تاریخ انتشار :سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۱۷
رئیس سازمان آموزش و پرورش مدارس استثنایی کشور گفت: آموزش ها در مدارس استثنایی باید به گونه ای باشد که دانش آموزان بتوانند پس از فارغ التحصیل زمینه خودکفایی برایشان ایجاد شود.
آموزش دانش آموزان استثنایی باید زمینه ای برای خودکفایی این قشرباشد/افتتاح مدرسه چهار کلاسه استثنایی در چابهار
به گزارش عصرهامون، مدیر آموزش و پرورش چابهار در حاشیه افتتاح مدرسه چهارکلاسه استثنایی به خبرنگار چهاربهاران گفت: مدرسه استثنایی ( پیش حرفه ای خلیج فارس) با زیربنای 200 متر مربع و با اعتبار 230 میلیون تومان افتتاح شد.

حسن نوروزی افزود: ساخت حدود دو هزار کلاس درس جدید سرانه فضای آموزشی این شهرستان را با سرانه هشت مترمربعی استاندارد کشور نزدیک می کند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مدارس استثنایی کشور در این مراسم ضمن اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، موفقیت ها و پیشرفت های امروز را مرهون رشادت ها و فداکاری های شهدا دانست و اظهار کرد: به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی سقف مدارس استثنایی در کشور عزیزمان از 162 مدرسه به هزار و 564 مدرسه رسیده است.

مجید قدمی با اشاره به آموزش و مهارت های مختلف در مدارس استثنایی بیان کرد: آموزش ها در این مدارس باید به گونه ای باشد که دانش آموزان بتوانند پس از فارغ التحصیل شدن به کفایت رسیده، محصولاتی قابل عرضه تولید کرده و حتی ایجاد کارآفرینی کنند.

وی تصریح کرد: نزدیک بودن ارتباطات و تعاملات اولیاء با مدرسه، یقینا می تواند باعث استمرار آموزش بهتر، استقلال بیشتر دانش آموز و تسریع و تکمیل فرایند یادگیری شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مدارس استثنایی کشور معلم بودن را موهبتی الهی دانست و خاطرنشان کرد: معلمان و مربیان مدارس استثنایی در کنار علاقه و عشقی که به فعالیت خود دارند، باید مهارت های لازم را نیز فراگیرند، حضور معلمان در کارگاههای آموزشی باعث ارتقاء سطح علمی آنها و افزایش بهره وری می شود.

قدمی آموزش و پرورش را نهادی انسان ساز خواند و خوب عمل کردن و اثربخش بودن در این سازمان را از وظایف مسئولین و معلمان عنوان کرد.

سرپرست فرمانداری شهرستان ویژه چابهار دز ادامه این مراسم با قدردانی از تلاش خیران و مسئولان برای ساخت مدارس و استاندارسازی فضاهای آموزشی، اظهار کرد: شهرستان چابهار در مجموع با حدود دو مترمربع سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز کمترین سرانه آموزشی در سیستان و بلوچستان و حتی کشور را دارد.

رحمدل بامری افزود: استاندارد سازی مدارس فرسوده، حل مشکلات سرانه، آبرسانی و برقرسانی به مدارس فاقد آب و برق، اختصاص میز و نیمکت براساس آمار دانش آموزان و هوشمندسازی مدارس از نیازهای اصلی حوزه آموزش و پرورش این شهرستان است.

وی بیان کرد: می طلبد خیران و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان براساس محرومیت های هر منطقه ورود و اقدام به ساخت مدرسه کنند تا مشکلات فضاهای آموزشی مرتفع شود.

مدرسه چهار کلاسه استثنایی با حضور رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، مدیرکل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان و جمعی از مسئولان در چابهار افتتاح شد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdnj0fjyt0zz6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما