تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۴۳
جمعی از زائران پاکستانی اربعین حسینی با اشاره به رضایت‌مندی از خدمات‌رسانی مردم سیستان و بلوچستان به زائران، بزرگترین آرزوی قلبی خود را دیدار رهبر معظم انقلاب حضرت سیدعلی خامنه ای(مدظله العالی) عنوان کردند.
زائران اربعین پاکستانی
زائران اربعین پاکستانی
به گزارش عصرهامون، کم کم صدای پای اربعین به گوش می رسد، تنها 10 روز دیگر تا اربعین حسینی فرصت باقی مانده و افرادی که توانایی رفتن به کربلا را دارند سعی می کنند خود را هر چه سریعتر در کربلا حاضر و مهیا برای حضور در اربعین حسینی کنند.
در همین راستا از ابتدای محرم تا کنون قریب به 15 هزار زائر پاکستانی اربعین حسینی از مرز میرجاوه به خاک ایران، وارد شده که به محض ورود توسط جبهه مردمی شیعه و سنی در موکب مرزی امام خمینی(ره) شهرستان میرجاوه و موکب امام خامنه‌ای در زائرسرای امام رضا(ع) شهرستان زاهدان مورد استقبال قرار می گیرند.
خادمین شیعه و سنی هم با وحدت و اتحادی که دارند سال هاست در چنین ایامی حتی خانواده و زندگی خود را وقف خدمت و پذیرایی از زائران حسینی کرده و در قالب گروه های مردمی با نصب نشان خادم‌الحسین(ع) بر سینه‌های خود در این موکب ها گرد هم آمده‌ تا دست به دست هم دهند و نشان دهند عشق به امام حسین(ع) رنگ، مرز و مذهب نمی‌شناسد.
زائران پاکستانی اربعین حسینی(ع) اما پس از پیمودن مسافتی طولانی از شهرهای مختلفی به مثل کویته، کراچی، لاهور، پنجاب، ایالات بلوچستان و غیره که با مشقت و تهدیدهای فراوان همراه است، از طریق مرز میرجاوه وارد خاک ایران می‌شوند و با اقامتی کوتاه در میرجاوه و زاهدان رنج سفر را از تن بیرون کرده و راهی مراسم بزرگ اربعین حسینی(ع) می‌شوند.
 

اینجا شوق و هیجان در چهره تک تک افراد به چشم می‌خورد؛ اینها خستگی را درمانده کرده‌اند و انرژی مضاعفی به اطرافیان می‌دهند. با اینکه مشابهت زبانی و کلامی با خادمان ایرانی ندارند، اما از دهان کودکانشان اسم حسین(ع) به وضوح شنیده می‌شود. غذا و آب و طعامشان را با نام و یاد خدای حسین بن علی(ع) تناول می‌کنند و شاکرند که قدم در راه زیارت حسین(ع) گذاشته‌اند.

رضایت‌مندی زائران از خدمات‌رسانی در سیستان و بلوچستان
یکی از بانوان شرکت کننده در راهپیمایی اربعین حسینی از شهر کراچی کشور پاکستان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون با اشاره به رضایت‌مندی از خدمات‌رسانی مردم سیستان و بلوچستان به زائران گفت: چهار سال کشاورزی کردم تا هزینه سفر به کربلا را فرهم کنم اکنون بسیار خوشحال هستم. مردم ایران به ویژه مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان بسیار مهمان‌نواز هستند و ما به هیچ وجه در اینجا احساس غربت نمی‌کنیم از مردم ایران قدردانی کرده و حتما به محض ورود به نجف و کربلا برای سلامتی آنها دعا خواهم کرد.
 

وی گفت: پس از تحمل سختی هایی که تا ورود به مرز ایران داشتیم به جرات می توان گفت اکنون در بهشت هستیم، اینجا همه چیز امن و امان است. اگر خدا بخواهد تصمیم گرفته ام هرسال به عشق اهل بیت علیه السلام راهی این سفر معنوی می شوم و سختی ها را به جان می خرم زیرا سفر اربعین برای ما یک درس است که از آن الگو، ایثار، جهاد و فداکاری را می آموزیم.
یکی دیگر از زائران پاکستانی در حالی که نوزادی در بغل دارد به خبرنگار عصرهامون می گوید: دومین سالی است که در پیاده روی اربعین حسینی شرکت می کنم. فرزندم را از امام حسین(ع) گرفتم و اکنون او را هم با خود به این سفر می برم تا به پابوس امام حسین(ع) برود. ما راه طولانی و سختی را از شهرهای خود در کشور پاکستان طی می‌کنیم تا به خاک ایران برسیم و وقتی که با میزبانی خوب مردم ایران رو به رو می‌شویم خستگی راه از تنمان خارج می‌شود.
 
دیدار رهبر انقلاب بزرگترین آرزوی زائران پاکستانی
این بانوی پاکستانی با بیان اینکه امسال تعداد شرکت کنندگان در اربعین حسینی بیشتر شده است، ادامه داد: یکی از آروزهایم در سفر به ایران زیارت رهبر معظم انقلاب سید علی خامنه ای است، خدا سایه شان را مستدام دارد من رهبر ایران را خیلی دوست دارم زیرا ایشان فردی بسیار خوب است و تنها به ایران و ایرانی تعلق ندارد و ما نیز در کشور پاکستان او را بسیار دوست داشته و امیدواریم که ایشان را از نزدیک ملاقات کنیم.
 

محمد علی ناصح یکی دیگر از زائران پاکستانی حاضر در زائر سرای امام رضا(ع) به خبرنگار عصرهامون گفت: با وجودی که 60 سال سن دارم اما به عشق رسیدن به حرم حسین(ع) تمام سختی ها را به جان می خرم تا برای یکبار هم که شده به کربلای معلی مشرف شوم. مسئولان و مردم سیستان و بلوچستان با اسکان دادن ما در زائر سرای امام رضا (ع) و ارائه خدمات مختلف خستگی جسمی ما را برطرف و روحیه بیشتری برای حرکت به سمت کربلا به ما می بخشند. در این سفر با دو فرزند پسرم راهی شده ام و دوست دارم برای یکبار هم که شده رهبر ایران حضرت سید علی خامنه ای را از نزدیک ببینم.
وی بیان کرد: ما مسلمانان پاکستانی همواره دعا گوی مردم ایران و رهبر معظم انقلاب هستیم و امیدواریم همواره جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف جهانی موفق شود.
این زائر حسینی در حالی که عشق و ارادت خاصی به مقام معظم رهبری دارد، افزود: آرزوی قلبیم رفتن به کربلا بوده و حالا خوشحال و شاکر هستم که در این مسیر قرار گرفته و به زودی به بارگاه امام حسین(ع) خواهم رسید.
حسین نقوی یکی دیگر از زائران در حالی برای چهارمین بار راهی مراسم پیاده روی اربعین حسینی شده است که به خبرنگار عصرهامون گفت: ما از جمهوری اسلامی ایران تشکر می کنیم که در راه اسلام، قرآن و مذهب به زائران محبت زیادی کرده و بدون هیچ منتی از ما پذیرایی می کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه خداوند رهبر معظم انقلاب حضرت سید علی را سلامت دارند و سایه شان بر سر همه مستدام باشد، گفت: خدا دشمنان اسلام، آمریکا و اسرائیل و آل سعود را خار و ذلیل و نابود کند.
به گزارش عصرهامون سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و کربلای معلی به عنوان قلب زمین است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی راه این استان به روی زوار پاکستانی برای تشرف به عتبات عالیات باز شده است.
 

 
فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به ویژه مردمان دیار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهیدان باعث شده تا از این کاروان ها همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت نکنند.
ناگفته نماند در حالی که ستاد مردمی اربعین سیستان وبلوچستان از ماه ها قبل پیگیر تجهیز زیرساخت ها و امکانات رفاهی در زائر سرای امام رضا(ع) زاهدان شده و هشدارهای لازم را به مسئولان داده بود اما شاهد بودیم که در یکی از سردترین شب های زاهدان با ورود ناگهانی پنج هزار زائر به این مکان متاسفانه به دلیل کمبود امکانات و ضعف زیرساخت ها، زائران پاکستانی که در بین آنها دختران و پسران خردسال بود ناچار شدند به جای بالشت از موکت و از فرش به عنوان پتو استفاده کنند که پس از اعلام فراخوان نسبت به امدادرسانی از سوی مردم، حسینیه شهیدان جهانزاده اولین گروه مردمی بود که آمادگی خود نسبت به اسکان این زوار را اعلام کرد.
در ادامه نیز علاوه بر موکب امام حسین(ع) واقع در اداره کل زندان ها، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان و آستان قدس شهدای گمنام، جمعی از مردم زاهدان نیز از پذیرایی زائران حسینی در منازل خود استقبال کردند.
 
از اطعام و اسکان تا ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان
رضا بختیاری دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون در خصوص اقدامات ارائه شده به زائران پاکستانی اربعین حسینی اظهار کرد: پنج خدمت اصلی توسط ستاد مردمی اربعین به زائران در حال انجام است که شامل اسکان، اطعام، حمل و نقل، فرهنگی و بهداشت و درمان می باشد.
به گفته این مسئول علاوه بر دو موکب مرزی امام خمینی(ره) شهرستان میرجاوه و موکب امام خامنه‌ای در زائرسرای امام رضا(ع) شهرستان زاهدان، دو موکب توسط برادران اهل تسنن استان در سفیدآبه و نصرت آباد نیز برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی برپا شده است.
وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: مکانی موقت برای استراحت تمام زائران درمرز میرجاوه مهیا شده که پس از آن نیز زائران در زائرسرای امام رضا(ع) به مدت یک شب به سر برده تا راهی کربلای معلی شوند.
بختیاری در خصوص ارائه خدمات پزشکی به زوار بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان در مرز میرجاوه یک سیستم پزشکی در حد بیمارستان صحرایی برپا شده که به طور کامل خدمات بهداشتی و درمانی را به زائران پاکستانی ارائه می کند، همچنین چکاپ بهداشتی کاملی از زائران به محض ورود به خاک کشور ایران گرفته می شود که در صورت بروز مشکل افراد  به بیمارستان ها منتقل خواهند شد که در این خصوص تا امروز مشکل خاصی گزارش نشده است. در زاهدان نیز این سیستم مهیا است و پزشکان و پرستاران در قالب سه شیفت به صورت شبانه روزی خدمت رایگان ارائه می کنند.
 

 
وی با اشاره به راه اندازی کلینیک دندانپزشکی به صورت رایگان در زائر سرای امام رضا(ع) زاهدان گفت: موکب های مردمی فیلم وسینما، برگزاری گفتمان انقلاب اسلامی با حضور مترجم ها و طلاب پاکستانی جامعه المصطفی، اینترنت رایگان، مهدکودک، برگزاری مراسم دعا و سینه زنی مشترک با حضور مداحان از دیگر اقدامات انجام شده است.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchzmnz623nvmd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها