تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۲
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه باعث ایجاد اشتغال، حاکمیت فرهنگ کار و پیشگیری از مشاغل کاذب در منطقه خواهد شد.
منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه ازکلنگ زنی تا اجرا/ مرز پتانسیلی منحصربفرد برای اشتغالزایی و پیشرفت اقتصادی در سیستان و بلوچستان
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون به نقل از لادیز، قانون ایجاد مناطق جدید ویژه اقتصادی در تاریخ 28 آذرماه 1389 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ 15 دی‌ماه 1389 نیز به تایید شورای نگهبان رسید. این قانون مشتمل بر یک ماده واحده به دولت اجازه می‌داد تا چندین استان که سیستان و بلوچستان هم یکی از این استان‌ها بود منطقه ویژه اقتصادی ایجاد کند.

پایانه مرزی میرجاوه یکی از پایانه های مرزی مهم کشور است و راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه باعث ایجاد اشتغال، حاکمیت فرهنگ کار و پیشگیری از مشاغل کاذب در منطقه خواهد شد و با راه اندازی این منطقه ویژه اقتصادی زمینه فعالیت های بسیاری از جمله مبادلات بازرگانی و اقتصادی کشور از طریق این مرز و پاکستان فراهم خواهد شد و علاوه بر سرمایه گذاری مشترک بازرگانان ایرانی و پاکستانی، افزایش تبادل کالا، جذب سرمایه گذاری خارجی، ایجاد اشتغال پایدار و بهبود وضعیت اقتصادی مردم از دیگر مزایای راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه است.

سال گذشته رییس اتاق بازرگانی استان پس از بازدید از مرز برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه اعلام آمادگی کرده و پیگیری کارهای مربوط به راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی به عهده اتاق بازرگانی گذاشته شد.

در ماه گذشته کلنگ عملیاتی شدن منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه توسط مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور به زمین زده شد و مرتضی بانک در این مراسم وعده داده است که فعالیت منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه در آینده ای نزدیک به سرعت شروع خواهد شد.

به گفته دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور موانع راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه برداشته شده و پایانه مرزی میرجاوه یکی از پایانه های رسمی و مهم در کشور که فعالیتی بروز داشته و میزان زیادی از کالاها از این پایانه عبور می کند و از لحاظ اقتصادی، کمکی خیلی بزرگی به کشور می کند و به زودی شاهد رشد این شهر مرزی خواهیم بود.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در آذر ماه سال جاری خطاب به مدیرعامل شرکت توسعه منطقه اقتصادی میرجاوه و مدیر اتاق بازرگانی استان گفته است که تعهداتی که این شرکت بر عهده دارد باید تمام و کمال انجام دهد و  این شرکت مکلف به تامین کلیه زیرساخت های لازم است و باید شرایطی فراهم شود که سرمایه‌گذاران در وهله اول سود ببرند و بعد از آن شرکت توسعه منطقه اقتصادی و سهامداران از سود بهره مند شود.

پیش از این نیز نورا معاون اموراقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان  یکی از شرکت های وابسته به اتاق بازرگانی استان بعنوان سرمایه گذار مسئول ثبت و پیگیری منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه  معرفی کرده است و گفته است که  380 هکتار زمین درنقطه صفر مرزی میرجاوه برای این منطقه ویژه اقتصادی در نظرگرفته شده است.

با توجه به اینکه بازارچه مرزی میرجاوه در هشت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰۰درصد رشد صادرات داشته است لازم است تا دولت با راه انداری هر چه سریعتر منطقه ویژه اقتصادی از این فرصت منحصربفرد استفاده کند ، از آنجایی که شواهد موجود خبر از برداشته شدن موانع پیش روی راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی یکی پس از دیگری دارد حال باید دید این منطقه ویژه اقتصادی از کلنگ زنی تا راه اندازی کامل چند سال دیگر فاصله دارد و مردم این شهرستان چه زمان شاهد فعالیت این منطقه ویژه اقتصادی خواهند بود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdz50f5yt0zf6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما