چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۷ ,20 February 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۴:۰۷
بهبود عملکرد مغز و کبد با این میوه شادی بخش
 
دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد خواص شگفت انگیز سیب پخته را تشریح کرد.
به گزارش عصر هامون به نقل از  بهداشت نیوز،  محبوبه ابریشم کار، دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب، اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران به نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد.
 
به گفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح  (شادی بخش) و دارای آثار قلبی است، همچنین سبب بهبود عملکرد مغز و کبد می‌شود. دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: به طور خاص برای معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب می شود. ابریشم کار بیان داشت: سیب پخته برای سرفه‌های خشک بسیار موثر است، در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می‌رود.
 
وی اضافه کرد: مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن  موثر است. اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه، ارزان، بی دردسر و مناسب برای تمام سنین و مزاج‌ها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.
روش تهیه فالوده سیب:
پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل بهم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود. می‌توان به ضرورت‌های خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاهتره یا تخم خرفه اضافه کرد.
منبع: روزنامه ایران
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۰۸۶۹۹


ارسال