ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> کلنگ منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به زمین زده شد | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۵
مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کلنگ منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه را بر زمین زد.
کلنگ منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به زمین زده شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز ؛کلنگ منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه با حضور مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد، استاندار و سایر مسئولین به زمین زده شد.
مشاور رییس جمهور در این بازدید راه اندازی هرچه سریعتر منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه را عاملی موثر در پیشرفت منطقه عنوان و بر رفع مشکلات پیش روی راه اندازی این منطقه ویژه اقتصادی تاکید کرد و افزود: میزان بالایی از مبادلات بازرگانی و اقتصادی ما از طریق این مرز انجام می شود و فعالیت منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه نیز در آینده نزدیک به طور رسمی آغاز می‌شود.
مرتضی بانک افزود:فرصتی فراهم شد تا امروز از یکی از شهرهای مرزی استان سیستان و بلوچستان بازدید داشته باشیم، منطقه ویژه اقتصادی شهرستان میرجاوه تاکنون نتوانسته ایجاد و فعالیتش را آغاز کنداما اکنون با همکاری مسولین استان و کشور موانع برداشته شده و امروز کلنگ زنی منطقه ویژه اقتصادی شهرستان میرجاوه به زمین خورد تا شاهد توسعه این شهر مرزی در آینده نزدیک باشیم .
وی خاطرنشان کرد:  پایانه مرزی میرجاوه یکی از پایانه های رسمی و مهم در کشور که فعالیتی بروز داشته و میزان زیادی از کالاها از این پایانه عبور می کند و از لحاظ اقتصادی کمکی خیلی بزرگی به کشور می کند.
 
 
 مدیرعامل راه آهن نیز در بازدید از ایستگاه راه آهن میرجاوه اظهار کرد: افزایش ظرفیت حمل بار راه آهن زاهدان- میرجاوه تا ۷ میلیون تن در دستور کار راه آهن قرار دارد و تلاش می کنیم تا مسیر میرجاوه به سمت داخل ایران تا مرز ترکیه و در شمال، در سرخس و اینچه برون، حداکثر فضا برای جابجایی کالا و استفاده از ظرفیت راه آهن در صادرات و واردات کالا و نیز حمل و نقل بین المللی و ترانزیت فراهم شود.
 


 
سعید محمدزاده افزود: منطقه میرجاوه در صد سال گذشته ، با احداث راه آهن توسعه پیدا کرده است و  یکی از مسیرهای مهم و استراتژیک راه آهن، مسیر زاهدان- میرجاوه تا کویته پاکستان است که از جهت زیرساخت و زیربنا نیاز به افزایش ظرفیت داریم که این کار را آغاز کرده و امیدواریم اثرات آن به زودی در اقتصاد کشور نمایان شود.
وی خاطرنشان کرد: میرجاوه از نقاط قوت حمل و نقل ریلی در ایران است از جهت ترانزیت  و حمل بین المللی صادرات و واردات برای کشور بسیار اهمیت دارداین مسیر در وضعیت موجود، ظرفیت جابجایی ۴ میلیون تن بار را دارد و امیدواریم در کمتر از یکسال آینده به ۷ میلیون تن برسد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید بیان کرد: امروز خوشحالیم که از یک ظرفیت تعریف شده کشور که بیش از صد سال از قدمت آن می گذرد بهره برداری خواهد شد راه آهن جمهوری اسلامی که در مسیر راه آهن دهلی، هامبورگ با ۱۳هزار کیلومتر طول است و تاکنون استفاده مفیدی از این ظرفیت  صورت نگرفته است و امیدواریم بتوان با برنامه ریزی مناسب از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
موهبتی افزود: در هفته گذشته تفاهم نامه ای با راه آهن جمهوری اسلامی و اتاق بازرگانی و استانداری صورت گرفت که از یک طرف اصلاح خط مسیر انجام شده  و هم تضمین بار توسط اتاق بازرگانی باشد.
 

 
وی خاطرنشان کرد: بازارچه مرزی میرجاوه در هشت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰۰درصد رشد صادرات داشته است و این ظرفیت بسیار خوبی است، نگاه نظام و رهبری و دولت به استان نگاه ویژه ای است که مسولین استان قدر بدانند.

علی کرد نماینده مردم شهرستان های خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امروز در شهرستان مرزی میرجاوه یک اتفاق بزرگ و خوبی است جا دارد از نظام و دولت تشکر کنم چون امروز که کلنگ منطقه ویژه اقتصادی شهرستان میرجاوه به زمین خورد و این فرصتی منحصربفرد است که کمک بزرگی به این منطقه و معیشیت مردم خواهد کرد. https://www.asrehamoon.ir/vdcbw0b85rhbgzp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما