تاریخ انتشار :جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۴
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نرخ باسوادی قبل از انقلاب را ۲۹درصد عنوان کرد و گفت: به برکت انقلاب اسلامی ایران امروز نرخ پوشش تحصیل و سواد به ۹۵درصد در سطح استان رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
علیرضا نخعی با حضور در دفتر پایگاه خبری عصرهامون به مناسبت چهلمین سال شکوفایی انقلاب اسلامی به بیان اقدامات ارزشمند حوزه آموزش و پرورش در استان پرداخت و اظهار کرد: انقلاب اسلامی انقلابی مردمی است که یکی از دستاوردهای موفقیت آمیز آن حوزه تعلیم و تربیت است که در این چهل سال سازندگی و شکوفایی پوشش تحصیل و سواد به ۹۵درصد رسیده این در حالیست که قبل از انقلاب نرخ باسوادی ۲۹درصد در استان بوده است.

وی با بیان اینکه ۹۹۰ مدرسه در استان وجود داشته است، افزود: به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون ۷هزار و ۳۰۰ مدرسه و مرکز پیش دبستانی در سراسر استان وجود دارد به گونه ای که در تمامی روستاهای استان حتی با وجود دو دانش آموز هم مدرسه تاسیس شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: در این راستا ۳۰۰مدرسه در سیستان و بلوچستان زیر ۱۰نفر امار جمعیتی دارند و این بدان معناست که اگر امروز کسی بر سر کلاس درس حاضر نمی شود مبنی بر عدم وجود امکانات در نظام و دولت نیست بلکه به مشکلات شخصی وی بر می گردد.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: تحصیل یک فریضه دینی و حق شرعی است، هیچ منعی برای حضور حتی اتباع بیگانه در مدارس وجود ندارد، ما یک انقلاب فرهنگی دریم که زمینه اعتقادی و فرهنگی یک جامعه را فراهم می کند.

نخعی در ادامه سخنان خود به نرخ برابری تحصیل دختران و پسران اشاره کرد و گفت: در آغاز انقلاب اختلاف بسیار زیادی بین تحصیل دختران و پسران وجود داشت به گونه ای که این آمار از ۲۰ درصد به یک درصد کاهش پیدا کرد و امروز نرخ تحصیل دختران با پسران برابر است.

به گفته این مسئول، در ابتدای انقلاب نسبت بین معلمین زن و مرد ۲۰به۸۰ بود هم اکنون بیشتر معلمین زن هستند به گونه ای ۵۳ درصد از معلمان سطح استان زن و ۴۷ درصد مرد هستند، همچنین کل جمعیت معلمین آغاز انقلاب زیر ۸هزار نفر بودند که امروز به ۳۸هزار نفر رسیده اند و بیش از ۹۹درصد آنها بومی هستند.

وی با تاکید بر این مطلب که تحصیل اولویت نظام و انقلاب است، ادامه داد: در سیستان و بلوچستان نزدیک به ۳۰هزار کلاس درس با میانگین۲۲ نفر دانش آموز دایر است و این یعنی ۲۴۰هزار نفر دیگر با همین امکانات، نیروی انسانی و تجهیزات می توانند در مدرس استان تحصیل کنند.

نخعی در ادامه به اولین های حوزه آموزش و پرورش در استان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: شوراهای دانش آموزی، سازمان بسیج دانش آموزی، اولیا ومربیان، فعالیت های فرهنگی در قالب معاونت پژوهشی با هدف تقویت بنیه اعتقادی دانش آموزان، پژوهش سراهای دانش آموزی با هدف توسعه تحقیق در کنار تحصیل، تدوین فلسفه آموزش و پرورش برای رسیدن به اهداف بالای این سازمان و سند تحول بنیادین در دهه اخیر از جمله اولین های این سازمان است.

این مسئول در ادامه تعداد دانش آموزان قبل از انقلاب را حدود ۱۰۰هزار نفر برشمرد و گفت: هم اکنون ۷۷۰هزار دانش آموز در حال تحصیل هستند و رشد جمعیت دانش آموزی سه برابر رشد جمعیت عادی شده است، این در حالیست که قبل انقلاب یک میلیون نفر جمعیت استان بود و اکنون دو میلیون و ۸۰۰هزار نفر و این تحولی شگرف به شمار می رود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdzj0fnyt0zj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما