ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> دور کند تایر اعتماد و اشتغال در سیستانکارخانه لاستیک سازی همچنان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۷
کلنگ کارخانه لاستیک سازی پس از فراز و نشیب های زیاد در سال ۹۵ به زمین زده شد، و قرار بود ظرف مدت سه سال پایان پروژه توسط پیمان کار اعلام شود.
دور کند تایر اعتماد و اشتغال در سیستان/کارخانه لاستیک سازی همچنان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی
به گزارش عصرهامون به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ بسیاری از نیروی انسانی جوان در منطقه سیستان به واسطه بیکاری و همچنین وضعیت اقتصادی ضعیف مجبور به ترک این منطقه می شوند.
سالانه موج عظیمی از مهاجرت ها از سیستان به شهرهایی همچون تهران و یزد باعث شده است تا منطقه سیستان بیش از پیش خالی از سکنه شود.
برخی از کارشناسان بر این باورند که با احداث کارگاه های تولیدی و همچنین کارخانه ها معضل بیکاری در سیستان به صورت کامل رفع می شود.
با این حال تا کنون تنها کارخانه آویسا پارسه که تولید لوله های طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار زمین کشاورزی منطقه سیستان را بر عهده دارد می توان فعالترین کارخانه منطقه سیستان دانست.
کارخانه ای که به واسطه این طرح احداث شده است و به طوری نمی توان آن را به پای مسئولان تمام کرد، چرا که جهت تولید لوله های این طرح باید در منطقه احداث می گردید.
اما مهمترین پروژه بزرگ در سیستان را میتوان احداث کارخانه لاستیک سازی در شهرک صنعتی رامشار دانست.
اهمیت این کارخانه به قدری در منطقه سیستان زیاد است که کارشناسان آن را به عنوان اولین پروژه اعتماد سازی سرمایه گذاران در سیستان نام می برند.
کلنگ این کارخانه پس از فراز و نشیب های زیاد در سال ۹۵ به زمین زده شد، و قرار بود ظرف مدت سه سال پایان پروژه توسط پیمان کار اعلام شود.
مهمترین مسئله ای که می توان در ساخت این کارخانه به آن اشاره کرد، اشتغالزایی بیش از دو هزار نفر در این کارخانه است.






به نظر می رسد که با توجه به خشکسالی های اخیر در سیستان و همچنین عدم جایگزین کردن مشاغل جدید بجای کشاورزی و دامداری احداث کارخانه های تولیدی تنها راه برای نگه داشتن سیستانیان در این منطقه است.


پروژه در دست پیمانکار جدید است


حسینی فرماندار شهرستان هامون در گفت و گو با اوشیدا در این خصوص گفت: کارخانه لاستیک سازی رامشار در دست پیمانکار جدید است.

وی افزود: گفته می شود این کارخانه تنها ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

فرماندار شهرستان هامون خاطرنشان کرد: باید اطلاعات جدید از نحوه ساخت این کارخانه را از پیمانکار جدید جویا شد و سپس در اختیار رسانه ها قرار داد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcexo8zwjh87wi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما