تاریخ انتشار :دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۶
معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی ایرانشهر تعداد مراکز فعال درمان سوء مصرف موادمخدر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر را ۵۶ مرکز در سال97 عنوان کرد.
فعالیت ۵۶ مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر درجنوب استان
به گزارش عصرهامون ؛ دکتر کامران کردی در گفت و گو با خبرنگار پهرهگفت: بین 7 تا 8 هزارنفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تحت درمان های نگهدارنده مراکز ام ام تی و مراکز فعال درمان سوء مصرف موادمخدر هستند که از این تعداد 6 هزارنفر متادون و مابقی طبق  نظریه پزشک و شرایط بالینی بیمار تنتور و قرص بوپرنورفین دریافت می کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی ایرانشهر با اشاره به اینکه هر مرکز ام ام تی شامل یک پزشک، یک روانشناس، یک مددکار و یک پرستار است، تصریح کرد: این مراکز به بیمارانی که چندین سال اعتیاد به موادمخدر سنگین داشته، تزریقی بوده و یا از درمان های دیگر مثل سم زدایی نتیجه نگرفته اند به صورت روزانه در 3 ماه اول و در مراحل بعدی درمان یک روز در میان و یا هفتگی خدمات رسانی می کند.

وی به مزیت های مراجعه فرد معتاد به مراکز ام ام تی اشاره کرد و افزود: متادونی که در این مراکز به معتادین ارائه می شود یک ماده قانونی و بی خطر است به طوریکه استفاده از آن برای مادران باردار معتاد نیز بلامانع است.

کردی بیان کرد: یقینا با مراجعه به این مراکز درمانی، اعتماد خانواده به فرد معتاد بیشتر شده چرا که تحت نظر یک تیم حرفه ای قرار دارد و در کنار آن سایر خدمات پزشکی و روانشناسی هم ارائه می شود و می توان گفت بازگشت فرد معتاد به کار و خانواده تسهیل شده و به زندگی وی ثبات می دهد.

دکتر کردی ضمن توصیه به مصرف کنندگان متادون گفت: این داروی مخدر صنعتی را حتما از طریق مراکز ام ام تی و مراکز فعال درمان سوء مصرف موادمخدر تهیه کرده و به صورت آزاد خریداری نکنند زیرا دارای ناخالصی بوده و سبب افزایش اعتیاد فرد می شود.

وی  همچنین تعداد مراکز فعال تحت پوشش بهزیستی را 3 و تعداد مراکز فعال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر را  53 مرکز دانست و افزود: 48 پزشک فعال، 48 روانشناس و 48 پرستار در این مراکز مشغول به ارائه خدمت هستند.

دکتر کردی در پایان با بیان اینکه طی سال گذشته 120 مورد بازرسی توسط اداره نظارت بر درمان از این مراکز صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در این بازرسی ها 30 مورد تذکر شفاهی جهت اصلاح نواقص، 20 مورد تذکر کتبی جهت اصلاح نواقص، 5 مورد تذکر کتبی که منجر به کاهش سهمیه دارویی گردیده است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccxoqs12bqxi8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما