تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۱۵
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی در کنار فعالیت موفق بازارچه مرزی این شهرستان زمینه ساز شکوفایی اقتصاد شهرستان و توسعه استان خواهد شد.
مرز میرجاوه فرصتی منحصربفرد برای سرمایه گذاران/ منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه قطب پیشرفت و توسعه استان
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛بازارچه مرزی میرجاوه یکی از بازارچه‌های مهم استان سیستان و بلوچستان به شمار می آید و با سرمایه گذاری ، تقویت زیرساخت‌های تجاری و افزایش صادرات غیرنفتی از این بازارچه مرزی، می توان به بهترین شکل ممکن از توانمندی‌های این بازارچه استفاده کرد، بازارچه مرزی میرجاوه جایگاه ویژه ای در اقتصاد کشور دارد و راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی در کنار این بازارچه مرزی سبب شکوفایی اقتصاد شهرستان و توسعه استان خواهد شد.

در حال حاضر میزان بالایی از مبادلات بازرگانی و اقتصادی از طریق این مرز و مرز پاکستان در حال انجام است به طوریکه سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته در جنوب غربی پاکستان اعلام کرده است  طی ۸ ماهه سال جاری میزان صادرات ایران به پاکستان به رقم ۸۶۰ میلیون دلار رسید و بر این اساس پاکستان هفتمین بازار کالا‌های ایرانی محسوب می‌شود و منطقه آزاد اقتصادی دو کشور بزودی در منطقه میرجاوه افتتاح می شود.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی،ایجاد منطقه اقتصادی میرجاوه را مصوبه مجلس عنوان و بیان کرده است که دستگاه‌های اجرایی موظفند با جدیت موانع موجود در راستای اجرای این مصوبه را مرتفع کنند چراکه اگر سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به نتیجه برسد توسعه و سرمایه‌گذاری در دیگر مناطق استان نیز اتفاق خواهد افتاد .
موهبتی تاکید کرده است که با توجه به اینکه قسمتی از زمین اختصاصی به منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه بستر غیر فعال رودخانه است شرکت توسعه منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه متعهد به اجرای دیوار حفاظتی می باشد.
 استاندار سیستان و بلوچستان ادمه داده است که تخصیص اراضی منطقه ویژه میرجاوه از طریق سازمان امور اراضی کشور در حال پیگیری است و به هیچ عنوان از اراضی تعیین شده کسر نخواهد شد و موانع و مشکلاتی که در روند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وجود داردباید آن را دنبال و رفع شود.
فرماندار میرجاوه در این باره گفته است که بازارچه مرزی میرجاوه یکی از بازارچه های رسمی و قدیمی استان و کشور می باشد که روزانه۸۰تا۱۰۰کامیون ترانزیت از بازارچه مرزی میرجاوه عبور می کنند .
سرحدی عنوان کرده است که میزان صادرات کالا از بازارچه مرزی میرجاوه در ۹ماه سال گذشته ۷۳هزارتن بوده است که این میزان در ۹ماه نخست سال جاری به بیش از ۱۵۴هزارتن رسیده و رشد ۱۱۰درصدی معادل 106 میلیون دلار را در صادرات کالا از این بازارچه مرزی شاهد بوده ایم.

انتهای پیام// https://www.asrehamoon.ir/vdcgqu9qnak9zn4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما