تاریخ انتشار :يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۳۹
نویسنده، محقق و مدیر انجمن اهل قلم بلوچ چابهار:

انقلاب اسلامی منجر به تحولی شگرف در حوزه های علمیه شد

نویسنده، محقق و مدیر انجمن اهل قلم بلوچ چابهار گفت: عملکرد حوزه علمیه قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست لذا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حوزه علمیه از نظر کیفی و کمی رشد پیدا کرد.
انقلاب اسلامی منجر به تحولی شگرف در حوزه های علمیه شد
به گزارش عصرهامون، مولوی سیدمحمد درتکیده در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران ضمن تبریک سالگرد چهلمین سال تولد انقلاب اسلامی اظهار کرد: از آنجایی که انقلاب ما یک انقلاب دینی و اسلامی بود، در حوزه دین خدمات شایانی در شهرستان چابهار انجام شده است.

وی با اشاره به پیشرفت‌ها و جهش چشمگیر حوزه‌های علمیه بعد از انقلاب به برکت رهنمودهای امام (ره) و رهبری، افزود: حوزه علمیه بزرگانی زیادی را تربیت کرده است که کارهای ماندگاری را در نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده اند که این کارها منشاء خیر و برکت برای نظام بوده است.

مدرس حوزه علمیه ادامه داد: قبل از انقلاب در شهرستان چابهار و توابع آن فقط در سه مکان نماز جمعه برگزار می شد اما امروزه بیش از  15 مسجد جامع وجود دارد و مردم در آسایش و امنیت کامل به انجام فریضه نماز جمعه می پردازند.

وی با اشاره به تعداد مساجد در شهرستان بیان کرد: قبل از انقلاب فقط تعداد چهار مسجد محلی وجود داشت که در آن نماز پنجگانه ادا می شد امروز فقط در شهرستان چابهار بیش از 60 مسجد محلات وجود دارد.

مولوی درتکیده ادامه داد: قبل از انقلاب در شهرستان چابهار فقط دارای یک حوزه علمیه بود که آن هم در سطح مقدماتی بوده است اما امروز تعداد 6 حوزه علمیه در مقطع عالیه به صورت شبانه روزی وجود دارد و مکاتب تعلیم قرآنی در تمام روستاها فعال است.

وی گفت: قبل از انقلاب طلاب برای تحصیلات حوزوی مجبور بودند تا به کشورهای خارجی از قبیل هند و پاکستان هجرت کنند اما امروز دیگر کسی مجبور نیست تا برای تحصیلات عالیه حوزوی خود به خارج سفر کند.

مدیر انجمن اهل قلم بلوچ چابهار با اشاره به خدمات حوزه های علمیه در قبل از انقلاب تصریح کرد: خدماتی برای حوزویان در قبل از انقلاب وجود نداشت و همانطور که شاهد هستیم امروز تمام طلاب و روحانیون تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی و شهریه در حوزه های علمیه قراردارند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که طلاب و روحانیون داشتند، این بود که تا زمانی که توانایی برگزاری نماز جماعت یا اداره مکتب را داشتند، مردم از آنان حمایت های مختصری می کردند و آینده ای نداشتند، امروز به فرمان رهبر عزیز انقلاب همه طلاب و روحانیون تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند که در ایام از کارافتادگی همانند سایر کارمندان از بازنشستگی تامین اجتماعی استفاده کرده و حقوق بگیرند.

مولوی درتکیده گفت: همان طور که ذکر شد، در قبل از انقلاب هیچ توجهی به طلاب و روحانیون از طرف دولت نمیشد ولی امروز تمام طلاب از شیعه و سنی از شهریه استفاده می کنند و مبلغی به عنوان کمک تحصیلی به آنان پرداخت می شود.

وی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب به فرزندان طلاب و روحانیون توجهی نمیشد اما به برکت انقلاب از فرزندان طلاب و روحانیون که دارای مقام تحصیلی بوده و ممتاز هستند، تقدیر می شود و مورد حمایت نهاد رهبری قرار می گیرند.

انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdcgq79qyak9zz4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما