تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۴۱
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان گفت: دشمن حیاتش را در شکاف ها و گسل ها می بیند و از وحدت و انسجام میان مسلمانان در هر عرصه ای همواره وحشت دارد.
حیات دشمن در شکاف ها و گسل هاست/ وحدت حوزه و دانشگاه عامل توسعه کشور
 آیت الله سلیمانی در گفت وگو با عصرهامون اظهار کرد: ریختن خون شهید مفتح بر سنگفرش دانشگاه و تلاش مداوم این بزرگمرد در هر دو عرصه سبب شد تا روزی به عنوان وحدت و انسجام حوزه و دانشگاه مطرح شود و دانش موضوع شناسی در کنار دانش احکام شناسی قرار بگیرد.
وی گفت: در تاریخ جهان اسلام و حتی ایران اسلامی جدایی بین حوزه و دانشگاه وجود نداشت و دانش حوزوی و همچنین دانش دانشگاهی در درون حوزه مطرح بوده است و مفاخر و دانشمندانی نظیر بوعلی سینا، شیخ بهایی و ابوریحان بیرونی شخصیت هایی هستند که علوم مختلف نظیر طب و هندسه و ریاضیات را در حوزه آموختند.
نماینده مردم سیستان وبلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: از زمان تاسیس دارالفنون در ایران توسط امیرکبیر، آرام آرام دانش حوزوی و دانش دانشگاه از هم فاصله گرفت و دشمنان با استفاده از این فرصت توانستند میان حوزه و دانشگاه جدایی بیندازند، به نوعی که حوزویان را فاقد علم دانشگاهی و دانشگاهیان را بی بهره از علم حوزه معرفی کنند.
وی افزود: اگرچه بوده اند کسانی مانند مرحوم میرزا ابوالحسن شعرانی و علامه حق زاده که در عصر خود نوابغ بی بدیل و حلقه اتصال حوزه و دانشگاه بوده اند، اما این قبیل افراد انگشت شمار بودند و با یک گل بهار نمی شود.
وی تصریح کرد: امروزه با خواست الهی این همکاری و همراهی مجدانه در حال انجام است و می بینیم که اساتید علم برای تدریس برای بعضی از دروس به حوزه و اساتید فقه برای تدریس بعضی علوم از حوزه به دانشگاه می روند.
امام جمعه زاهدان افزود: یکی از مصادیق این همکاری در زمینه اقتصاد است؛ جایی که حوزه احکام اقتصادی و دانشگاه موضوعات اقتصادی می آورند، با هم ترکیب می کنند و خروجی این همکاری ستاد همکاری حوزه و دانشگاه در امر اقتصاد است.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: دشمن همواره از این همراهی و همکاری واهمه داشته و به همین دلیل در پی ایجاد اختلاف میان حوزه و دانشگاه است.
وحدت برای پیشرفت کشور
معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در گفت و گو با عصرهامون گفت: شهید مفتح، مجاهد بزرگ و خستگی ناپذیر و حامی اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود که با نثار خون خود در این راه اوج اراده و ایثار را در این راه تثبیت کرد.
علیرضا انصاری مقدم گفت: آنچه به عنوان راهبرد اساسی انقلاب برای پیاده سازی اسلام ناب محمدی در جامعه همواره مطرح بوده نزدیکی و همراهی این دو پایگاه فکری بوده که هدف از این همراهی و هم فکری تلاش برای حفظ فرهنگ ایرانی و اسلامی و مقابله با ارزش های غربی و تهاجمات فرهنگی بوده است.
انصاری مقدم گفت: این وحدت نه تنها در ظاهر و شکل فیزیکی، بلکه یکی شدن در مبانی، معرفت شناختی و درک و آگاهی از ارزش های فرهنگی و دغدغه های سیاسی و اجتماعی است؛ تاجایی که مقام معظم رهبری می فرمایند وحدت حوزه و دانشگاه یعنی این دو پایگاه باید هر کدام کار خود را انجام دهند اما برای یک هدف و آن هدف چیزی نیست جز ساختن و تکامل ملت و کشور ایران است.
معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گفت: نمی توانیم دانشگاهی صددرصد اسلامی داشته باشیم مگر با  ارتباط عمیق و عملی این دو پایگاه علم و اندیشه و دشمن می داند این وحدت چقدر در پیشرفت و تعالی کشور تاثیرگذار است و تلاش می کند تا میان این دو فاصله بیندازد.
وی افزود: هر چه این نزدیکی بیشتر باشد عرصه برای نفوذ دشمن تنگ تر خواهد شد و در دستیابی به هدفش که ضربه زدن به کشور و ملت و نظام اسلامی است بیش از پیش ناکام می ماند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcivqaz3t1auy2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما