تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۶
تعدادی از کارشناسان امور سیاسی با بیان اینکه روشنگری رهبر انقلاب به جریان فتنه پایان داد، گفتند: روحیه انقلابی و جهادی راهکار مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است.
فتنه88
فتنه88
به گزارش عصرهامون، پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ در شرایطی که هنوز صندوق های رای باز و شمارش آغاز نشده بود دو تن از کاندیدای ریاست جمهوری به سخنرانی پرداختند و خود را پیروز قطعی انتخابات اعلام كردند.
این داوری کورکورانه و زودهنگام اما باعث شد تا علاوه بر اینکه دشمنان قسم خورده این مملکت و اسلام خيابان‌های پایتخت را به صحنه درگیری تبديل كنند، سران فتنه هم آشوبگران را بيش از پيش تحریک کرده تا اتفاقی بزرگ رخ داد؛ اتفاقی که برای همیشه جریان حق را از باطل جدا کرد و آن، شادی و کف و سوت توسط آشوبگران، آن هم نه در یک روز معمولی بلکه در روز عاشورای حسینی (ع) بود.
تعدادی از کارشناسان امور سیاسی در این خصوص با بیان اینکه روشنگری رهبر انقلاب به جریان فتنه پایان داد، گفتند: روحیه انقلابی و جهادی راهکار مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است.
 
مردم برای فتنه اقتصادی هوشیار باشند
احمد ملاشاهی،کارشناس مسائل سیاسی و مدرس دانشگاه آزاد زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا با بیان اینکه فتنه هایی که در طول انقلاب بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران رخ داده از اتاق فکر و رسانه های آمریکا سرچشمه می گیرد، افزود: در واقع اتاق های فکر و همچنین سفارت خانه ها و دفاتر ویژه مثلث غرب برای تغییر رژیم در ایران هستند که با توجه به نفوذ رسانه ها در کشور می تواند این گونه مسائل را به مردم اطلاع رسانی کرد.

به گفته وی، آمریکایی‌ها در عین حال و در اوج فتنه 88 دفتری را در کاخ سفید تحت عنوان دفتر هماهنگی امورایران زیرنظر ریاست معاون اول اوباما در کاخ سفید به وجود آوردند که کار این دفتر هماهنگ ‌سازی فعالیت بخش‌های مختلف بود.

ملاشاهی در ادامه با بیان اینکه فتنه 88 یکی از پیشرفته ترین و مدرن ترین فتنه ها در طول انقلاب اسلامی به شمار می رفت که دشمن از آن به عنوان ضربه نهایی یاد می کرد، افزود: تمامی اپوزیسیون های داخلی و خارجی در این فتنه برای براندازی نظام متحد شده بودند.

وی ادامه داد: فتنه دهه هشتاد توسط افرادی شکل گرفت که با عنوان حق طلبی به میدان آمده بودند که در این بین برخی از افراد بی اطلاع و طرفدار یک جریان خاص ناآگاهانه به صفوف آشوبگران پیوستند.

ملاشاهی اظهار کرد: دشمن همواره از نقشه ها و ترفند های مختلفی وارد می شود بنابراین اهمیت مطالعه در خصوص فتنه های شکل گرفته می تواند زمینه آگاهی در انتخاب جهت موافق و صحیح کمک کند.

وی تصریح کرد: تنها در سال های گذشته هشت دفتر ویژه به جهت هماهنگ سازی، ارتباط گیری و همچنین آموزش و تجهیز به مرور در کشور آمریکا شکل گرفت که به سر شاخه های اصلی در تهران وصل بودند تا در زمان معین اقدامات لازم را انجام دهند.

استاد دانشگاه آزاد زابل ادامه داد: آمریکا در سال های اخیر مبالغ هنگفتی را جهت تعلیم و آموزش برخی از افراد برای ایجاد فتنه های جدید هزینه کرده است که افراد بی بصیرت را در حوزه های مختلف شناسایی و به این دفاتر معرفی کنند.

وی تصریح کرد: با این اوصاف واضح است که گرچه مردم انقلابی ایران به رهبری مقام معظم رهبری در مواقع حساس در میادین حضور خواهند داشت اما با توجه به هزینه های هنگفت غرب و آمریکا برای راه اندازی فتنه های جدید، جامعه نیاز مبرمی به ایجاد بستر فتنه شناسی برای نسل جدید دارد.

ملاشاهی خاطرنشان کرد: امروزه وضعیت اقتصادی کشور نشان از آن می دهد که دشمن در صدد ایجاد فتنه ای جدید است ،با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای هوشیاری در سال 98 مردم نیز باید خود را برای شناسایی بسترهای فتنه آماده کنند.
 
گوش به فرامین رهبری بودن راه پیروزی در فتنه ها
حامد میرشکاری یکی دیگر از کارشناسان امور سیاسی در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز افزود: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری، در سال 98با فتنه جدیدی روبرو خواهیم بود که این گفته ایشان نشان دهنده آگاهی و اشراف دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور است که جای خوشحالی دارد.

وی ادامه داد: بی شک دشمن به دنبال اجرای کارهای ناتمام خود در بعد از انقلاب در سال آینده در راستای رسیدن به اهداف شوم خود خواهد بود و در این زمینه باید هوشیار بود.

وی اظهار کرد: برخی از افراد خود فروخته و دست خوانده کشورهای غربی در تلاش هستند تا فضا را برای فتنه جدید آماده کنند و این در حالی است که برخی از این افراد در جایگاه های مختلف کشور مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به این مطلب که هر روز نوع جنگ های ما تغییر می کند، تاکید کرد: مانور دشمن و افراد خود فروخته در حال حاضر بر روی تورم، بیکاری، معیشت و غیره است و دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور باید بیش از پیش نسبت به شناسایی افراد خود فروخته در سطح کشور اقدام کنند.
میرشکاری تاکید کرد: دستگاه های مختلف باید برای رفاه مردم تلاش کرده و به دیگر نهادها نیز کمک کنند تا رفاه و معیشت مردم به خوبی تامین شود.

وی با اشاره به این نکته که باید دشمن در حسرت تحقق خواسته های خود در کشور ایران بماند، بیان کرد: باید از درآمدهای کشور بودجه ای را کنار گذاشته و برای به چالش کشیدن امورات سیاسی کشورهایی که تنها به فکر به ایجاد مشکلات مختلف در کشور ایران هستند برنامه ریزی و آنها را اجرایی کنیم تا دشمن حتی زمانی برای فکر کردن برای ایجاد مشکل در ایران اسلامی نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه با توان نظامی موجود در کشور ایران توانسته ایم تن دشمن را در جای جای دنیا بلرزانیم، تاکید کرد: نباید تنها در لاک دفاعی باقی بمانیم باید ما هم برای دشمن برنامه ریزی و اجرای برنامه های مختلفی را برای آنان داشته باشیم.

وی در زمینه انتخابات سال 88 نیز گفت: در آن ایام تمامی دستگاه های جاسوسی و رسانه های غربی، منافقین و اشرار و گروهک های مختلف سیاسی، تروریستی و غیره در مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در حمایت از فتنه گران بودند و هزینه های هنگفتی را در این خصوص صرف کردند و متاسفانه برخی از عوام و خواص نیز در کشور از آنان حمایت کردند.

این کارشناس سیاسی تصریح کرد: در سال 88، بصیرت و اعتقادات مردم دست به دست هم داد تا نقشه های شومی که دشمن سال ها کشید نقش بر آب و نقش ولایت پر رنگ تر از همیشه در حماسه 9دی برای دشمن نمایان شد.

وی با اشاره به اینکه فتنه 88با سخنان مقام معظم رهبری خنثی شد، تاکید کرد: هرجایی که در مسائل کلان نظام دچار مشکلی هستیم باید گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب باشیم تا از این مسائل به راحتی رد شویم.
 
لزوم رقابت از طریق فرهنگ و تکنولوژی برای جلوگیری از ضربه خوردن
احمد رضا طاهری، کارشناس امور سیاسی در گفت و گو با شستون اظهار کرد: توطئه، شورش، جنبش های اعتراضی و فتنه و مواردی از این قبیل در ماهیت سیاست وجود دارد و در تمام جوامع از عقب افتاده گرفته تا در حال رشد و توسعه یافته اتفاق می افتد که این موضوع امری طبیعی است.
 
وی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: در جوامع بشری نمی توان موردی یافت که در طول تاریخ درگیر این مسایل نبوده باشد، اما دولت ها نقش بسیار مهمی در مهار این پدیده می توانند ایفا کنند. 
 
استادیار علوم سیاسی گفت: برای مقابله با فتنه و شورش دولت ها باید سعی کنند که فاصله بین خود و جامعه یا به عبارت شفاف تر فاصله بین مسئولین و مردم را تا حد امکان کاهش دهند.
 
طاهری با اشاره به اینکه  کاهش این فاصله موجب می شود که دولت یا حاکمیت جذب جامعه و یا جامعه در دولت ذوب شود، ادامه داد: همچنین، از طریق آموزش های مناسب و همسو با اهداف نظام، مسئولین باید سعی کنند مشارکت سیاسی مردم را بیش از پیش تقویت کنند چرا که وقتی مردم مشارکت سیاسی بالایی داشته باشند، دولت یا حاکمیت را از آن خود می دانند و در نتیجه فرصت برای فرصت طلبان برای ایجاد تفرقه و فتنه کمتر بوجود می آید.
 
وی در خصوص فرمایشات  مقام معظم رهبری در خصوص شناخت فتنه و مقابله با جنگ نرم با توجه به سه مورد کلی، گفت: جنگ های امروز و آینده بیشتر فرهنگی و تکنولوژی هستند تا نظامی، اما معنی این گفته این نیست که حوزه نظامی  نادیده گرفته شود و  یا آن را تقویت نکنیم.
 
کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: هر کشوری برای مقابله با تهدید نیاز به یک نیروی نظامی قوی دارد، اما نباید تمرکز را فقط بر بعد نظامی مسئله گذاشت، می بایست در زمینه های فرهنگی و علمی و تکنولوژی نیز در سطح دنیا و با استانداردهای جهانی به رقابت بپردازیم تا فرصت طلبان نتوانند از طریق فرهنگ یا تکنولوژی به ما ضربه بزنند.
 
طاهری اذعان کرد: مسئله دوم اینکه، هر موضوعی که پتانسیل این را داشته باشد که بازتاب امنیتی پیدا کند را باید در نطفه حل کرد و اجازه نداد که رشد کند. 
 
وی در خصوص مورد سوم یادآور شد: دوره ها و یا کارگاه های آموزشی برای مدیران و مسئولین در سطوح مختلف باید برگزار شود که حین انجام وظیفه دچار مشکل نشوند، و اخلاق حرفه ای را رعایت کنند چرا که گاها ضعف در اخلاق حرفه ای برخی از مدیران باعث ایجاد تنش در جامعه و بهره برداری رسانه های خارجه یا فضای مجازی از این تنش ها شده است.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان در پایان خاطر نشان کرد: در نتیجه بسیاری از  این دوره ها باید به معنای واقعی جنبه کاربردی داشته باشند و نه فقط جنبه فرمایشی داشته باشد.
 
خاصیت فتنه گر؛ به کرسی نشاندن رای و نظر خود و "تغلب" است
مرتضی دهقان دیگر کارشناس سیاسی در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران با اشاره به دروغی بزرگ مبنی بر وجود تقلب در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: تمامی رسانه های وابسته به غرب و البته سازمان منافقین و رسانه های سعودی به طور هماهنگ این دروغ مفتضحانه را تیتر خبرهايشان کردند و آن را در باور عده ای به واقعیت تبدیل کرده و باعث رخدادن اغتشاشات و بی نظمی هایی در قالب فتنه شدند.

وی افزود: البته نباید فراموش کرد غفلت عده زیادی از مسئولان و سیاستمداران وقت در نظام جمهوری اسلامی در گرفتن موضعی مشخص و علنی از خود بر علیه این دروغ حتما بر القا شدن اینکه ادعای سران فتنه و بلندگوهای رسانه ای غربی_عربی بلکه حقیقت داشته باشد کمک کرد و تاثیر مستقیم داشت.

وی با اشاره به اینکه این غفلت و خموشى و انفعال از سوی مسئولان جمهوری اسلامی آنچنان عمیق بود کفت:  در آن روزها و پس از اتفاقات رهبر معظم انقلاب اسلامی را نیز به واکنش واداشت و لفظ "أین عمار" را از زبان ایشان جاری ساخت.

کارشناسی امور سیاسی تصریح کرد: با سکوت مسئولان و سیاستمداران از اقشار و احزاب مختلف، موسوی و کروبی حاضر نشدند ادعای تقلب خود را از طریق مراجع ذیصلاح و فیصله بخش در انتخابات پیگیری کنند و بر طبل بی نظمی و اغتشاشات خیابانی کوبیدند و در عمل تفنگ عملیات روانی دشمن قسم خورده این نظام را با فشنگ هرج و مرج در کردند و هزینه ای بس گزاف بر پیکره انقلاب اسلامی وارد آوردند.

وی ادامه داد: نتیجه این بی بصيرتي و توهم قدرت البته بسیار تلخ بود و به شعارهایی ساختار شکن و براندازانه همچون "مرگ بر اصل ولایت فقیه" و "انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است" نیز کشیده شد و شعارها دیگر نه رنگ و بوی مقابله با منتخب ملت را داشت و نه بر وجود تقلب در انتخابات اعرابی قائل میشد بلکه تنها بر علیه اصل نظام و البته اسلامیت نظام دلالت داشت.

دهقان گفت: نکته قابل تاملی که خاصیت اصلی یک فتنه را مشخص می کند آنجاست که دشمنان این نظام و انقلاب اسلامی، برای واقعیت محلی از اعراب قائل نیستند بلکه خودشان به تولید واقعیت مطلوب خود دست می زنند به طوری که هیچکس در آن شکی نکند و با بلند کردن این واقعیت خود ساخته، حامیان خود را به اغتشاش وادارند و در نهایت با سواستفاده از این خیل حامیان خود، سعی بر زیر سوال بردن اصل جمهوریت و البته اسلامیت نظام داشته باشند.

وی با اشاره به پا خواستن و کوبش تاریخی نهم دیماه 88 بیان کرد: در آن روز که از سوی مردم همیشه در صحنه ای که در سالهای انقلاب کوچه به کوچه و خیابان به خیابان کشورمان را با خون خود ضمانت کرده اند و بر سر در هر کدام از کوچه ها و خیابانها نامی از آن شهدا چشم و دل نوازی مي کند تمامی این توهمات و تصورات شوم خیالی و نیّات و اهداف مشتی اراذل سیاسی و حامیان منافق شان را نقش بر آب کرد.

به گفته کارشناس سیاسی؛ جالب توجه است که سران فتنه به واسطه فرستادگان و نمایندگان خود از اتحادیه اروپا و کنگره آمریکا درخواست تشدید تحریم هایی برای براندازی دولت وقت که منتخب ملت بود کردند تحریم هایی که مستقیما علیه ملت ایران فشار وارد می آورد. باید دانست یکی از خاصیت های فتنه گر آن است که جهت به کرسی نشاندن رای و نظر خود و "تغلب" بر حریف حاضر است با دشمن درجه یک و قسم خورده این انقلاب نیز هم پیاله شود اما متوجه نیست که حتی در صورت نیل به اهداف شوم خود در نهایت با نفاق دشمن روبه رو خواهد گشت و دشمن در نهایت سر خود فتنه گر را در کنار مسئولان منفعل و بی بصیرت از تن جدا خواهد کرد!

وی افزود: دشمنان نظام و انقلاب در بیرون از مرزهای کشور از منافقین و فرقه های ضالّه همچون بهائیت گرفته تا سرویس های جاسوسی در واشنگتن و لندن و تلاویو همچون سیا و موساد تنها نقطه امیدشان برای مقابله با جمهوری اسلامی و ملت ایران نگاه به درون مرزهای ایران می باشد و حتما به تصرف تفکر مردم کشور امید بسته اند. در این بین نقش نخبگان سیاسی و فرهنگی و مسئولان کرسی دار در جمهوری اسلامی بسیار تعیین کننده خواهد بود. همچنان که امام ره نیز هشدار دادند که "دشمن میخواهد حرف های خود را از زبان این جماعت بزند".

دهقان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: اخیرا هم که مقام معظم رهبری از احتمال پی ریزی فتنه ای جدید در آینده ای نه چندان دور هشدار دادند، گمان آن میرود که دشمن بر چهل سالگی انقلاب به شدت حسد می ورزد که حتما از نخبگان، فعالان و احزاب سیاسی و البته مسئولان دولتی و دیگر اقشار جامعه انتظار میرود اولا با بصیرت و هوشیاری بیش از گذشته و ثانیا با ایثار و شجاعت انقلابی سعی بر آگاهی و روشنگری ملت ایران نسبت به رخدادهای آتی داشته باشند.

روشنگری رهبر انقلاب به جریان فتنه پایان داد
ضیا خزائی کارشناس سیاسی در گفت و گو با خبرنگار لادیز اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب، همواره به دنبال نفوذ در کشور هستند بنابراین سعی می کنند از هر رخنه ای برای نفوذ و فتنه در کشور استفاده کنند در سال 88 نیز دشمنان با سوء استفاده از اختلافات سیاسی به دنبال نفوذ در کشور بودند.

وی افزود: مردم به دنبال اتحاد، ثبات و امنیت هستند و به دنبال فتنه 88 مردم ایران با حضور به موقع در صحنه، نشان دادند که پشتیبان انقلاب اسلامی هستند و اجازه سوء استفاده به دشمنان نخواهند داد و خواستار وحدت و ثبات سیاسی کشور شدند.

روحیه انقلابی و جهادی راهکار مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است
وی خاطرنشان کرد:مسئولین و دلسوزان انقلاب باید با آگاهی و بصیرت مراقب اعمال خود باشند تا بهانه برای اعمال نفوذ دشمنان فراهم نشود چرا که دشمن از کوچکترین روزنه ای برای اعمال نفوذ و فتنه انگیزی در کشور استفاده می کند.

این کارشناس سیاسی با اشاره به نقش مهم رهبر انقلاب در پایان فتنه 88، تاکید کرد: بیانات مقام معظم رهبری به عنوان رهبر و سکاندار انقلاب، همواره مورد توجه همگان می باشد و ملت ایران در حوادث گوناگون چشم به بیانات ایشان دارند ،روشنگری رهبرانقلاب اسلامی در جریان فتنه 88 به این قائله پایان داد.

وی با اشاره به تحریم های ظالمانه اقتصادی دشمنان، اذعان کرد: امروز برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن، نیازمند روحیه انقلابی  و جهادی هستیم تا با تلاشی مضاعف بر مشکلات اقتصادی کشور غلبه کنیم و باید با روحیه ای همچون روحیه مردم در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل جنک اقتصادی دشمن بایستیم و با این روحیه انقلابی به رویارویی با دشمن بپردازیم.

خزایی بیان کرد: همگان چهل سالگی انقلاب را به نوعی بلوغ انقلاب می دانند و توقع مردم این است که در آستانه چهل سالگی انقلاب بسیاری از مشکلات اقتصادی حل و فصل شود بنابراین مسئولین باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به تمامی آرمان های انقلاب اسلامی به کار بگیرند.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjvaev8uqeyvz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما