تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۴:۳۴
میوه برای افراد دیابتی ممنوع نیست اما قند برخی میوه ها زیاد می باشد که استفاده از این میوه ها می تواند برای افراد دیابتی خطرناک باشد.
این۷میوه‌ را دیابتی‌ ها نباید بخورند
به گزارش عصر هامون به نقل از عصر شهروند؛ میوه برای افراد دیابتی ممنوع نیست اما قند برخی میوه ها زیاد می باشد که استفاده از این میوه ها می تواند برای افراد دیابتی خطرناک باشد.
اگر دچار دیابت هستید احتمال دارد که تصور نمایید که شما مجاز به خوردن میوه نمی باشید.
این فرضیه درست نمیباشد، چرا که افراد مبتلا به دیابت می توانند بخشی از برنامه تغذیه سالم خود را بخورند.
میوه ها حاوی کربوهیدرات می باشند
با توجه به اینکه میوه یک کربوهیدرات است، قند خون را تحت تاثیر قرار می دهد و شما نمیتوانید مقادیر نامحدود از انواع میوه ها مصرف نمایید.
اما باید به این نکته توجه نمایم که افراد پاسخ های متفاوتی به خوردن انواع میوه ها از نظر افزایش قند نشان می دهند و آزمایش قند خون قبل و بعد از خوردن میوه می تواند به شما کمک نماید تا مشخص شود کدام میوه برای شما بهتر است.
از خوردن بیشتر از ۲ تا ۳ میوه در روز که معادل ۱۵ گرم کربوهیدرات است اجتناب نمایید.
در این مقاله به معرفی میوه های مضر برای افراد دیابتی میپردازیم که دارای شاخص گلیسمی بالاتری هستند
و یا اینکه افراد از آنها در حد سیر شدن استفاده می نمایند که منجر به افزایش قند خون می شوند.
۱) انگور
یک انگور کوچک حاوی یک گرم کربوهیدرات است
این بدان معنا است که با خوردن ۱۵ دانه انگور واحد کامل میوه خود در روز را دریافت نموده اید.
برای خوردن کمتر آن بهتر است انگو را دانه نموده و در یک کاسه کوچک قرار دهید.
اما به طور کلی در صورتی که دیابت دارید در خوردن انگور دقت زیادی نمایید.
۲) گیلاس
بسیاری از افراد یک ظرف را پر از گیلاس می نمایند و در هنگام شروع به خوردن دست از آن نمی کشند
که این امر این میوه باعث افزایش قند خون می گردد.
همانند انگور یک گیلاس حاوی یک گرم کربوهیدرات است و افراد دیابتی از مصرف زیاد آن باید پرهیز نمایند.
۳) آناناس
آناناس تازه خوشمزه و شیرین است، به ویژه هنگامی که بسیار رسیده باشد
که باعث می شود شاخص گلیسمی بالایی داشته باشد.
برای کاهش مقدار قند مصرفی می توانید ضخامت برش های خود را کاهش دهید.
از مصرف آناناس های کنسرو شده که با شکر شیرین شده اند نیز اجتناب نمایید
۴) انبه
انبه حاوی فیبر و دیگر مواد مغذی مورد نیاز بدن است.
اما این میوه حاوی قند طبیعی نیز هم می باشد که تا حدی میزان قند آن بیشتر از سایر میوه ها است.
یک انبه حدود ۳۰ گرم کربوهیدرات و حدود ۲۶ گرم قند دارد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjyoevhuqeyxz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها