تاریخ انتشار :شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۵
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان به مشکلات معیشتی مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان باید وعده های نامحقق برجامی به مردم را مرور و از مردم عذرخواهی کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان
به گزارش عصرهامون، در نشست علنی روز چهارشنبه (11 مهر ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور ضمن تسلیت به مردم شهیدپرور اهواز از مسئولان درخواست کرد تا با عاملان حادثه به شدت برخورد شود، گفت: از سپاه پاسداران نیز به جهت گرفتن انتقام خون عزیزان و هم وطنانمان قدردانی می‌کنم. این روزها مردم روزهای سختی را می‌گذرانند زیرا بیکاری و مشکلات معیشتی فشار بسیاری  بر محرومین و مستضعفین وارد کرده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در صورتی که مسئولان وعده‌هایی که برای تصویب برجام دادند را مجدد مرور کنند، در پیشگاه خدا باید توبه و از مردم عذرخواهی کنند و اگر غیرت دینی داشته باشند باید دچار کابوس شده زیرا هیچ کدام از وعده‌هایشان محقق نشده است.
وی افزود: مسئولین باید یاد بگیرند که با مردم شفاف باشند و باید یاد بگیرند که به مردم تکیه کنند و به داخل بازگردند و نه خارج و وعده‌های توخالی مخالفین ما دادند و به آن عمل نکردند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قرار شد تا زمانی که تکلیف برجام و تحریم‌های بانکی مشخص نشود FATF مطرح نشود، رسانه‌های فرانسه به تازگی اعلام کردند قرار است در ازای نفت کالا به ایران بدهند، آیا این است رفع تحریم بانکی؟ این مساله با گفته‌های مسئولین ما نتاقض دارد.
شهریاری ادامه داد: آیا در FATF حق تحفظ داریم یا خیر؟ اگر نداشته باشیم و ما شرط بگذاریم مصداق شرط اقتضاء ذات عقد و باطل است و دیگر اینکه ورود و خروج ما به FATF چه تعهداتی را برای ما و مردم بوجود می‌آورد. اگر جواب واضحی داده شود، تصمیم‌گیری آگاهانه خواهد بود.
وی معتقد است: متاسفانه بسیاری از مسئولین در خانه‌های مصادره‌ای چند میلیاردی زندگی می‌کنند و از افزایش اجاره‌بها و قیمت مسکن ندارند، قیمت مسکن و اجاره بها  حدود 50 تا 100 درصد افزایش پیدا کرده است. متاسفانه فقر در استان سیستان و بلوچستان نیز بیداد می‌کند. بسیاری از موکلین به من زنگ می‌زنند و می‌گویند به خاطر نداشتن لباس و وسایل تحصیلی فرزندانشان را به مدرسه نفرستاده‌اند.
شهریاری افزود: در رابطه با کاهش سهمیه بنزین در استان سیستان و بلوچستان نیز باید گفت که شما مسئولین جلوی دزدی‌های چند هزار میلیاردی را بگیرید و از این موضوع نگران نشوید که یک فقیر با فروش 20 لیتر بنزین ممکن است بتواند در ماه یکی دو کیلو گوشت مصرف کند. این چه ظلمی به این مردم است که هر وقت فکری به سر شما مسئولیت می‌زند ابتدا می‌خواهید روی مردم مظلوم استان سیستان و بلوچستان اجرا کنید. بترسید از روزی که این مردم جانشان به لبشان برسد و با شما برخورد کنند.
وی تصریح کرد: مردم نجیب سیستان و بلوچستان همیشه حامی دولت‌ها هستند شما نباید از این حُسن نیست مردم استان ما سوء استفاده کنید. متاسفانه به نظر می‌رسد دولتمردان ما آگاهانه دارند سیستان را نابود می‌کنند، همان کاری که یزیدیان بر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) روا داشتند، درباره مردم سیستان اجرا کرده و آب را بر 400 هزار نفر ساکنان سیستان بستند و طوفان‌های شن بیش از 600 روستا را مدفون و تعداد زیادی بیمار ریوی و چشمی را روانه بیمارستان کرد.
این نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی خطاب به محمدجواد ظریف، گفت: از همان لبخندهایی که به خانم موگرینی و 1+5 می‌زنید، به افاغنه هم بزنید و مشکل را حل کنید. این وزارت امور خارجه عُرضه رفع این مشکل را ندارد و لذا ما می‌خواهیم مسئولیت کمیسیون مشترک درباره حق‌آبه سیستان به وزارت نیرو و آقای دکتر اردکانیان داده شود تا هرچه زودتر این مشکل را حل کند.
وی افزود: سیستانی که مسئولین نام آن را تنگه احد گذاشتند در حال خالی شدن از سکنه است و هر سال باید صدها میلیارد خرج تامین امنیت این مرز کنند. وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی در زمینه واردات دارو و تجهیزات پزشکی کارشکنی نکنند. متاسفانه کارخانه سیمان استان دچار مشکل شده و پتروشیمی به وعده خود عمل نمی‌کند، مشکلات حمل و نقل و پایانه‌های مرزی به نوعی افزایش یافته که در این پایانه‌ها از ما ریال قبول نمی‌کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همینطور که قوه قضاییه می‌گوید در جنگ اقتصادی هستیم در زمانی که جنگ نظامی است دادگاه صحرایی تشکیل می‌شود،‌ متاسفانه دو سه ماه است که با مفسدین اقتصادی اقدامی که موجب خشنودی مردم و درس عبرتی برای مفسدین دیگر شود صورت نگرفته است که در این زمینه نیز قوه قضاییه باید اقدام جدی انجام دهد. 

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcg7n9qwak9zx4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها