تاریخ انتشار :شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۲:۱۹
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه گفت: کشت زعفران در مهر ماه در میرجاوه آغاز شده است و در آذر به برداشت خواهد رسید.
افزایش سطح زیر کشت طلای سرخ در میرجاوه/کشت زعفران مصداق بارز اقتصاد مقاومتی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز؛طرح اصلاح الگوی کشت زعفران به صورت آزمایشی از ابتدای سال زراعی 94 در شهرستان میرجاوه  آغاز شد و  به دلیل تنوع اقلیمی نواحی مستعدی برای کشت زعفران شناسایی و  برای اصلاح الگوی کشت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه هایی برای ترغیب کشاورزان منطقه جهت کشت گیاه زعفران در این شهرستان پیاده شده است .

محسن کهرازهی در این باره در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار داشت: شهرستان میرجاوه به دلیل تنوع آب و هوایی از شرایط مناسبی برای کشت زعفران برخوردار است که با توجه به خشکسالی چند سال اخیر در استان و نیاز کم گیاه زعفران به آب، کشت آزمایشی این محصول در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: طرح توسعه و اصلاح الگوی کشت شهرستان میرجاوه برای اولین بار در سال زراعی 95-94در دو روستای جون آباد و سیاه جنگل بخش لادیز آغاز و با اصلاح الگوی کشت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه هایی برای ترغیب کشاورزان منطقه جهت کشت گیاه زعفران پیاده شد و کشت این گیاه در 6 هزارمتر از مزارع در هفت روستا ادامه یافت.

کهرازهی با بیان اینکه مزارع زعفران به 2 بار  آبیاری در طول سال نیاز دارد، خاطرنشان کرد: پیاز زعفران بیش از هفت سال محصول می دهدکه این امر با توجه به شرایط خشکسالی حاکم بر سیستان و بلوچستان از اهمیت خاصی برخودار است.

وی تاکید کرد: گیاه زعفران صرفه اقتصادی بسیار بالایی دارد چراکه بازدهی اقتصای آن 5برابر گندم و و در زمان آبیاری فقط به 20 درصد آب مورد نیازمحصولاتی مانند گندم را نیاز دارد و به همین جهت اصلاح الگوی کشت و جایگزینی محصولات کم توقع از لحاظ نیاز آبی در دستور کار کارشناسان این مدیریت قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه اذعان کرد: کشت زعفران در این شهرستان از 6 هزار متر مربع در سال گذشته به 20 هزار متر مربع افزایش یافت و کشت زعفران در مهر ماه در میرجاوه آغاز شده است و در آذر به برداشت خواهد رسید.
  https://www.asrehamoon.ir/vdcc0pqs42bqxm8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما