تاریخ انتشار :شنبه ۸ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۰۰
حصر خانگی سران فتنه پایان کار فتنه گران نیست بلکه آغازیست تا قوه قضائیه بلافاصله به استیفای حقوق ضایع شده ملت ایران بپردازد و برای رساندن خائنین به نظام مقدس جمهوری اسلامی به مجازات واقعی شان اهتمام ورزد و آنها را متناسب با جرائم شان محاکمه کند.
حصر خانگی سران فتنه سال 88؛ قانونی، حکیمانه و تامین‌کننده امنیت و مصالح عمومی
به گزارش  عصرهامون، به نقل از چهاربهاران، به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی شورای عالی امنیت ملی به ریاست رییس جمهور، با وظایف زیر تشکیل می‌شود؛  اصل 176 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: تعیین سیاستهای دفاعی امنیتی کشور در محدوده سیاستهای کلی تعیین شده از طرف مقام رهبری، هماهنگ نمودن فعالیت‏های سیاسی، اطلاعاتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در ارتباط با تدابیر کلی دفاعی امنیتی، بهره‏ گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی

اعضای شورا عبارتند از؛ روسای قوای سه گانه، رییس ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح، مسئول امور برنامه و بودجه، دو نماینده به انتخاب مقام رهبری، وزرای امور خارجه، کشور، اطلاعات، حسب مورد وزیر مربوط و عالی ترین مقام ارتش و سپاه"

 حصر در تاریخ 25 بهمن ماه سال 89 یعنی حدود 20 ماه پس از آغاز فتنه 88 و یکسال پس از فروکشی تقریبی آن صورت گرفته است.

در طول جریان بیداری اسلامی در دیماه 89، تحولات منطقه شمال آفریقا از تونس آغاز شد و به مصر رسید که در بهمن 89 شاهد اوج بحران در کشور مصر بودیم. در این اوضاع، موسوی و کروبی با تحلیل ها و مواضع سطحی نگرانه، سعی در سواستفاده از شرایط به وجود آمده در آن کشورها کردند و درحالی که کشور به تازگی داشت آرامش ملی را در خود بازمی یافت، صدور بیانیه ها را از سر گرفتند و برگزاری تجمعات را به بهانه تحولات منطقه خواستار شدند.
 
با توجه به بند شماره 1 اصل 176 ق.ا. که به صورت کلی و مطلق قید شده طبق نظر حقوقدانان، در قوانین مطلق هیچ چیزی قابل دخالت نیست، مگر اینکه در بند قانون اساسی قید شده باشد.

لذا در تفسیر این بند میتوان گفت که اگر این شورا مسئله ای را خلاف امنیت ملی تشیخص دهد، به طور مثال  ایجاد آشوب در خیابان و سردادن شعارهای نظیر "انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است" که امنیت ملی را با نشانه گرفتن اصل ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی هدف قرار داده، این شورا موظف است به مسئله ورود کرده و از منافع ملی و انقلاب اسلامی پاسداری کند.

پس اینکه در قانون اساسی برای مصوبات شورای عالی امنیت ملی قید مطلق آورده شده است به این معنی است که محدوده ای برای اختیارات این شورا ذکر نشده و اختیار دارد درباره هر چیزی که این شورا مغایر امنیت ملی تشخیص داد احکامی را تصویب کند.

با توجه به بند شماره 2 اصل 176 ق.ا.؛ در مواقعی که عده ای فعالیت های سیاسی علیه نظام را مدیریت کنند که با امنیت ملی کشور تعارض داشته باشد و نتیجه ای چون هتک حرمت عاشورای حسینی داشته باشد و باعث ریخته شدن خون های زیادی در جهت نیل به اهداف و منافع غیرقانونی شود، حتما به عنوان اختلالگر امنیت و آرامش در کشور محرز می شوند که البته بایست در مقابل فعالیت های سیاسی این افراد واکنش مناسب و متناسبی به عمل آورد.

با توجه به بند شماره 3 اصل 176 ق.ا.؛ کسانی که امنیت ملی را از داخل مورد هجمه قرار می دهند و با عدم التزام به قانون و متهم کردن نظام به تقلب بدون ارائه هرگونه سند و مدرک، قصد آشوب گری و فتنه گری داشته باشند، قاعدتا به عنوان تهدید داخلی شناخته می شوند و برای چنین تهدیدات داخلی که البته به وضوح مورد حمایت سرویس های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار می گیرد و نتیجه ای جز سایه انداختن تهدیدات خارجی بر کشور ندارد باید برخورد و واکنشى مدبرانه اتخاذ کرد.

در مجموع با ايجاد شرایط حساس فوق بود که شورای عالی امنیت ملی کشور که عالی‌ترین نهاد امنیتی کشور است، مطابق اصل ۱۷۶ ق.ا. وظیفه قانونی خود را برای جلوگیری از این تهدیدات انجام داد و تصمیم به حصر موسوی و کروبی به عنوان یک اقدام تامینی و پیشگیرانه موقتی و نه مجازات واقعی آن‌ها گرفت.

 ضمن اینکه مصوبات این شورا پس از طی مراحل خود و مطابق اصل مذکور قابل اجراست، بنابراین تصمیم اتخاذ شده اولا کاملا قانونی و ثانیا حکیمانه و تامین‌کننده امنیت و مصالح عمومی و ثالثا این تصمیم به قوت خود باقی است و فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند در این تصمیم خود بازنگری کند که در آن صورت هم البته نه تنها پایان کار فتنه گران نیست بلکه آغازی است تا قوه قضائیه بلافاصله به استیفای حقوق ضایع شده ملت شریف ایران بپردازد و برای رساندن خائنین به نظام مقدس جمهوری اسلامی به مجازات واقعی شان اهتمام ورزد و آنها را متناسب با جرائم شان محاکمه کند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfxedyxw6dxxa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما