تاریخ انتشار :جمعه ۳ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۰
گفتگوی متفاوت پولاد کیمیایی با دانا:

کی‌روش یک فرد نبود او یک عقیده و سبک مدیریتی بود

بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون گفت: متاسفانه جشنواره فجر در این سال ها همانطور که با پدر من نامهربان بوده، با من هم همانگونه رفتار کرد.
کی‌روش یک فرد نبود او یک عقیده و سبک مدیریتی بود
به گزارش عصرهامون، پولاد کیمیایی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار راه دانا در ارتباط با جشنواره فجر و حواشی که اولین فیلم ساخته او داشت، اظهار کرد: متاسفانه جشنواره فجر در این سال ها همانطور که با پدر من نامهربان بوده، با من هم همانگونه رفتار کرد. جشنواره فجر دیگر آن اعتبار سابق را ندارد و هر سال بیشتر افت می کند. البته مظلومیت فیلم "معکوس" باعث شد بیشتر دیده شود. در معکوس تلاشم این بود ترکیب یک دنیای فانتزی و رئال را نشان دهم.
کیمیایی کارگردان پیشکسوت سینما در ادامه در خصوص شباهت های سینما و فوتبال خاطر نشان کرد: به نظرم اشتراک سینما و فوتبال مافیا است که بسیار در هر دو تاثیرگذار است. هر دو این پدیده ها کار جمعی هستند و بسیار در جامعه مورد توجه هستند که ما در هر دو مشکل داریم چون ما در مدیریت مجموعه ها مشکل داریم.
کیمیایی پیرامون لزوم استفاده از سرمربی خارجی برای تیم ملی تصریح کرد: فوتبال که متعلق به ما نیست، کشورهای دیگر پایه گذار آن بوده اند، اکنون اروپایی ها در فوتبال از ما جلوتر هستند پس طبیعی است که باید از دانش آنان در این رشته استفاده کنیم. همانطور که مثلا اگر فرانسوی ها بخواهند کشتی خود را توسعه دهند منطقی است که سراغ ما بیایند. اکنون یک صنعت بین المللی است و ما نیاز داریم از دانش خارجی ها استفاده کنیم.
این بازیگر و کارگردان سینما در مورد سرمربی سابق تیم ملی تاکید کرد: کی‌روش یک فرد نبود او یک عقیده و سبک مدیریتی بود. او یک تکنوکرات متخصص بود که کارش را به خوبی بلد بود. کی‌روش بازیکن سالاری را در فوتبال ما از بین برد و بازیکنان را تاکتیک پذیر کرد. ما با این سرمربی پرتغالی الگوی آسیا شده بودیم، شما نمایش های ما در دو جام جهانی را ببینید، کیروش ما را در دنیا بالا برد.
وی درباره عملکرد کارلوس کیروش افزود: یادمان باشد زمانی که او آمد یک فوتبال ویران را تحویل گرفت. به نظرم ژاپنی که در جام ملت ها مقابل ما بازی کرد، تیم بسیار خوبی بود. متاسفانه فرهنگ ما به گونه ای است که کاری با افراد سرشناس در جامعه می کنیم که آنها را خورد کنیم. ما در ایران یک آشفتگی فرهنگی داریم به یکباره یک نفر را اسطوره می کنیم و ناگهان همان اسطوره را زمین می زنیم و او نفر دشمن ملی ما می شود.
کیمیایی در ارتباط با مشکلات فرهنگی جامعه گفت: به نظرم همان بی مهری که در زمان آسیب دیدگی با الناز شاکردوست شد، با کی‌روش هم شد به همین دلیل از اینکه او جایزه سیمرغ را برد خیلی خوشحال شدم. شما مناظره آقای تاج و حاج رضایی را ببینید چطور در رسانه یکدیگر را تخریب کردند که نشان می دهد مشکل از فرهنگ ما است. به نظرم کی‌روش خیلی مرد شریف و دوست داشتنی بود و مردم ما را واقعا دوست داشت.
کیمیایی در خصوص کارنامه کی‌روش و گزینه های جایگزینی او عنوان کرد: کی‌روش به ما غرور داد مانند ولاسکو در والیبال. مورینیو و زیدان جکی بیش نیست، اگر می خواهیم مورینیو را بیاوریم خوب خود کی‌روش را نگه می داشتیم. کسانی که موضوع دستمزد بالای کی‌روش را مطرح می کنند را نمی فهمم، مگر بقیه کشورها همین هزینه ها را نمی کنند؟ مگر کشورهای عربی چندین برابر ما هزینه نمی کنند، می بینید نتیجه آن را هم گرفته اند. به نظرم مشکل ما در زیرساخت ها است، کی‌روش مانند یک کارگردان بزرگ بود که نه لوکیشن داشت نه دوربین.
وی پیرامون علایق ورزشی خود بیان کرد: پدرم پرسپولیسی است اما عامل اصلی استقلالی شدن من علاقه به ناصر حجازی است که الگوی زندگی من بوده است.
این بازیگر سینما در مورد تیم های خارجی مورد علاقه خود اضافه کرد: طرفدار تیم ملی آلمان هستم و باشگاه مورد علاقه ام بایرن مونیخ است. با دوستان آلمانی ام که فوتبال بازی می کنیم بسیار منظم هستند و از نوع بازی دوستانم که انفرادی است و مدام تک روی می کنند دیوانه می شوند (با خنده).
فرزند مسعود کیمیایی در مورد تیم دوم مورد علاقه اش اظهار داشت: تیم دوم من بارسلونا است و علاقه زیادی به مسی دارم. نوع فوتبال او فوق العاده است و به نظرم بهترین بازیکن جهان است.
کیمیایی در پایان گفت: مسی یک بازیکن تمام عیار است که می تواند به قول معروف بازی را در بیاورد و اگر تیمی مسی را مهار کند، بارسلونا از کار می افتد. به نظرم رونالدو صرفا یک بازیکن خوب است که به خوبی گل می زند ولی اگر او را مهار کنید، تیمش از کار نمی افتد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbw9b80rhbggp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما