مناطق محروم، آموزش بهداشت و سوادآموزی کمک می کردند.
اردوهای جهادی به تدریج در طول سال‌های مختلف توسعه یافت و امروز به عنوان حرکتی ارزشی در سراسر کشور اجرا می شود.
اردوهای جهادی تبلور بخش سازندگی بسیج و بسیجیان است که در کنار بخش نظامی بسیج فعالیت خود را به ویژه بعد از دفاع مقدس در سراسر کشور گسترش داده است و قشرهای گوناگون بسیج با تخصص های ویژه در این اردوهای به خدمت رسانی به مناطق محروم و نیازمندان فعالیت می کنند.
هم اکنون گروهای جهادی مختلفی در استان بوشهر در حال فعالیت هستند و یکی از این گروه های جهادی در شهرستان دیلم است.
این اردوی جهادی در دیلم مقدمه ای بر رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) 2 است که در 18 شهریور در استان بوشهر برگزار می گردد و در آن خدمات عمرانی، آموزشی، پزشکی، مشاوره ای به نیازمندان در مناطقه محروم ارائه می گردد.
شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر است و جمعیت این شهرستان همراه با روستاهای اطراف آن نزدیک به ۳۰هزار نفر است.
 
بدون عنوان
 
 
 
تهران
 
فرمانده سپاه استان تهران خبر داد: خدمت‌رسانی ۱۵۰ گروه جهادی در مناطق محروم استان تهران
سردار سید محمدتقی شاهچراغی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس اجتماعی تهران نیوز به تشریح کیفیت و کمیت اعزام نیروهای جهادی در قالب مانور جهادی رزمایش خدمت استان تهران پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اثربخشی خدمت‌رسانی بسیج به‌ویژه گروه‌های جهادی، مقرر شد تا گروه‌های جهادی از ۹ تا ۲۹ شهریور ماه به مناطق کم‌برخوردار و محروم اعزام شوند و به ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی، بهداشت و درمان، مذهبی، ورزشی، عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی بپردازند.
وی با اشاره به نقش اساسی بسیج و مردم در دفاع مقدس گفت: ۱۵۰ گروه جهادی از شهرستان‌های استان تهران و تهران برای خدمت‌رسانی به مناطق حاشیه‌نشین تهران اعزام می‌شوند که این اقدام شروع شده و هم‌اکنون تعدادی از این گروه‌ها فعالیت دارند.
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام استان تهران هدف از برگزاری این رزمایش جهادی را امیدبخشی و اعلام آمادگی برای خدمت به مردم و محرومان عنوان کرد و یادآور شد: بهترین مجموعه‌ای که می‌تواند به کمک دولت و دولتمردان بیاید بسیج است.
وی بیان داشت: قبل از این هم بارها اعلام کرده‌ایم که با ظرفیت‌های مردمی موجود می‌توانیم به کمک دولت و سایر نهادها بیاییم.
سردار بر همین اساس بیان داشت: از آن جایی که امام خمینی(ره) با تصمیمی الهی این پایه را بنا نهاده است، حتماً آثار حضورش هم بی‌بدیل خواهد بود. ناگفته نماند گروه‌های جهادی بسیج در طول سال فعال هستند و اقدامات کشوری و اثرگذاری انجام می‌دهند.
سردار شاهچراغی در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مناطق حاشیه‌نشین تهران تصریح کرد: انتظار ما این است که محلات و حاشیه تهران فراموش نشوند، چراکه مردم متدین، دلسوز و انقلابی در این مناطق ساکن هستند و نیاز به حضور گروه‌های جهادی دارند.
وی با اشاره به همیشه در صحنه بودن دریادلان بسیجی گفت: بسیجیان هر لحظه‌ای که ضرورت حضورشان در صحنه‌های مختلف را حس کردند با تمام وجود به‌صورت داوطلبانه و پیشتاز در عرصه‌های مختلف حضور پیدا کردند و دوران دفاع مقدس مصداق بارز این حضور صادقانه، خالصانه و مجاهدانه بسیجیان بود، دریادلانی که با خون خود درخت انقلاب را آبیاری کردند و امروزه شاهد هستیم آمریکا و استکبار جهانی با حضور پر رنگ بسیجیان هرگز خیال خام مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ایران را در ذهن خود نمی‌گذراند.
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام استان تهران در پایان تصریح کرد: حضور پرشور و شعور بسیجیان در همه عرصه‌ها سبب شده تا توطئه‌های روزافزون دشمن با شکست‌های سنگین روبه رو شود.
برای مشاهده اقدامات و فعالیت‌های گروه‌های جهادی استان تهران با کلیک روی عنوان گزارش‌های تصویری می‌توانید تصاویر را ملاحظه کنید.
حضور گروه جهادی میثاق با شهدا در منطقه محروم لهک اسلامشهر
احداث و بهره برداری ۳۰ واحد مسکونی توسط سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران در کرمانشاه
تلاش جهادگران استان تهران در زمینه بهداشت و درمان
حضور جهادگران پیشکسوت استان تهران در زمینه‌های خدماتی
 
خراسان رضوی
 
مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی: امیدبخشی به محرومان اولین اولویت بسیج در شرایط جنگ اقتصادی است
محمد روحانی در گفتگو با صبح توس؛ ضمن اشاره به  طرح جهادی رزمایش خدمت بسیجیان استان خراسان رضوی، اظهار کرد: در بخش سازندگی ما 150 تیم جهادی فعال در میان بسیجیان سراسر استان داریم که اولین اعزام رزمایش خدمت ما هفته گذشته شنبه آغاز شد.
وی افزود: 10 گروه دانشجویی از دانشگاه شهید منتظری به عنوان اولین گروه اعزام شد و سایر گروه های جهادی از یکشنبه هفته گذشته پشت سر هم در حال اعزام هستند.
مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی با اشاره به بزرگترین تیم جهادی استان، گفت: یک اعزام 25 تیمی متمرکز شامل 400 نیروی بسیجی چهارشنبه هفته گذشته با حضور سردار غفورپور انجام شد.
وی ادامه داد: استان خراسان رضوی در بخش فعالیت های سازندگی و خدمت رسانی جزء استان های شاخص کشور است و امسال نیز قرارداد 300 خانه را با کمیته امداد برای ساخت خانه برای محرومین امضا کردیم.
روحانی با اشاره به فعالیت اردوهای جهادی در سطح مشهد، بیان کرد: علاوه بر بحث محرومیت زدایی در حاشیه شهر مشهد، با آغاز فصل مدارس 20 تیم جهادی در حال مرمت مدارس حاشیه شهر برای سال تحصیلی جدید هستند.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از ملزومات فعلی بحث نیاز لوازم التحریر است که در این ایام نیاز محرومین است که تعداد 12 هزار قلم در سطح مشهد و 13 هزار در سطح نقاط محروم استان توزیع خواهیم کرد.
مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه نیروهای جهادی همواره آماده خدمت به انقلاب و مردم هستند، بیان کرد: ما نیروهای جهادی به رهبر عزیزمان اعلام می کنیم که خدمت گذاران شما در مجموعه بسیج و سپاه آماده خدمت رسانی هستند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر که کشور در جنگ اقتصادی است امیدبخشی به محرومان اولین اولویت بسیج است که می توان با برگزاری اردوهای جهادی به آن دست یافت.
 
خراسان جنوبی
رزمایش خدمت همه سنین را پای کار آورده است/ عزم جزم بسیجیان در مرز برای خدمت‌رسانی/ سازمان‌دهی بیش از 700 بسیجی در نهبندان+فیلم
به گزارش خاورستان، تابستان است هوا گرم و فصل استراحت نوجوانان و جوانانی که می‌خواهند تابستان را به تفریح و استراحت گذرانده تا برای رسیدن سال تحصیلی جدید با انرژی به سر کلاس درس بروند.
 اما در این هوای گرم در استان کویری خراسان جنوبی و زمان استراحت،تفریح و مسافرت در شهرستان مرزی نهبندان هستند نوجوانان و جوانانی که با شرکت کردن در گروه های جهادی و کمک به عمران و آبادی شهرستان خود فصل تابستان را گذرانده و حاضر شده اند در این گرمای طاقت فرسای نهبندان برای خدمت رسانی و پیشرفت شهر و دیار خود سهمی داشته باشند.
 گروه جهادی و جهادگران واژه هایی است که چند سالی شده در ایام عید و تابستان بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد و این گروه های جهادی در زمینه های مختلف برای کم کردن گوشه ای از مشکلات موجود در کشور و استانهای مرزی برنامه ریزی کرده و فعالیت دارند.
در سال جاری و با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه بنابر دستور فرماندهی کل سپاه پاسداران شهریور ماه امسال برای اولین بار رزمایشی با عنوان رزمایش خدمت در سطح کشور آغاز شده و این رزمایش در خراسان جنوبی و یازده شهرستان این استان محروم و مرزی نیز با موجی از خدمت رسانی به مناطق محروم در حاشیه شهرها در حال برگزاری است.
 هدف از برگزاری این رزمایش با توجه به مسائل موجود در جامعه کم کردن گوشه ای از مشکلات کشور در زمینه های مختلف و به طور خاص در زمینه اقتصادی با کمک و همکاری خود مردم استان‌ها و شهرستان‌ها است.
 برای تهیه گزارش از برگزاری رزمایش خدمت و گروه های جهادی راهی شهرستان نهبندان شده و مسافت بیش از 200 کیلومتری نهبندان تا مرکز خراسان جنوبی را طی کردیم تا از نزدیک در جریان روند برگزاری رزمایش خدمت در این شهرستان مرزی و تلاش جهادگران عرصه خدمت و خدمت رسانی باشیم.
رزمایش خدمت در شهرستان نهبندان
وقتی به شهر نهبندان رسیدیم به مکانی که نامش فاطمیه بود رفتیم. در این مکان نوجوانان و جوانانی در کنار بزرگترهایی که مشخص بود اهل کار عمرانی اند را دیدیم که برای تکیمل ساختمان فاطمیه که مدتها بود نیمه کاره مانده است در کنار هم جمع شده و از سر و صورت پر از گِل و خاکشان به راحتی می‌شد حدس زد که به چه کاری مشغول هستند.
 فاطمیه شهر نهبندان میزبان تعدادی شهید گمنام نیز بود و ضریح مزارشان از پشت شیشه فاطمیه خودنمایی می‌کرد.
نکته ای که در این گروه جهادی خیلی مورد توجه بود اینکه نوجوان در کنار جوانان و پیشکسوتان بسیجی با هم در حال کار و فعالیت بودند و انصافا نوجوانان پا به پای بزرگترها و حتی با شور و علاقه بیشتری مشغول کمک کردن بودند.
 پس از عرض سلام و خداقوت به جهادگران آماده گفت و گو با تعدادی از جهادگران شدیم که البته برخی ها از مصاحبه خودداری کردند و گفتند بگذارید این کار اندک ما را فقط خدا ببیند و بس.
 یکی از جهادگران حاضر در فاطمیه در گفت و گو با خاورستان، اظهار کرد: مکانی که هم اکنون ما در آنجا در حال کار خاک گچ آن هستیم فاطمیه شهرستان نهبندان است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر مراسمات مذهبی شهرستان نهبندان در این مکان برگزار می‌شود و مدتها است که کار ساخت آن ناتمام مانده،بیان کرد: با توجه به برگزاری رزمایش خدمت در خراسان جنوبی و شهرستان نهبندان و با توجه به نزدیک بودن ماه محرم گروه جهادی ما تصمیم گرفت برای به پایان رساندن کار ساخت این فاطمه فعالیت داشته باشد.
 این جهادگر عنوان کرد: چند سالی است که در گروه های جهادی فعالیت دارم و هر جایی که لازم باشد از جمله مساجد،حسینیه و تکیه ها با دوستان دست به دست هم می‌دهیم و برای رضای خدا در صورتی که خدا بخواهد و قسمت شود همکاری داریم.
 وی گفت: اعضای گروه جهادی که هم اکنون در محل فاطمیه حضور دارند حدود 6 روز شده که در این مکان به صورت دوشیفت و در هر شیفت 25 نفر برای کمک به ساخت فاطمیه با هم کمک می‌کنند.
این جهادگر بیان کرد: گروه جهادی ما در قالب رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) 2 برای خدمت رسانی به همشهریان در نهبندان است و سایر جهادگران در قالب گروه های جهادی در جاهای دیگر شهرستان در حال فعالیت هستند.
 سازمان دهی بیش از 700 بسیجی در نهبندان برای زمایش خدمت
علی شاهوردی فرمانده ناحیه سپاه شهرستان نهبندان نیز که در محل فاطمیه حضور داشت در گفت و گو با خاورستان،اظهار کرد: یکی از مراحل رزمایش خدمت بحث منسجم گروه های جهادی برای انجام کارهای عام المنفعه و محرومیت زدایی است.
 وی با بیان اینکه سهمیه ای که از بسیج سازندگی استان به شهرستان نهبندان برای گروه های جهادی داده اند 25 گروه جهادی بوده که تا کنون این 25 گروه سازماندهی شده اند، عنوان کرد: این گروه‌های جهادی از ابتدای شهریورماه کار خود را آغاز کرده اند و تا آخر شهریور ماه فعالیت ها در قالب رزمایش خدمت ادامه خواهد داشت.
فرمانده ناحیه سپاه شهرستان نهبندان گفت: با توجه به ابلاغی که از استان به ما رسیده است تا پایان شهریور ماه در این 25 گروه باید 250 نفر سازمان دهی شوند و ما تا کنون با برنامه ریزی که صورت گرفته بیش از 700 نفر از خواهر و برادر در عرصه های مختلف سازمان دهی کرده ایم.
 شاهوردی خاطرنشان کرد: جهادگران در عرصه های فرهنگی،عمرانی،آموزشی و عرصه های بهداشتی در سطح شهرستان نهبندان در حال فعالیت و محرومیت زدایی هستند.
امیر حسین نفوسی نوجوان 14 ساله ای که به همراه سه نفر دیگر از دوستان خود در محل فاطمیه برای کمک کردن حضور داشت در گفت و گو با خاورستان،بیان کرد: سه سال است که در گروه های جهادی شرکت می‌کنم.
وی عنوان کرد: از جمله گروه های جهادی که تا کنون رفته ام در زمینه رنگ آمیزی مدارس و کارهای عمرانی در طح شهرستان نهبندان بوده است.
این جهادگر نوجوان هدف از شرکت در گروه های جهادی را آشنایی با مسائل موجود در روستاها و شهر خودش عنوان کرد و گفت: برای اینکه بتوانم در حد وسع و توان خودم گوشه ای از مشکلات شهرم را برطرف کنم و برای کسب ثواب در این گروه های جهادی شرکت می‌کنم.
امیرحسین 14 ساله که بسیار پر انرژی و فعال بود با لبخندی که بر لب داشت بیان کرد: من و دوستانم برای خاک گچ کردن فاطمیه آمده ایم و چون با گِل سر و کار داریم لباس‌های ما نیز گِلی شده که البته اصلا مهم نیست.
قطعا امیر حسین و سایر اعضای گروه جهادی حاضر در فاطمیه شهر نهبندان را شهدای گمنامی که صاحب خانه اند برای خدمت رسانی دعوت کرده بودند و اگر امروز دست، صورت و لباس های امیر حسین و دوستانش به واسطه کار در شهر خودش برای ساخت مکانی به نام فاطمیه که میزبان شهدای گمنام است گِلی شده به این خاطر است که سال‌های قبل نوجوانانی هم سن امیر حسین و حتی کوچکتر از او برای دفاع از این خاک رفتند و برای حفظ این مرز و بوم جهاد کردند که امروز نیز نوجوانان دهه 80 در امنیت و آرامش کامل برای ساخت خانه همرزمانشان که به نام مادرشان حضرت فاطمه (س) نامگذاری شده لباسشان گِلی شود.
 جهاد و خدمت رسانی سن و سال نمی‌شناسد و همچنان ادامه دارد.
برای تصاویر و فیلم این گزارش اینجا کلیک کنید.
 
آذربایجان غربی
مسئول بسیج سازندگی آذربایجان غربی خبر داد؛
اعزام ۱۲ هزار نفر از بسیجیان آذربایجان‌غربی به اردوهای جهادی
شهروز حیدریان در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر در میاندوآب، اظهار کرد: امسال ۶۰۰ گروه جهادی در سطح استان در مناطق مختلف حضور یافته و به فعالیت می پردازند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان غربی افزود: این گروههای جهادی برای فعالیت فرهنگی، عمرانی و سازندگی به مناطق محروم و کم برخوردار در سطح آذربایجان غربی اعزام می شوند.
وی گفت: امسال در سطح آذربایجان غربی  ۱۲ هزار نفر اعم از دانشجو، دانش آموز و بسیجی پایگاه محلات در قالب گروه های جهادی در مناطق کم برخوردار استان فعالیت می کنند که در این راستا برنامه ریزی های لازم به واسطه سپاه شهرستان ها انجام گرفته شده است.
حیدریان تصریح کرد: این اردوهای جهادی در کنار خدمت به مردم محروم، فرصتی برای خودسازی نیز بوده و با اسقبال جوانان روبرو شده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان غربی هم چنین با اشاره به حضور بانوان بسیجی در اردوهای جهادی، گفت: خواهران نیز در بخش فرهنگی و با برگزاری کلاس های مختلف فرهنگی و آموزشی برای محرومیت زدایی در این مناطق تلاش می کنند.
 
 
خراسان جنوبی
موج خدمت‌رسانی در خراسان جنوبی به 2 هزار نفر رسید/ اعزام 186 گروه جهادی تا کنون
به گزارش خاورستان، مهدی هنری مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به برگزاری رزمایش خدمت در حاشیه رزمایش سپاهیان محمد رسول الله 2 که از نیمه دوم شهریورماه در سراسر کشور در حال برگزاری است امسال بر اساس ابتکار سازمان بسیج، بحث حضور گروه های جهادی در حاشیه رزمایش در برنامه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه هدف از این رزمایش خدمت رسانی به مناطق حاشیه شهرها و مناطق محروم شهری است،افزود: بر این اساس از تاریخ 9 تا 29 شهریور ماه در سرتاسر کشور حدود 7 هزار گروه جهادی به مناطق محروم حاشیه شهری اعزام می‌شوند.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: سهمیه ای که به خراسان جنوبی داده شده  220 گروه جهادی است و بر این اساس برنامه ریزی هایی برای سازمان دهی و اعزام به مناطق هدف انجام شده است.
هنری عنوان کرد: در این راستا جلساتی با استانداری، سازمان‌های اجرایی و نهاد هایی مثل آستان قدس رضوی و کمیته امداد انجام داده‌ایم و برای تامین عرصه های مورد نیاز و اعتباراتی که برای برگزاری اردوهای جهادی نیاز است هماهنگی صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: با توجه به هماهنگی صورت گرفته ابلاغیه‌ای از سوی استانداری به فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی داشته‌ایم که در این راستا فرمانداری هر یک از شهرستان‌ها ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی را هفته گذشته برای هماهنگی و همکاری بیشتر با این رزمایش در شهرستان‌ها برگزارکرده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: با توجه به هماهنگی هایی که صورت گرفته است از ابتدای برگزاری رزمایش یعنی 9 شهریورماه تا روز گذشته 17 شهریور ماه حدود 186 گروه جهادی را به مناطق مختلف استان اعزام کرده ایم.
حضور 2 هزار نفر در رزمایش خدمت
هنری با اشاره به اینکه اولویت فعالیت همه گروه های جهادی کار در حاشیه شهرها بود،عنوان کرد: تعداد افرادی که در این گروه های جهادی شرکت کرده اند حدود 2 هزار نفر هستند که حدود یک هزار و 200 نفر را برادران و 800 نفر را خواهران تشکیل می‌دهند.
وی بیان کرد: اعتباراتی که در راستای این رزمایش در برنامه های مختلف فرهنگی، عمرانی، اشتغال، سلامت و سایر موضوعات خدمت رسانی در راستای تامین عرصه ها و مصالح مورد نیاز هزینه شده است تا کنون به 270 میلیون تومان رسیده  که از این مبلغ 215 میلیون تومان از طریق خیرین،40 میلیون تومان را از طریق دستگاه های اجرایی و مابقی را از طریق اعتباراتی بوده که طریق سپاه برای حمایت و پشتیبانی گروه های جهادی مورد نیاز بوده را سازمان بسیج سازندگی تامین کرده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی اظهار کرد: در برنامه داریم که بتوانیم حداقل یک برابر و نیم سهمیه ای که به ما ابلاغ شده است را تا پایان رزمایش داشته باشیم که خوشبختانه تا کنون به مرز سهمیه ابلاغی رسیده‌ و نزدیک به 200 گروه جهادی در حال اعزام هستند.
هنری گفت: انشاءالله با موج خدمت رسانی که در شهرستان‌های مختلف راه افتاده است و رقابتی که بین گروه های جهادی وجود دارد برای عرصه های مختلف خدمت رسانی بتوانیم عرصه ها جدید تر و در عرصه هایی که مردم بیشتری را تحت پوشش قرار دهد برنامه ریزی کنیم.
وی بیان کرد: هماهنگی های لازم با ادارات و دستگاه های اجرایی  برای اینکه در حوزه تخصصی دستگاه های اجرایی گروه هایی را به نقاطی که در حاشیه رزمایش خدمت برای خدمت رسانی و فعالیت اعزام کنند انجام شده است.
برای مشاهده تصاویر این خبر اینجا کلیک کنید
 
 
کرمان

فرمانده ناحیه مقاومت امیرالمؤمنین (ع) کرمان خبر داد؛ اعزام ۳۰ گروه جهادی به مناطق محروم تا پایان هفته دفاع مقدس
محمدعلی نظری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امیرالمؤمنین (ع) شهرستان کرمان در گفتگو با راه آرمان با اشاره به این که  از تاریخ ۱۰ شهریور سال جاری رزمایش محرومیت زدایی را آغاز کرده اند ، اظهار داشت :  ناحیه امیرالمومنین (ع) روزانه یک گروه جهادی به مناطق کوهبنان ، روستای گزک راین، گلباف و شهرک صنعتی در حاشیه شهر کرمان اعزام می شوند .
وی گفت : این گروه های جهادی به ساخت منازل زلزله زدگان، ساخت خانه محرومین ، کمک به ساخت مسجد ،سرویس بهداشتی و حمام برای نیازمندان و محرومین حاشیه شهر می پردازند .
نظری خاطر نشان کرد : این برنامه تا پایان هفته دفاع مقدس ۷ مهرماه سال جاری با این اولویت ها ادامه خواهد داشت و تا پایان هفته دفاع مقدس ۳۰ گروه جهادی به این مناطق اعزام می شود تا با کمک خیرین در خصوص مصالح ساختمانی و کمک سپاه استان موارد ذکر شده به سرانجام برسند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امیرالمؤمنین (ع) شهرستان کرمان یادآور شد: رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ در تاریخ های ۲۴ و ۲۵ شهریور ماه سال جاری در منطقه عمومی سکنج ماهان به استعداد ۶ گردان از دو ناحیه شهرستان کرمان به مدت ۲ روز برگزار می شود.
وی توضیح داد : در تاریخ ۳۱ شهریورماه نیز به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی رژه نیروهای مسلح را خواهیم داشت که یگان هایی از دو ناحیه شهرستان کرمان در این رژه شرکت خواهند کرد
 

کرمان
 
باز هم همت جهادگران در محرومیت زدایی و آبادانی؛ روستایی که هیچ مسئولی به خود ندیده است
به گزارش راه آرمان؛ روستای “سرزه” از جاده اصلی ریگان، ۴۵ کیلومتر فاصله دارد  اما به دلیل خاکی، کوهستانی و همچنین نامناسب بودن جاده این مسیر طولانی می شود؛ این روستا در نقطه مرزی با سیستان بلوچستان و شهرستان ایرانشهر قرار دارد.
علاوه بر اینکه سایه محرومیت بر این روستا سکنی گزیده است ، نبود آب سالم و صعب العبور بودن جاده از عمده مشکلات این روستا است اینها را عیسی نژاد مقدم دهیار، معلم و فرمانده پایگاه ساکن همین روستا برایمان می گوید: از شهرستان ریگان به سمت “سرزه” تنها ۱۰ کیلومتر جاده آسفالت شده و مابقی آن به صورت خاکی به حال خود رها شده است و این امر نیازمند تخصیص اعتبارمی باشد.
وی بیان می دارد: آب این منطقه نیز بسیار شور است و اکثر مردم در اثر آشامیدن این آب دچار سنگ کلیه شده اند و یکی از نیازهای این روستا پمپاژ آب از منطقه دیگر به “سرزه” هستیم.
نژاد مقدم عنوان کرد: اگر زن باردار و یا بیمار بدحالی را به خواهیم تا شهر برسانیم در راه تلف می شود.
وی اذعان داشت: سالهاست که پای هیچ مسئولی به این منطقه باز نشده است، فقط نزدیک انتخابات که می شود نمایندگان مجلس سری می زنند و وعده های غیر عملی می دهند و می روند و وقتی بر صندلی مجلس جلوس می کنند دیگر یادی از ما نمی کنند.
دهیار “سرزه” گفت: بیشترین کمک هایی که تا به حال به این روستا شده است از طرف سپاه بوده است.

تعدادی از دانشجویان بسیجی که از نقاط مختلف کشور تحت عنوان اردوی جهادی به این روستا آمده بودند مشغول ساخت مدرسه مقطع راهنمایی بودند.
شجاعیان ساکن کرمانشاه دانشجوی عمران یزد است ۲۴ سال سن دارد و مسئول عمرانی این اردو را به عهده دارد، در رابطه با روستای “سرزه” می گوید درست است که کرمانشاه زلزله آمد و اکثر خانه ها را تخریب  و مردمانش را آواره کرد ولی آنان اینقدر محروم نبودند، در هیچ جای از کشور به محرومیت و فقر این مردمان بی گناه ندیدم.
وی ادامه داد: قبل از آمدن به این  روستا در منطقه  “رودبار جنوب” بودیم آن منطقه از اینجا محرومتر بود دلم بسیار گرفت ، چرا مسئولین ما اینقدر بی فکر هستند، آیا آنان که در رفاه بسر می برند می توانند فقر و محرومیت را در این مناطق احساس و لمس کنند؟؟؟!!! هدف اصلی من از آمدن به این محل این بود که یک چاله ای پر شود و دلی شاد و لبخندی بر لب بنشیند. همیشه دوست داشتم جایی پای بگذارم که کسی آنجا نرفته باشد. درست است آفتاب در این مناطق گرمای بیشتری نسبت به سایر مناطق دارد به حدی که اگر فقط چند ساعت در محیط باز بایستیم صورت را می سوزاند. مردمان این خطه به خاطر همین آفتاب داغ است که سیاه چرده شده اند اما دلشان همانند آفتاب داغ داغ است و میهمان نوازند هر آنچه در خانه دارند بر طبق اخلاص می گذارند و به میهمان خود تقدیم می نمایند.
“رسول برهانی” روحانی و امام این روستا عبای خود را در آورده بود و بلوک های سیمانی را روی ملاتی که از قبل ریخته شده بود می گذاشت او نیز در آبادانی و عمران این روستا شریک بود.
عباس دهقان ۴۶ ساله متولد ۱۳۵۱ به همراه پسرش مهدی دهقان ۲۲ ساله متولد ۱۳۷۵ اهل استان یزد در این اردوی جهادی شرکت داشتند، آری در زمان جنگ تحمیلی هم بودند پدران بسیاری که دوشا دوش فرزندانشان در جبهه نبرد علیه دشمن حضور داشتند، امروز هم این رزم جهادی نیز با حضور پدران و پسرانی که داوطلبانه و با اشتیاق به مناطق محروم می روند ودر آبادانی آنجا تلاش  می کنند و با رزم خود فقر را می زدایند .
عباس دهقان با چفیه ای که دور سر خود پیچانده است ازمحرومیت بی حد و مرز جنوب شرقی کشور می گوید: هیچ جای کشور چنین محرومیتی ندیدم، وقتی به “رودبار جنوب” و این روستا پا گذاشتم اشک ازچشمانم جاری گشت دلم به حال کودکان معصومی سوخت که از هر گونه امکانات و تفریحات شهری به دور هستند، متوجه شدم برخی از مردم این منطقه حتی یخچال برای نگهداری مواد غذایی ندارند، جدای از آن برخی از آنان آنقدر فقیر هستند که توانایی امرار معاش ندارند.
دهقان پدر از خوشرویی و مهربانی این مردم می گوید: آب کلمن مان تمام شده بود به در خانه همسایه رفتم ، در زدم و از آنان طلب آب آشامیدنی و خنک کردم، با آنکه خودشان آب آنچنانی در تانکر نداشتند در هر صورت آب خنک وتگری برایمان تامین کردند و از غذای سفره شان به ما نیز تعارف کردند، دل این مردم همانند آفتاب گرم است.
وی با ناراحتی هر چه تمامتر گفت: آیا مسئولین بویی از انسانیت نبرده اند.
در مسجد این روستا هم تعدادی از دانشجویان علاوه بر کار عمرانی فعالیت فرهنگی هم داشتند و به بچه های روستا، قرآن، سرودها و نکته های انقلابی و همچنین رعایت بهداشت را  می آموختند و آقای دهقانیان فرمانده ناحیه شهرستان ریگان نیز برای شاد شدن دل بچه ها برایشان نوشت افزارهایی که روی جلد آنان عکس شهدا چاپ شده بود هدیه می داد.
این سفر یک روزه نیز عصر همان روز  به پایان رسید و خبرنگاران به کرمان برگشتند ، گرچه قلم هایمان توانای نوشتن این محرومیت را ندارد و قاب دوربین مان نمی تواند آن طور که شایسته و بایسته است آن را به تصویر بکشاند، اما سعی می کنیم با آوردن جملاتی هر چند پر معنی دل مسئولین را به این مناطق هدایت نماییم و آنانی که خوابند را بیدار نماییم.انشاءالله
برای مشاهده تصاویر این گزارش اینجا کلیک کنید.
 
مازندران

اردوی جهادی قهرمانان ورزش مازندران در مناطق محروم+تصاویر
تعدادی از قهرمانان به نام و مطرح مازندران جهت ارائه خدمات اردوی جهادی یک روزه را در یکی از روستاهای منطقه محروم شهرستان ساری برگزار کردند.
با همت سازمان بسیج ورزشکاران و سپاه کربلا استان و همراهی تعدادی از قهرمانان بزرگ و مطرح ورزش استان اردوی جهادی و سازندگی یک روزه در یکی از روستاهای محروم شهرستان ساری برگزار شد.

این اردوی جهادی که در روستای سقندیکلا از بخش اجارستاق شهرستان ساری برگزار شد، عرفان آهنگریان قهرمان ووشو، مسعود حسن‌زاده قهرمان جودو، هادی خناری‌نژاد قهرمان ژیمناستیک، معین نبی‌بخش قهرمان کبدی بازی‌های آسیایی جاکارتا و مجید لشکری قهرمان والیبال نشسته پارالمپیک و... حضور داشتند.
مسئولیت اردوی هادی و سازندگی این گروه بر عهده سید جواد حسینیان مسؤول سازمان بسیج سپاه کربلا استان بود و هدف از برگزاری این اردو ضمن کمک‌رسانی به قشر ضعیف و مستمند جامعه، در ساخت مساجد، درمانگاه و مدرسه مشارکت دارند.
 
آذربایجان غربی
موج خدمت‌رسانی گروه‌های جهادی در مناطق محروم و حاشینه‌نشین میاندوآب +تصاویر
به گزارش اروم نیوز به نقل از زرین خبر، جوانان  کم ادعا اما پردغدغه و تلاشگر بسیجی در میاندوآب، در قالب رزمایش خدمت عازم اردوهای جهادی شده و کار خود را برای محرومیت زدایی در مناطق محروم و حاشیه نشین میاندوآب آغاز کرده اند.
به گفته سرهنگ پاسدار جواد مولودی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب ۱۰ گروه جهادی در قالب رزمایش خدمت در شهرستان میاندوآب به مناطق حاشیه نشین برای خدمت رسانی به محرومان اعزام شدند.

برای مشاهده تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده تصاویر بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی از اردوی جهادی دانشجویان اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده تصاویر بازدید فرمانده سپاه شهداء آذربایجان غربی از اردوهای جهادی اینجا کلیک کنید.
 
آذربایجان غربی
آغاز فعالیت تیم های پزشکی جهادی طرح شهید دکتر رهنمون سپاه شهدای استان
به گزارش نوای چالدران، اجرای این طرح با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به روستاییان در مناطق مرزی و محروم این شهرستان با همکاری بهداری سپاه چالدران و جامعه بسیج پزشکی استان انجام می شود.
سرهنگ عباسلو مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه خوی در گفتگو با نوای چالدران گفت: در راستای اجرای رزمایش اقتدار عاشورایی بسیج سپاهیان حضرت محمد رسول لله ۲سپاه شهدای استان ، تیم های پزشکی دکتر رهنمون سازمان بسیج جامعه پزشکی استان از شهریور ماه سالجاری فعالیت خود را در مناطق محروم و مرزی روستاهای شمال استان آغاز نموده و تا پایان شهریور ماه این طرح را ادامه خواهد داد .
مسئول بهداری سپاه چالدران در ادامه این طرح در گفتگو با نوای چالدران گفت: در این تیم ها ۲ اکیپ پزشکی متشکل از پزشکان عمومی، ماما، پرستار، کارشناس بهداشت عمومی و خانواده و دارو ساز حضور دارند کلیه خدمات خود را از قبیل ویزیت، تحویل دارو، مشاوره، برگزاری کارگاههای آموزشی به صورت رایگان انجام می دهند.
سید وحید حسین زاده خاطرنشان کرد: این تیم پزشکی اولین فعالیت خود را در شهرستان چالدران در روستای قرنقو آغاز کرد و قرار است در سایر روستاهای بخش مرکزی و دشتک این شهرستان این طرح را انجام دهد .
توزیع برشور و کتابچه در بین مراجعه کنندگان با موضوع بهداشت فردی و محیط و آشنایی با برخی از بیماریها از جمله دیگر برنامه های اجرای این طرح بود در زمینه اجرای این طرح بیش از ۲۰۰ نفر از روستاییان این شهرستان از خدمات آن بهره مند شدند.
برای مشاهده تصاویر این خبر اینجا کلیک کنید.
 
خراسان رضوی
اعزام تیم پزشکی به 11 نقطه از حاشیه شهر مشهد
هادی جلالی در گفتگو با صبح توس؛ ضمن اشاره به طرح جهادی رزمایش خدمت که توسط نیروهای پزشک و پرستار بسیجی خراسان رضوی در حال برگزاری است، اظهار کرد: امسال بسیج جامعه پزشکی برای بحث خدمت رسانی به بیماران کم توان، طرح مدون «شهید رهنمون» را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: رزمایش خدمت نیز یکی از مهم ترین طرح هایی است که توسط نیروهای بسیج جامعه پزشکی در حال انجام است و از ابتدای این رزمایش که از 9 شهریورماه شروع شده است، هر روز در حال اعزام نیرو به مناطق محروم استان هستیم.
رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی با اشاره به نوع خدمات رسانی به محرومین، گفت: این طرح شامل اعزام پزشک، پرستار، دارو، خدمات بستری و پزشکی بوده که در قالب تیم های متخصص به نقاط خاص اعزام شده و وظایفی از جمله درمان، پیشگیری و آموزش را انجام می دهند.
وی ادامه داد: یکی از نقاط هدف ما در این رزمایش خدمت رسانی به حاشیه شهر مشهد بوده و در این راستا 11 نقطه از حاشیه شهر مشهد را تحت پوشش خدمات رسانی خود قرار داده ایم.
جلالی با اشاره به اینکه شهرستان ها و نقاط محروم این مناطق نیز جزئی از اهداف ما است، بیان کرد: این خدمت رسانی توسط نیروهای بومی و غیر بومی در تمام طول سال به جهت حساسیت و اهمیت این مناطق انجام می شود.
وی تصریح کرد: هر روزه توسط بسیج جامعه پزشکی تیم های 50 تا 100 نفری شامل پزشک متخصص، پزشک عمومی، پرستار و ماما به مناطق محروم اعزام می شوند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی با اشاره به اینکه رزمایش خدمت، تنها هدف درمانی ندارد، تاکید کرد: یکی از اهداف ما ارتباط گیری مستمر و ایجاد امید در قشر محروم و کم برخوردار جامعه است تا علاوه بر بحث های ویژه درمانی بتوانیم با آن ها ارتباطات عاطفی داشته باشیم و در جهت رفع مشکلات روحی و زندگی آن ها قدمی برداشته باشیم.
 
هرمزگان
 
اعزام ۲۰ گروه جهادی در شهرستان بندرلنگه همزمان با رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ عبدالزهرا لنگه‌ای ، مسءول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه در گفتگو با خبرنگار هرمز، از اعزام ۲۰ تیم جهادی در قالب گروه های جهادی بسیج محلات، مساجد، اقشار کارمندی  و دانش آموزی با هدف خدمات رسانی در رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج  با عنوان سپاهیان  حضرت محمد رسول الله (ص) خبرداد.
لنگه ای افزود: تمرکز فعالیت ها در منطقه هدف در طرح اعطای خدمات رسانی با محوریت گروه های جهادی براساس برنامه از پیش تعیین شده به صورت نیاز سنجی و استعداد گروه های جهادی برای فعالیت می باشد.
وی هدف از اعزام گروه های جهادی را محرومیت زدایی محلات حاشیه نشین با توجه به نزدیک شدن موسم یازگشایی مدارس عنوان کرد: به گونه ای که تاکنون  فعالیت گروه جهادی شهید بحرپیما با استعداد ده نفر نفر در دبستان کوی رودباری آغاز گردیده و رنگ امیزی و نقاشی محیطی در ان اموزشگاه تا پایان ده روز ادامه دارد.و همچنین گروه جهادی شهید ستار محمودی ضمن خریداری دارو با حمایت خیرین، با بهره گیری از پزشک چامعه پزشکی اقدام به اعزام تیم بهداشتی، درمانی  و مشاوره ای با ویزیت و دارو رایگان به محله حیدراباد به عنوان ضعیف ترین محله در حاشیه شهر نموده است.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان بندرلنگه در ادامه تسریح کرد: گروه جهادی شهید ارمون  بندرکنگ اقدام به احداث هفت چشمه سرویس بهداشتی در مسجد و حسینیه امام سجاد(ع)  بندر کنگ نموده که هزینه های مربوط به ساخت و احداث چشمه های سرویس بهداشتی توسط هیئت بازسازی و شهرداری تامین گردیده است.
عبدازهرا لنگه ای خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از  پنج محله از محلات شهری و بیش از پانزده منطقه از مناطق روستایی مورد حمایت جهادگران قرار گرفته است که خدماتی ویزیت راز قبیل ویزیت رایگان، ایستگاه سلامت، بازسازی و زیباسازی مدارس و احداث سرویس بهداشتی نمونه ای از  خدمات این جهادگران همیشه در صحنه است.
 وی در ادامه بیان کرد: اردو جهادی جهادگران شهید مینکی با مسئولیت عبدالرضا شاهویی در قالب بسیج ادارات  و با حضور فرماندار محترم شهرستان در منطقه غرب استان و در چهارده روستا از دهستان بندرمقام از توابع بخش شیبکوه با هدف شنیدن مشکلات از زبان اهالی روستا و تسریع در ارایه خدمات و پیگیری هر چه جدی تر در خواست‌ها انجام گرفت که از اهم مصوبات این اردو جهادی یک روزه  احداث یک واحد مسکونی برای خانواده شهید ناصری، یکتا شهید روستای شکروءیه صورت گرفت.
مسیول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت شهرستان بندرلنگه با اشاره به اهداف اردو جهادی بسیج ادارات  در پایان یاد اور شد: یکی از برنامه های پیشنهادی و موثر در فعالیت های جهادی بسیج کارمندی فاعزام مسولین ادارات و کارشناسهای ارگانهای خدمتگزار به محلات و روستاهای شهرسستان با هدف بازدید ، ملاقات های مردمی، آگاهی از مشکلات مردم، تدبیر و تصمیم گیری در جهت بهبود وضعیت، رفع مشکلات در جهت تقویت تفکر انقلابی و مصون سازی پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
لازم به ذکر است اردو جهادی بسیج ادارت از بعد از ماه مبارک رمضان به صورت منظم و دوره‌ای آغاز گردیده که ماحصل این حرکت تحولی عظیم در سیستم مدیریت ادارات و مدیریت شهرستان تحت عنوان مدیریت جهادی زبانزد خاص و عام گردید است.
 

یزد
فعالیت 14 گروه جهادی شهرستان میبد درزمینه محرومیت‌زدایی
حسین یکه‌مرد مسئول بسیج سازندگی شهرستان میبد در گفتگو با میبد خبر، در خصوص فعالیت‌های بسیج سازندگی ناحیه میبد در 6 ماهه نخست سال جاری بیان داشت: سال جاری درزمینهٔ اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی شهرستان میبد اقدام به برگزاری 3 نمایشگاه عرضه تولیدات خانگی در خانه باستانی آقا فتح اله در ایام نوروز، پارک بهاران و محله علی آباد با عنوان طرح کرامت کرده است.
وی افزود: بسیج سازندگی تشکیلات گسترده مردمی است که هم ساختار آن را مردم شکل می‌دهند و هم این مردم در یک مجموعه سازمان‌یافته، ظرفیت‌های مردمی را برای حل مشکلات کشور و نظام به کار می‌گیرند.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان میبد در زمینه فعالیت اردوهای جهادی در سطح شهرستان ابراز داشت: 14 گروه جهادی برای محرومیت‌زدایی در میبد تشکیل شده که در این راستا 23 مورد اردوی جهادی داخل شهرستان توسط این گروههای جهادی برگزار شده است. مرمت و بهسازی 12 باب منزل محرومین، واکسیناسیون تب مالت با همکاری دامپزشکی و ساخت سرویس بهداشتی مسجد ندوشن از اهم دستاوردهای اردوهای جهادی داخل شهرستان می باشد.
یکه مرد ادامه داد: فعالیت 4 گروه جهادی بعنوان معین در اردوی جهادی دانشجویی در منطقه آسفیج، جذب بیش از 60 میلیون کمک خیرین در اجرای اردوهای جهادی با موضوع مرمت مسکن محرومین ازجمله اقدامات دیگر بسیج سازندگی میبد بوده است. مجموع خدمات ارائه‌شده به محرومین منطقه آسفیچ جمعاً به مبلغ 53 میلیون و 800 هزار تومان بود.
وی از تکمیل 6 مسجد، مرمت 7 باب منزل محرومین، تکمیل یک کتابخانه مسجد، احداث یک زمین ورزشی روباز و احداث یک نمازخانه مدرسه با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و خیرین  توسط گروه‌های جهادی و خدمات رسان خبر داد.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان میبد در خصوص طرح هجرت دانش‌آموزی اذعان داشت: در این طرح بهسازی و زیباسازی 8 مدرسه با مشارکت 50 نفر از دانش آموزان  توسط بسیج دانش‌آموزی شهرستان میبد صورت پذیرفته است.
وی در پایان اظهار داشت: بهسازی و مرمت 100 باب مسکن محرومین در قالب اردوهای جهادی با مشارکت بهزیستی، کمیته امداد و خیرین ازجمله فعالیت‌هایی است که بسیج سازندگی شهرستان میبد در دست اقدام دارد.
برای مشاهده تصاویر فعالیت‌های جهادی در یزد اینجا کلیک کنید.
 
گیلان
رزمایش خدمت ۲۰۰ گروه جهادی در عرصه علم و عمل/ محرومیت‌زدایی به سبک بسیجیان جهادگر گیلانی+تصاویر
به گزارش ۸دی، خیر و برکت کار جهادی همواره مورد تأکید رهبر انقلاب بوده است؛ رهبر معظم انقلاب در بخشی از سخنانشان دیدار رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت، می فرمایند: «همه مسئولان در سه قوّه، باید نهضتی را برای خدمت‌رسانی به مردم شروع کنند. ممکن است ما انواع و اقسام کارها و برنامه‌ها را در پیش‌رو داشته باشیم و اجرا کنیم؛ باید در میان آنها آنچه خدمت‌رسانیِ عمیق‌تر و ماندگارتر و زودبازده‌تر محسوب می‌شود، اولویّت پیدا کند».
پر واضح است که اردوهای جهادی برای خدمت به مناطق محروم اقدامی پسندیده ای است که با فراگیر شدن این فرهنگ در کشور می تواند باعث تحولات فراوان در تمام عرصه های کشور شود. از این رو رزمایش خدمت با اعزام گسترده جهادگران بسیجی در قالب ۲۰۰ گروه جهادی از اوایل شهریور ماه همزمان با سراسر کشور به مناطق محروم استان گیلان اعزام شده اند و این خدمت رسانی تا پایان ماه جاری ادامه دارد.
 
اعزام ۲۰۰ گروه جهادی در جریان محرومیت زدایی و خدمت‌رسانی به مردم گیلان
فرمانده سپاه قدس گیلان در این رابطه با اشاره به برگزاری رزمایش «اقتدار عاشورایی محمد رسول الله  ۲» در گیلان، گفت: این رزمایش بزرگ در گیلان از صبح امروز پنجشنبه ۱۵ شهریور با حضور ۱۷۰۰۰ نفری بسیجیان در قالب ۷۲ گردان بیت المقدس آغاز شده است و در بخشی دیگر ۲۰۰ گروه جهادی در جریان محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مردم وارد عمل شده اند.
وی تصریح کرد: گروه های جهادی در بخش های عمرانی، پزشکی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی وارد مناطق محروم شده اند و این اردوها در این بازه زمانی با کارهای زودبازده مثل تعمیر مدارس، مشاوره خانواده، ویزیت رایگان، کارهای فرهنگی و… انجام می شود و کارهای بزرگ ما در حوزه محرومیت زدایی در طول سال انجام می شود.
 
اقدامات شاخص در حوزه محرومیت زدایی گیلان
فرمانده سپاه قدس گیلان، اجرای پروژه بهسازی وضعیت فاضلاب منطقه محروم “معلولین” رشت، اجرای طرح “جوادالائمه” در مناطق محروم گیلان، اجرای پروژه های آبرسانی از جمله بهره مندی ۹۰۰ خانوار روستایی تالش از آب شرب سالم، بازسازی منازل هموطنان زلزله زده کرمانشاه،ساخت مسکن سیل زدگان و بازسازی راه های ارتباطی روستای کاکرود اشکور، اهدای جهیزیه به نوعروسان گیلانی را از جمله اقدامات شاخص سپاه قدس گیلان در حوزه محرومیت زدایی از سال گذشته تاکنون نام برد که با همراهی ویژه بسیجیان انجام شده است.
احمد ابراهیمی رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان نیز با اعلام اینکه بیش از ۲۰۰ گروه جهادی طی ۲۰ روز رزمایش به مناطق مختلف استان اعزام شده و می‌شوند گفت: فعالیت های جهادگران بسیجی گیلان در مناطق مختلف استان در حورزه های ساخت مسکن مددجویان، برگزاری کلاس‌های مشاوره‌ای، کلاس آموزش طب سنتی، اجرای طرح جوادالائمه، برداشت محصول کشاورزی، پاک‌سازی سواحل دریا اجرا می شود.
وی با اشاره به حضور بسیج سازندگی در عرصه آموزشی و ترمیم مراکز آموزشی گیلان در آستانه بازگشایی مدارس، بیان کرد: در حال حاضر چندین گروه جهادی در سطح مدارس مشغول ترمیم و رنگ‌آمیزی مدارس برای مهیا کردن مراکز آموزشی مطلوب برای دانش آموزان و معلمان هستند.
متن کامل این گزارش و تصاویر آن را اینجا مشاهده کنید.
 
قزوین
 
فعالیت 7گروه جهادی عمرانی و پزشکی به حومه شهری قزوین
محمدرضا خلج، در گفت‌وگو با صبح قزوین؛ اظهار کرد: 7 گروه جهادی عمرانی و پزشکی به حومه شهری قزوین در قالب رزمایش خدمت محمد رسول الله (ص) اعزام شدند.
وی با بیان اینکه بیش از 75 نفر در این مرحله در قالب این 7گروه اعزام می‌شوند، افزود: 3 گروه جهادی عمرانی، 1 گروه جهادی کارمندی و 3 گروه پزشکی گروه‌های اعزامی این اردوی جهادی 10 روزه را تشکیل می‌دهند.
مدیر طرح هجرت سازمان بسیج سازندگی قزوین با بیان اینکه گروه‌های عمرانی با اعزام به مناطق حومه شهر تاکستان به مردم خدمات ارائه خواهند کرد، اضافه کرد: 3گروه پزشکی نیز با حضور در حومه شهر قزوین به مردم در این مناطق خدمات پزشکی و درمانی ارائه خواهند داد.
وی عنوان کرد: گروه جهادی کارمندی نیز با حضور در الموت خدمات عمرانی، آموزشی و فرهنگی را به مردم این مناطق ارائه می‌دهند.
این مسئول بیان کرد: پیش از این نیز 22 گروه جهادی شامل گروه‌های جهادی دانشجویی و محلات به مناطق مختلف استان اعزام شده بودند.
 
ایلام
 
جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع): 210 گروه جهادی در استان کار خود را آغاز کردند
سرهنگ پاسدار جمال شاکرمی جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام در گفتگو با ایلام بیدار گفت: همزمان با برگزاری رزمایش سپاهیان محمد رسول الله 2 که دیروز (سه شنبه 13 شهریور ماه) برگزار شد، گروههای جهادی با حضور در حاشیه شهرستانهای استان کار خود را آغاز کردند.
 
وی ادامه داد: براین اساس 210 گروه جهادی با حضور در مناطق محروم و حاشیه ای شهرها کار خدمت رسانی را آغاز کرده و تا 29 شهریور ماه این فعالیت ها را ادامه خواهند داد.
 
جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام افزود: در این دوره از اعزام‌ها تلاش شده تا افراد نخبه، تاثیرگذار، خیر و نیکوکار از این اردوها بازدید داشته باشند و از نزدیک شاهد فعالیت جهادگران در عرصه محرومیت‌زدایی باشند، در حقیقت هدف از این اقدام این است که مشارکت این افراد در اقدامات محرومیت‌زدایی افزایش پیدا کند؛ بر همین اساس ما شاهد حضور قهرمانان ورزشی استان علی هاشمی و ذبیح اله پورشیب در این اردوها بودیم.
 
سرهنگ شاکرمی تاکید کرد: محور کلی اردوهای جهادی محرومت زدایی و تحقق اقتصاد مقاومتی است که در این رزمایش هم فارغ از فعالیت برون مرزی به دنبال رفع و کاهش محرومیت و ارائه خدمات، فقرزدایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی هستیم.
 
وی با اشاره به لزوم طرح برنامه جامع و استمرار خدمات به حاشیه‌نشینان شهرهای استان گفت: برای رسیدن به موفقیت لازم باید مسئولین استان با تکیه به نیروی عظیم مردم برای خدمت و حل مشکلات حاشیه‌نشینان استفاده کند و از مجموعه‌های داوطلب و مردم نهاد حمایت نماید.
 
کرمانشاه
سردار ریحانی خبر داد؛ اجرای رزمایش خدمت‌رسانی محمد رسول‌الله (ص) در کرمانشاه با اعزام 150 گروه جهادی
سردار بهمن ریحانی در گفتگو با مرصاد از برگزاری رزمایش خدمت‌رسانی محمد رسول‌الله (ص) در استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: این رزمایش با اعزام گروه های جهادی دراستان کرمانشاه همزمان با سراسر کشور برگزار شده است.
وی افزود: این رزمایش در محدوده زمانی 9 تا 29 شهریورماه و به مدت 20 روز انجام می شود که در سطح کشور بیش از 7 هزار گروه در این رزمایش حضور دارند که سهم استان کرمانشاه هم 150 گروه است.
فرمانده سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: این گروه های جهادی با هدف خدمت‌گزاری و خدمت‌رسانی به مردم و به ویژه محرومان در مناطق محروم روستایی به ویژه منطقه سرفیروزآباد که از درجه محرومیت بالاتری برخوردار است حضور پیدا کرده‌اند.
سردار ریحانی با اشاره به حضور این گروه‌جهادی در سایر نقاط محروم استان خاطرنشان کرد: این گروه‌ها در حوزه های عمرانی، سلامت، فرهنگی، آموزش و توانمندسازی به مناطق محروم استان اعزام می شوند.
وی تصریح کرد:  این گروه‌های اعزامی در این مدت به ساخت خانه برای محرومین، تعمیرات خانه ها و مساجد، انجام کارهای فرهنگی، ویزیت و معاینه رایگان و انجام کارهای عام المنفعه می پردازند.
فرمانده سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه، کارهای خدماتی همچون جمع‌آوری محصول، بحث سلامت و بهداشت، اقدامات فرهنگی و آموزشی و  توانمندسازی اشتغال آموزش هایی در این راستا را از دیگر اقدامات این گروه‌ها برشمرد.
 
قزوین
 
به گزارش صبح قزوین؛ رزمایش محمد رسول الله 2 به مدت دو روز در تاریخ یازدهم و دوازدهم شهریورماه در قزوین با حضور 16 گردان در شهرستان‌های استان برگزار شد؛ بخش دوم این رزمایش با عنوان رزمایش خدمت با حضور گروه‌های جهادی بسیج سازندگی استان قزوین از ۹ تا ۲۹ شهریورماه در حال برگزاری است.جهادگران در قالب اردوهای یک روزه، سه روزه، پنج روزه و 10 روزه در مناطق محروم حضور دارند و برنامه‌هایی چون مشاوره، محرومیت‌زدایی، فرهنگی و عقیدتی، پشتیبانی و مطالبه گری و میز خدمت اجرایی می‌شود.
 

همچنین جامعه پزشکی با توان دانشجویان پزشکی و فارغ التحصیلان به اردوهای جهادی اعزام می‌شوند و با تجویز دارو و خدمات و پشتیبانی پزشکی ارائه خدمت دارند.
فعالیت‌های بسیج سازندگی با عنوان طرح "کرامت" در طول سال ادامه دارد و 150 گروه‌ جهادی به صورت ۱۸ نفر سازماندهی شده اند و خدمات فرهنگی، اجتماعی، پزشکی و آموزشی خواهند داشت.
 
جمال یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه صبح قزوین اعلام کرد: 8 گروه جهادی دانشجویی با 121 دانشجو و در قالب 2 قرارگاه به نام‌های قرارگاه حاشیه شهری محمد رسول الله(ص) و قرارگاه روستایی "انصار المهدی" و با هدف آموزش، اشتغال‌زایی و توسعه امور عمرانی راهی اردوهای جهادی شدند.
 
مسئول دوره جهادی قرارگاه محمدرسول الله(ص) و انصار المهدی اذعان کرد: 15 دانشجو از دانشگاه‌های فرهنگیان، آزاد بوئین‌زهرا، پیام نور تاکستان، 20دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 25 دانشجو از دانشگاه فنی و مهندسی بوئین‌زهرا، 10دانشجو از دانشگاه عالی کار و 14نفر از دانشجویان در بخش بنیاد مسکن و امور عمرانی اعضای این گروه‌های جهادی را تشکیل می‌دهند.
 
وی عنوان کرد: در چند روز آینده پزشکان متخصص در زمینه‌های قلب و عروق، دندانپزشکی و روانشناسی عمومی به این تیم جهادی ملحق خواهند شد.
 
یعقوبی اضافه کرد: محدوده‌ی اعزام تیم جهادی قرارگاه حاشیه شهری محمد رسول الله(ص) شامل روستای شهیدآباد، آوج و آبگرم و محدوده‌ی اعزام تیم جهادی قرارگاه روستایی انصار المهدی شامل روستاهای هرائین، پرسبانج، استلج، وروق، خسروآباد و سنگاوین است.
 
وی با اشاره به مدت زمان اردوهای جهادی بیان کرد: برای تحقق هدف این اردوهای جهادی بازه زمانی 3 تا 5سال برای محرومیت‌زدایی کامل روستاهای فوق پیش‌بینی شده است، اما در بازه زمانی تابستان اعزام گروه‌های جهادی این قرارگاه‌ها از 10 شهریور ماه سال 97 آغاز و تا 20 شهریور ماه ادامه دارد.
 
مسئول دوره جهادی قرارگاه محمدرسول الله(ص) و انصارالمهدی با اشاره به هدف این گروه‌های جهادی ابراز کرد: گروه‌های جهادی بنیاد مسکن در بخش عمرانی، ساخت‌وساز خانه‌های محرومین، مستضعفین و بی‌سرپرست فعالیت می‌کنند و دانشگاه‌های علوم پزشکی در بخش خدمت رسانی و آموزش پزشکی، بهداشتی- درمانی مشغول به فعالیت هستند.
 
وی با اشاره به هدف دانشگاه فرهنگیان و دیگر دانشگاه‌های استان قزوین اضافه کرد: دانشجویان دانشگاه فرهگیان با هدف آموزش و برگزاری کلاس‌های جبرانی و سواد آموزی وارد این روستاها می‌شوند و دیگر دانشجویان استان قزوین در بخش اشتغال‌زایی، کارآفرینی، آموزش احکام، قرآن و نماز در روستاها منتخب حضور پیدا می‌کنند.
 
یعقوبی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در قرارگاه حاشیه شهری محمدرسول الله(ص) اظهار کرد: نمونه‌گیری‌خون، معاینه قلب، ارائه خدمات دندانپزشکی، مشاوره‌خانوادگی، آموزش احکام، اشتغال‌زایی و کارآفرینی از جمله فعالیت‌های انجام شده در حاشیه شهری استان قزوین توسط جهادگران قرارگاه محمدرسول الله(ص) است.
 
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های بزرگ استان قزوین به‌صورت مستقل به اردوهای جهادی اعزام می‌شوند، اذعان کرد: دانشجویان پسر دانشگاه آزاد قزوین اکنون در روستای زرند و دانشجویان دختر و پسر دانشگاه آزاد تاکستان در روستای چوزه از توابع آبگرم در عرصه آموزش، کارهای فرهنگی و عمرانی مشغول به فعالیت هستند.
 
این مسئول با بیان اینکه دختران دانشگاه بین‌الملل امام خمینی(ره) در هفته گذشته به روستاهای اردک و محمدده از توابع بخش طارم اعزام شدند؛ بیان کرد: 12نفر از دانشجویان دختر دانشگاه بین‌الملل امام خمینی(ره) در تاریخ سوم شهریورماه به اردوی جهادی اعزام و در تاریخ 7 شهریور ماه از اردوی جهادی بازگشتند.
 
مسئول دوره جهادی قرارگاه محمدرسول الله(ص) ادامه داد: برگزاری کلاس‌های آموزشی، تشکیل گروه سرود برای دانش آموزان، برگزاری افتتاحیه(دعوت حضور اهالی روستا)، برگزاری جشن عید غدیر، غبارروبی و آماده‌سازی مسجد برای ماه محرم، برگزاری کلاس‌های مشاوره خانواده، دیوارنویسی و نقاشی روی دیوار در مدرسه و برگزاری نمایشگاه کتاب در این روستاها از جمله فعالیت‌های جهادگران این دانشگاه است.
 
وی درباره فعالیت‌های دختران و پسران دانشگاه رجاء گفت: دانشجویان دانشگاه رجاء در بخش الموت و در زمینه‌های عمرانی و فرهنگی فعالیت‌های خود را به ثمر رساندند و از جمله فعالیت‌هایی که توسط این دانشجویان صورت گرفت ساخت مسجد در یکی از روستاهای الموت بود.
 
این مسئول اذعان کرد: 3 گروه جهادی پزشکی به نام‌های گروه پزشکی بدون مرز، انصارالمهدی خانم دکتر محبیان و گروه پزشکی شکوفه‌های سیب در بخش طارم اعزام شدند و فعالیت‌های پزشکی خود را به‌صورت منطقه‌ای در زمینه‌های نمونه‌گیری خون، مامایی، دندانپزشکی، قلب و روانشناسی آغاز کردند و توانستند تمام منطقه‌ی طارم را در بحث پزشکی پوشش دهند.

یعقوبی در پایان گفت: جهادگران دانشگاه آزاد قزوین هم‌اکنون در عرصه جهاد حضور دارند و ساخت خانه محروم در روستای پرسبانج و رنگ آمیزی مدارس از جمله دیگر فعالیت‌هایی است که توسط گروه‌های جهادی اعزام شده درحال اجراست.
 
 
چهارمحال و بختیاری
 
فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) خبر داد؛ آغاز فعالیت‌ ۱۵۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری هم‌زمان با رزمایش محمد رسول‌الله (ص)
سردار علی‌محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ از اعزام ۱۵۰ گروه جهادی برای ارائه خدمات رایگان خبر داد و اظهار کرد: این گروه‌ها خدمات خود را در عرصه‌های آموزشی، فرهنگی، عمرانی، مشاوره‌ای، پزشکی، و...، به مناطق محروم چهارمحال و بختیاری در شهرستان‌های ۹گانه ارائه می‌دهند.

وی افزود: اعزام گرو‌ه‌های جهادی از روز دوازدهم شهریور آغاز شده و این گروه‌ها فعالیت‌های خود را از چهارشنبه و هم‌زمان با آغاز رزمایش محمد رسول‌الله (ص) ۲ شروع می‌کنند.

سردار اکبری ادامه داد: مدت زمان حضور گروه‌های جهادی در محل‌های مورد نظر بستگی به عرصه خدمت آن‌ها دارد و از دو روز تا 10 روز متغیر است.

فرمانده سپاه حضرت قمر‌بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری بیان داشت: محرومیت‌زدایی از مهم‌ترین اهداف گروه‌های جهادی است و اعزام این گروه‌های با اولویت حاشیه شهرهای استان صورت می‌پذیرد.
 
ایلام
موج خدمت‌رسانی گروههای جهادی برای محرومیت‌زدایی در ملکشاهی + تصاویر
قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راه رسیدن به اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی و به جهت کسب خیر و برکت، اجرای طرح های محرومیت زدایی ، محروم نوازی ، مردم داری ، مردم یاری و مردم دوستی را دنبال می نماید.
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) می فرمایند: مسئولیت پذیری سپاه در طرح های سازندگی کشور، نشان دهنده عظمت روح تعهد پذیری، شجاعت وخطر پذیری در میدان های بزرگ تجربه نشده وعزم وهمت انقلاب اسلامی است.
هدف از اجرای پروژه های محرومیت زدایی؛ کمک به کاهش فقر و محرومیت، تحکیم پیوند مردم با نظام مقدس جمهوری اسلامی، اثبات کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایجاد بارقه امید و نشاط در مردم، رشد اقتصادی مردم، بهبود وضعیت معیشت مردم، ترمیم خرابی ها و آبادانی مملکت و نمایش شکوه نظام اسلامی، حفظ شور و شعف برای پاسداری از نظام و جلوگیری از کاهش شور و شوق و حل مشکل مردم محروم است.
در مناطق محروم به جهت عمق بخشی داخلی و ایجاد امنیت پایدار با اولویت مناطق مرزی ، صعب العبور، دور افتاده و حساس کشورپروژه های محرومیت زدایی توسط سپاه و بسیج اجرا می گردد.
عرصه های فعالیت محرومیت زدایی در زمینه های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، کشاورزی و... است.
اقدامات محرومیت زدایی سپاه در شهرستان ملکشاهی
اجرای برنامه های سازندگی و محرومیت زدایی یکی از شاخص ترین برنامه های بسیج در شهرستان ملکشاهی است که سپاه ناحیه ملکشاهی با عزم جهادی در این راستا قدم برداشته است.
فعالیت گروههای جهادی بسیج سازندگی یکی از برنامه های راهبردی بسیج در شهرستان ملکشاهی می باشد که تاکنون فعالیت گروههای جهادی توانسته است در راستای خدمات رسانی به مناطق محروم گامهای مهمی بردارد.
ازجمله اقدامات انجام گرفته بسیج در عرصه های محرومیت زدایی، ساخت منازل مسکونی برای نیازمندان در مناطق محروم است که تاکنون  65 باب منزل مسکونی برای نیازمندان احداث گردیده است و 30 باب دیگر نیز در دست احداث می باشد
احداث سرویس بهداشتی برای محرومین از دیگر اقدامات محوری بسیج در شهرستان ملکشاهی است که چندین مورد سرویس بهداشتی و حمام در سال گذشته برای محرومین شهرستان ساخته شده است.
از دیگر برنامه های بسیج درشهرستان ملکشاهی، می توان به تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، اعزام تیم های پزشکی به مناطق محروم و ارائه خدمات درمانی رایگان، احداث منبع ذخیره آب روستای چشمه باریک، احداث منبع آب قلعه جوق، احداث پروژه راه دسترسی و آبرسانی بین مزارع روستای بوستانه، کمک به مرمت و ساخت مساجد و ایجاد کانال بتونی به طول 100 متر و پل جهت ایستگاه پمپاژ باغات سیرانه گل گل اشاره کرد.
یکی دیگر از برنامه های سپاه ناحیه ملکشاهی در راستای محرومیت زدایی، اجرای طرح پایلوت کشاورزی با همکاری جهاد کشاورزی و پایلوت دامداری با همکاری دامپزشکی است که در این راستا گامهای موثری برداشته شده است.
احداث مخازن ذخیره آب چشمه های شهرستان جهت ایجاد باغات نیز در دستورکار سپاه ناحیه ملکشاهی قرار دارد.
اخیرا نیز پروژه های محرومیت زدایی مهمی چون ساخت مسجد و حسینیه، احداث مخازن ذخیره آب، ساخت مسکن محرومین و... در دستور کار قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه و بسیج شهرستان ملکشاهی قرار گرفته است.
در آینده نزدیک نیز طرح های محرومیت زدایی دیگری در سطح شهرستان توسط قرارگاه محرومیت زدایی سپاه ناحیه ملکشاهی احداث خواهد شد.
پروژه احداث راه دسترسی و آبرسانی به مزارع روستای بوستانه
پروژه احداث راه دسترسی و آبرسانی به مزارع روستای بوستانه شهرستان ملکشاهی توسط بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملکشاهی با همکاری جهادکشاورزی و منابع طبیعی شهرستان ملکشاهی احداث شده است.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی در این خصوص گفت: روستای بوستانه یکی از روستاهای شهرستان ملکشاهی است که رودخانه گل گل از آن می گذرد و به سد چم گردلان می ریزد.
علی میرزایی اظهار کرد: این روستا دارای ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی در زمینه اقتصاد مقاومتی و در عرصه های کشاورزی، باغات، زنبور عسل، پرورش ماهی، کاشت برنج و... می باشد.
وی افزود: به دلیل نداشتن راه مناسب جهت دسترسی به زمینهای کشاورزی، استعدادهای کشاورزی این روستا شکوفا نشده و کشاورزی در آن توسعه نیافته بود.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی گفت: از آنجائیکه راه دسترسی مناسب به زمین های کشاورزی روستای بوستانه باعث عمران و آبادانی این روستا می شود و زمینه های تولید در آن رونق خواهد گرفت، بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملکشاهی در اقدامی جهادی، پروژه راهسازی به زمینهای مساعد کشاورزی روستای بوستانه و آبرسانی بین مزارع این روستا را احداث کرد.
میرزایی اضافه کرد: مردم این روستا از مسئولین استان و شهرستان مکررا درخواست راهسازی به زمینهای کشاورزی داشته اند که این امر تاکنون محقق نشده بود و اینک به همت بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملکشاهی شاهد احداث راه دسترسی به مزارع و آبرسانی بین مزارع روستای بوستانه هستیم.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی میزان اعتبار هزینه شده جهت اجرای این پروژه را بالغ بر 300 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این اعتبار از محل اعتبارات قرارگاه محرومیت زدایی سپاه هزینه شده است.
وی افزود: با اجرای این طرح هشت هکتار از زمین های کشاورزی این روستا در سه قطعه زیر کشت رفته و انشاءالله با پیگیری های بعدی توسط سپاه ناحیه و جهادکشاورزی مبنی بر ایجاد سایت، بیش از 40 هکتار دیگر می تواند جهت ایجاد باغات مورد بهره برداری قرار گیرد.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی گفت: محصولاتی از جمله برنج، گوجه، خیار، هندوانه، آفتابگردان، کدو و بادمجان در این زمینها کاشت می شود.
میرزایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته اذعان کرد: در راستای اجرای این پروژه، چهار کیلومتر عملیات راهسازی و همچنین چهار کیلومتر لای روبی جهت آبرسانی بین مزارع زمینهای مساعد روستای بوستانه انجام گرفته است.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی هدف از اجرای این طرح را خدمات رسانی به مناطق محروم و محرومیت زدایی، رونق کشاورزی و تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
وی در پایان گفت: 30 خانواده از اجرای این طرح منتفع شده و اشتغالزایی برای 30 نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است.
ساخت 95 باب منزل مسکونی برای نیازمندان در ملکشاهی
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی در اینباره گفت: 65 باب منزل مسکونی با هدف رفع محرمیت زدایی برای نیازمندان توسط سپاه با مشارکت کمیته امداد در ملکشاهی احداث شده و 30 باب دیگر در دست احداث می باشد.
وی اظهار کرد: ساخت این منازل مسکونی با زیر بنای 50 متر مربع شامل اطاق، سرویس بهداشتی و آشپزخانه در روستاهای چشمه پهن، چم انار، پاریاب، ملک آباد، خوشادول، بلوطستان، سیاب درویش، گل گل، بوستانه، کلک و انجیر انجام شده است.
میرزایی اذعان کرد: با اجرای این طرحها  105 خانوار کم بضاعت از نعمت مسکن برخوردار گردیده است.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی گفت: این منازل در سطح کشوری بصورت مشترک بین سپاه و کمیته امداد با هدف رفع محرمیت زدایی برای نیازمندان احداث می شوند.
 

احداث منبع ذخیره آب روستای چشمه باریک
یکی از فعالیتهای گروههای جهادی، احداث مخزن آب چشمه روستای چشمه باریک از محل اعتبارات محرومیت زدایی سپاه با محوریت بسیج سازندگی بوده است.
این پروژه توسط گروههای جهادی با محوریت بسیج سازندگی در راستای خدمات رسانی به مناطق محروم و محرومیت زدایی احداث شده است.
احداث پروژه منبع ذخیره آب روستای چشمه باریک یکی از اقدامات گروههای جهادی و محرومیت زدایی بسیج سازندگی بوده که با احداث این پروژه در راستای تحقق اقتصادمقاومتی در عرصه های باغداری، کشاورزی، زنبورداری، پرورش ماهی و دامداری گامهای موثری برداشته خواهد شد.
هدف از احداث این منبع ذخیره آب؛ جلوگیری از هدررفتن آب جشمه، کمک به باغداران و دامداران در راستای تحقق اقتصادمقاومتی و تامین آب شرب روستا بوده که علاوه بر فعالیت گروههای جهادی، 300 میلیون ریال از محل اعتبارات محرومیت زدایی هزینه گردیده است.
با احداث منبع ذخیره آب در روستای چشمه باریک توسط بسیج سازندگی ، آب چشمه به هدر نمی رود و میزان آب ذخیره شده در توسعه کشاورزی و باغات روستا بسیار موثر خواهد بود.
احداث منبع ذخیره آب روستای قلعه جوق
روستای قلعه جوق شهرستان ملکشاهی یکی از مناطق تاریخی و دارای منابع طبیعی غنی است که سه گروه جهادی محبان علی(ع) ، شهید وزوایی بسیج دانشجویی و شهید بزرگی مقدم در این منطقه به فعالیت های عمرانی پرداختند.
احداث منبع آب جهت ایجاد 10 هکتار باغات که با اتصال چهار چشمه جاری در این روستا ایجاد شده  طرحی در راستای تحقق شعار سال" اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال" است که با تلاش این سه گروه جهادی علاوه بر اشتغال زایی 35 خانوار در حوزه باغداری انجیر و هلو وپرورش ماهی، آب شیرین منازل روستایی این منطقه را نیز تأمین خواهد کرد.
تهیه جهیزیه برای نوعروسان
برنامه پیوند آسمانی به منظور ترویج فرهنگ ازدواج آسان و تهیه جهیزیه برای نوعروسان در ملکشاهی اجرا گردیده است.
این برنامه به منظور ترویج و گسترش فرهنگ کمک و مشارکت مردم در امر ازدواج و تهیه جهیزیه  برای جوانان نیازمند اجرا شده است.
هدف از اجرای برنامه پیوند آسمانی، ارتقاء وجهه معنوی و اجتماعی بسیج و کمک به عمق بخشی فرهنگ بسیجی در جامعه می باشد.
در راستای اجرای این برنامه معنوی، جهت نوعروسان نیازمند شهرستان ملکشاهی، یخچال فریزر، ماشین لباسشویی و... تهیه گردیده و در اختیار آنان قرار گرفته است.
اجرای طرح پایلوت کشاورزی و کشت نیمه مکانیزه
یکی از برنامه های سپاه ناحیه ملکشاهی در راستای محرومیت زدایی، اجرای طرح پایلوت کشاورزی است.
در سال گذشته بسیج مهندسین کشاورزی با حمایت و همراهی کارشناسان جهادکشاورزی به منظور فرهنگ سازی در زمینه های علمی نمودن کشاورزی در سطح شهرستان و روستاهای هدف، بصورت نمونه ای و پراکنده اقدام به اجرای طرح پایلوت کشاورزی در نقاط مختلف شهرستان کشت نیمه مکانیزه نموده است که امسال شاهد افزایش چندبرابری بهره وری از آن زمینها بوده ایم.
در سال جاری با همراهی و هماهنگی بسیج شهرستان با جهادکشاورزی برای توسعه این طرح جلسات متعددی با ریاست  جهادکشاورزی شهرستان و همچنین کشاورزان برگزار شده است که انشاءالله بتوانند جهت افزایش پایدار تولیدات و محصولات کشاورزی از طریق ارتقاء بهره مندی کشاورزان از دانش، تکنولوژی نوین، با بهره گیری از ظرفیت اساتید، دانشجویان، مهندسین و کشاورزان نموده و با استفاده از ادوات کاشت مکانیزه و بذور اصلاح شده و مدیریت علمی آن بتوانیم در سال اقتصادمقاومتی در این زمینه گام برداریم.
اجرای طرح پایلوت علمی کردن پرورش دام جهت دامداران و عشایر
طرح پایلوت دامداری در سطح عشایر و دامداران در گسترده بیش از 10 هزار راس دام اجرا شده است.
 

 
بذر کاری جنگل‌های کبیرکوه
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی در این باره گفت: توسط سپاه ناحیه ملکشاهی با همکاری منابع طبیعی شهرستان، جنگل های سوخته شده کول صوفی کبیرکوه بذر کاری شد.
وی اظهار کرد: در این اقدام جهادی که 20 گروه جهادی بسیج حضور داشتند، درسطح چندین هکتار از جنگلهای سوخته شده بذرکاری انجام شد.
میرزایی افزود: بذور کاشته شده در این منطقه شامل، ارغوان، بلوط، بنه، زالزالک،تای و داغداغان می باشد.
فرمانده سپاه ناحیه ملکشاهی؛ هدف از اجرای این برنامه را احیاء فرهنگ حفاظت و صیانت از منابع ملی با بکارگیری گروههای جهادی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: منظقه کول صوفی کبیرکوه در مهرماه امسال دچار حریق شد و بالغ بر چندین هکتار از جنگلهای این منطقه در آتش سوخت.
میرزایی اذعان کرد: منابع طبیعی شهرستان منطقه بذر پاشی شده کول صوفی کبیرکوه را به مدت پنج سال قرق می نماید.
تصاویر گزارش بالا را در اینجا ببنید
http://www.ilamebidar.ir/news/33715
http://www.ilamebidar.ir/news/33714
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbgab85rhbgzp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها