> 12 پزشک سهم مردم سیستان از حوزه سلامت در دوران پهلویوجود صدها مراکز درمانی دستاورد انقلاب در شمال استان | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در دوران پهلوی سی تخت خواب فعال در تنها بیمارستان زابل وظیفه پذیرش بیماران رابر عهده داشت که با پیروزی انقلاب اسلامی این رقم به ۶۷۰ تخت خواب فعال در 6 بیمارستان رسیده است.
12 پزشک سهم مردم سیستان از حوزه سلامت در دوران پهلوی/وجود صدها مراکز درمانی دستاورد انقلاب در شمال استان
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ یکی از مهمترین دستاورد های انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان احداث بیمارستان های مجهز در مناطق محروم کشور بوده است.

استان سیستان و بلوچستان که در قبل از انقلاب در بحران نبود پزشک به سر می برد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به واسطه دانشگاه های معتبر آن پزشکان متخصصی به جهان معرفی کرده است.

اما منطقه سیستان که در شمال این استان واقع شده است، و اکنون جمعیتی بالغ بر نیم میلیون نفر در آن زندگی می کنند، تنها ۱۲ پزشک در سال ۵۷ وظیفه درمان کل ساکنان منطقه را بر عهده داشتند.

دکتر هادی میرزایی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نه تنها در حوزه بهداشت و درمان بلکه در تمامی حوزه ها، کشور دچار دستاورد های بزرگی شده است.

وی افزود: در سال 56 تنها دوازده پزشک در یک بیمارستان منطقه سیستان مشغول به کار بودند که اکنون این رقم به ۳۱۷ پزشک در ۶ بیمارستان رسیده است.

میرزایی تصریح کرد: ۳۰ تخت خواب فعال در تنها بیمارستان زابل وظیفه پذیرش بیماران را در سال 56را بر عهده داشتندکه با پیروزی انقلاب اسلامی این رقم به ۶۷۰ تخت خواب فعال در سال ۹۷ رسیده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زابل خاطرنشان کرد: همچنین ۴۹ مرکز جامع سلامت،۲۱۶ خانه بهداشت، ده واحد آزمایشگاه،۶ مرکز جراحی و بیست اورژانس در منطقه سیستان وظیفه درمان شهروندان سیستانی را بر عهده دارند که این ارقام در قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران صفر بوده است.

وی ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی در سال ۱۳۷۰به عنوان یکی از دانشکده های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع بکار نمود ودرسال ۱۳۸۰ به عنوان یک دانشکده مستقل از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جدا شد.

میرزایی گفت: در سال ۱۳۸۴ از دانشکده به دانشگاه ارتقاء و تعداد دانشکده ها نیز از یک دانشکده به ۵ دانشکده افزایش یافت .




انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfccdyyw6dxxa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما