تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۰
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی نبود دوربین های پیشرفته الکترونیکی را یک خلاء در تامین امنیت مرزها عنوان کرد و گفت: باید تمام مرز سیستان و بلوچستان به این دوربین ها تجهیز شود تا نیروهای امنیتی بتوانند از مرکز استان یا پایتخت کشور؛ مرز را کنترل کنند.
کرد نماینده مردم خاش
کرد نماینده مردم خاش
علی کرد در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه مرز گسترده استان سیستان و بلوچستان از سیستان شروع و تا دریای عمان ادامه دارد و با کشورهای نابسامان افغانستان و پاکستان همسایه است که مدیریت مرزی دلسوزی ندارند، اظهار کرد: شرایط بد جوی همراه با طوفان های شن، اقلیم با گرما و سرمای شدید، اسکان و حمایت تروریست ها و گروهک هایی مانند جیش الظلم که درافغانستان و پاکستان به راحتی سکونت دارند یکی از معضل های بزرگ مرزی منطقه می باشد.
وی با اشاره به اینکه دولت های پاکستان و افغانستان هیچ گونه همکاری به صورت عملی و شفاف جهت دستگیری عاملین مخل مرز ندارند، افزود: جمهوری اسلامی از زمان پیروزی انقلاب تا کنون برای کنترل مرزها و حفظ امنیت ملی کارهای ارزنده و بزرگی را انجام داده است.
کرد با بیان اینکه در برخی از نقاط دیوار مرزی و سیم خار دار وجود دارد و شرایط نابسامان جغرافیای در برخی مناطق مانع از این می شود که زیرساختی برای حفظ امنیت پیاده کنیم، بیان کرد: در تمام طول مرز نیروهای مسلح، پاسگاه ها و پایگاه ها فعال و مستقر هستند و نقطه مخل و کور امنیتی در مرز سیستان و بلوچستان وجود ندارد.
وی در ادامه واگذاری مرز هر شهرستان به یک نهاد امنیتی و مرزی، ایجاد فرماندهی واحد برای هر شهر مرزی، دو برابر کردن تجهیزات و نیروهای مستقر در مرز را راهی برای کاهش خطرات ناشی از مرز عنوان کرد و افزود: یکی از خلاء های مهم عدم وجود دوربین های پیشرفته الکترونیکی در مرز است که تمام مرز استان باید به این دوربین ها تجهیز شوند تا نیروهای امنیتی بتوانند از مرکز استان یا پایتخت مرز را کنترل کنند.
به گفته وی، وجود دوربین های الکترونیکی آنلاین باعث می شود که پایتخت بتواند به راحتی مرز را بررسی و در امداد به نیروهای مسلح مستقر در مرز کمک کند.
نماینده مردم خاش با اشاره به اینکه نمایندگان استان با حساسیت زیادی در بودجه 97 ورود پیدا کردند تا بتوانند افزایش اعتبارات در شاخصه های مختلف مرزی و مرزبانی را ایجاد کنند، افزود: تلاش نمایندگان با توجه به حجم زیاد مرزداری و مرزبانی و شرایط استقرار دشمن در آن سوی مرز کافی نبوده و بودجه و مجلس ما را یاری نکردند، بر این اساس تمام نمایندگان استان مصمم هستند در بودجه 98 در شاخصه ها و سرفصل های اعتباری، بودجه ای برای مرزداری و مرزبانان تخصیص دهند و از همه وزارتخانه ها و رئیس جمهور درخواست داریم که در مورد مسائل مرز از کمک های اضطراری و موردی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بازارچه های مرزی در استان باید برای حضور مردم مرزدار روان، فعال و عملیاتی شوند، توضیح داد: مردم سیستان و بلوچستان دفع دشمن کرده و هرگز حاضر نشده اند که وجبی از خاک ایران زیر پای اجانب، اشرار و بیگانگان قرار گیرد و در این راستا مرزها باید برای جلوگیری ورود مواد مخدر و اسلحه فعال شود.
کرد مشارکت مردم در امر مرزداری را مهم دانست و اظهار کرد: اگر قرار است پایگاهی در مرز راه اندازی شود بهتر است که نیمی از نیروهای آن بومی همان منطقه باشند چراکه اطلاعات بهتری در مورد راه ها و موقعیت جغرافیایی دارند.
وی در پایان با اشاره به اینکه برخی از دشمنان دم از عدم مشارکت مردم درمرز می زنند که این امر غلط بوده و مردم در همه امورات مرزی دخیل هستند، گفت: کشور پاکستان و افغانستان در آتش نا امنی می سوزد و نباید شعله های آن وارد کشور شود و دود آن چشم های ما را کور کند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgqn9qnak9zu4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما