تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۶
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای سیستان وبلوچستان گفت: در این 40 سال کارهای اساسی و زیربنایی در حوزه راهداری حمل و نقل و توسعه پایانه‌ها انجام شده که همه این تحولات برجسته و چشمگیر می‌باشند.
دستاوردهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای سیستان وبلوچستان پس ازانقلاب/ از ایجاد 8پایانه مسافر بری و باربری تا جابجایی سالانه 5 میلیون تن بار
علی خانقاهی با حضور در دفتر پایگاه خبری عصرهامون در آستانه چهلمین سال شکوفایی انقلاب به بیان اقدامات و خدمات ارائه شده به مردم در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای پرداخت و اظهار کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور مولود انقلاب است.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب هیچ گونه فعالیتی در بخش راهداری و حمل و نقل  وجود نداشته است، افزود:  بعد از تاسیس سازمان حمل و نقل و راهداری کشور اقدامات خوبی در بخش حمل و نقل و نگهداری راه ها در دو بخش سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت بر حمل و نقل جاده ای کشور و نگهداری از راه های موجود اعم از روستایی، اصلی و فرعی و بزرگراه ها انجام شد.

به گفته این مسئول، به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون در سیستان وبلوچستان  چهار پایانه مسافربری و چهار پایانه بار مشغول به فعالیت است که هر کدام به صورت تخصصی به رانندگان بخش باری و مسافری ارائه خدمت می کنند.
 

وی در تکمیل مطلب فوق با بیان اینکه بیش از 6 هزار ناوگان باری در استان وجود دارد که جابجایی بار در داخل و خارج ازاستان را انجام می دهند، گفت: در حال حاضر بیش از پنج میلیون تن بار سالانه جابجا می شود که از این میزان 70 درصد استانی و 30 درصد به خارج از استان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای  استان ادامه داد: در سیستان و بلوچستان با توجه به همسایگی با دو کشور افغانستان و پاکستان و با در نظر گرفتن این موضوع که یکی از اولویت های مهم در بحث توسعه توجه به جایگاه حمل و نقل، تجارت و ترانزیت می باشد، اقدامات خوبی در این سالها انجام شده است.

 وی در ادامه با بیان اینکه مسئولیت احداث پایانه های مرزی بر عهده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان است، افزود: هم اکنون دو پایانه مرزی فعال در استان به نام های پایانه مرزی میلک با کشور افغانستان و پایانه مرزی میرجاوه با کشور پاکستان وجود دارد و حجم باری که با این دو کشور از طریق مرزهای رسمی کشور جابجا می شود بیش از2/5 میلیون تن کالا است که در بخش ترانزیت، صادرات و واردات این کار صورت می گیرد.
 

خانقاهی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: در سال گذشته با توجه به مصوبه هیئت دولت، دو مرز رسمی دیگر هم در استان با کشور پاکستان تحت عنوان مرز رسمی ریمدان و پیشین مصوب شد که کار احداث این دو پایانه شروع شده و امید می رود در فاز اول، این پایانه ها در سه ماهه اول سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرند که تحقق آن از یک سو باعث تردد تجار پاکستانی و ایرانی و ترانزیت بهتر و از سوی دیگر کمک زیادی به اشتغالزایی می شود.

وی با اشاره به وجود 264 کیلومتر بزرگراه در استان افزود: در حال حاضر سه هزار کیلومتر راه آسفالته و بیش از پنج هزار و 500 کیلومتر راه خاکی در استان وجود دارد که خدمات در این جاده ها به رانندگان ارائه می شود.

خانقاهی در ادامه نگهداری بالغ بر یازده هزار کیلومتر جاده را از دیگر اقدامات این سازمان عنوان کرد و گفت: امید است که بتوانیم همه ساله نسبت به ارتقاء و بهبود جاده ها عمل کنیم تا رضایتمندی بیشتری از مردم را داشته باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای استان در پایان تاکید کرد: در این 40 سال کارهای اساسی و زیربنایی در حوزه راهداری حمل و نقل و توسعه پایانه‌ها انجام شده که همه این تحولات برجسته و چشمگیر می‌باشند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb5wb8grhbgfp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما