تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۵
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان به بیان اقدامات چهل ساله این نهاد بعد از پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب کشاورزی به شیوه سنتی و میزان تولیدات کمتر از یک میلیون تن بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
مجتبی پیری در آستانه چهلمین سال شکوفایی انقلاب در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون به بیان اقدامات و خدمات ارائه شده به مردم در حوزه جهاد کشاورزی پرداخت و اظهار کرد: یکی از رسالت های جهادکشاورزی فراهم کردن امکانات و زیرساخت های لازم در مناطق روستایی بود که به کشاورزان و بهره برداران توجه شد.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب کشاورزی به شیوه سنتی و میزان تولیدات کمتر از  یک میلیون تن بود، افزود: در آن زمان روستاها ازحداقل امکانات به مثل جاده، آب، برق، خدمات بهداشتی و غیره بی بهره بودند اما با رهبری فرزانه امام راحل، جهاد سازندگی تشکیل و به توسعه روستاها اهمیت داده شد به گونه ای که می توان گفت تمام زیرساخت هایی که امروز در روستاها اتفاق افتاده از جمله آبرسانی،برق رسانی،جاده،امکانات بهداشتی و... کار اولیه جهاد سازندگی در حوزه روستاها بوده است که امروز به آن افتخار می کنیم.

به گفته این مسئول، در طی عمر پربرکت انقلاب اسلامی در بخش کشاورزی تولیدات از یک میلیون تن تولید به مرز 5میلیون تن محصولات استراتژیک ضروری درسال رسید، همچنین تولید محصولات زراعی به میزان 3 میلیون تن درسال، محصولات باغی به میزان 550 هزار تن، فرآورده های دام و طیور به میزان 200 هزار تن، محصولات و فرآورده های شیلاتی به میزان 310 هزار تن، محصولات زراعی خارج از فصل به میزان 22 هزار هکتار در سال ارتقا پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه ارتقاء ظرفیت تولید گوشت قرمز در استان به میزان 100 هزار تن در سال را یکی دیگر از اقدامات برشمرد و افزود: در این راستا تاکنون 12 کشتارگاه صنعتی و بهداشتی، 41 واحد بسته بندی گوشت قرمز، 113 کارخانه خوراک دام و هزار و 600 واحد پرواربندی صنعتی و سنتی گوساله ایجاد شده است.

وی تکمیل زنجیره و تولید گوشت مرغ را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: ایجاد پنج کشتارگاه طیور صنعتی، 22 واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی، 3 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی، دو واحد کارخانه تولید جوجه یک روزه از دیگر دستاوردهایی است که ظرفیت سالانه آنها 33 میلیون قطعه در سال می باشد.

پیری، اجرای طرح عظیم انتقال آب با لوله دشت سیستان در سطح 46 هزار هکتار با 70 هزار بهره بردار تحت پوشش به منظور افزایش بهره وری و مدیریت مصرف آب را از طرح های مهم دانست و ادامه داد: تاکنون هزار و 925 رشته قنات در استان مرمت، بازسازی و ساماندهی شده است که از نظر تعداد قنات رتبه ششم و از نظر وابستگی کشاورزی به آب قنات رتبه چهارم کشور را دارا هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، اولین های این سازمان بعد از پیروزی انقلاب را فعالیت در حوزه شیلات، خرما، میوه های گرمسیری و حوزه گوشت بیان کرد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcivvazut1au52.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما