تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۱
تغییر روزانه قیمت ها در بازار چابهار به خصوص اجناس وارداتی نشان از سستی ثبات نرخ و نیاز به نظارت مستمر بر اصناف و مراکز فروش کالا دارد.
نوسان دقیقه ای قیمت ها بر بازار چابهار/ نظارت بر گران فروشی عامل مهم کمک به سبد خانوار کم درآمد

به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران با توجه به اینکه نظارت بر مراکز و صنف های مختلف چابهار نسبت به گذشته افزایش بیشتری پیدا کرده است ولی توریستی بودن این منطقه پای سودجویان و دلالان را در زمینه های متعدد کوتاه نمی کند.

یک روز کالا و یا حتی یک میوه بومی قیمتی دارد و روز دیگر قیمت کمتر و یا بیشتری توسط فروشنده در معرض فروش گذاشته می شود که نشان از دلبخواهی بودن برخی از اجناس می باشد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت چابهار به خبرنگار ما گفت: نظارت بر بازار به صورت مستمر توسط اکیپ های این اداره و اصناف و اتحادیه های ذیربط حتی بازرسان تعزیرات انجام می‌شود.

هادی اکبری با اشاره به ثبات بازار میوه افزود: گران فروشی و سود جویی در صنف میوه فروشان را به حداقل رسانده ایم به طوری که همه میوه فروشی های شهر با نرخ و قیمت در دسترس هر میوه به مشتری کاسبی می کنند.

یکی از شهروندان چابهاری در گفت و گو با چهاربهاران اظهار کرد: چند روز قبل برای خرید یک میوه به میوه فروشی رفتم و بعد از خرید دو روز بعد همان میوه را با قیمت کیلویی هزار تومان ارزانتر خریداری کردم که نشان از بی ثباتی و نیاز به نظارت بیشتر بازار می باشد.

جاسم درزاده ادامه داد: اگر کسبه با فروش قانع و به دور از سودجویی افراطی اقدام به فروش کنند مطمئنا رکود در زندگی مردم کاهش می یابد.
یکی از فروشگاه داران چابهاری به خبرنگار ما گفت: چابهار به دلیل اینکه دورتر از شهرهای صادرات اقلام می باشد و کرایه بار بیشتری پرداخت می شود قیمت گذاری بیشتری صورت می گیرد.

علی ترک با اشاره به نظارت بازار افزود: اگر نظارت بر بازار حتی تخصصی تر در زمینه افشای فاکتور سازی برخی اصناف دقیق تر شود آن موقع می توان ثبات قیمت ها را مشاهده کرد.

وی قطع دلال بازی و ایجاد ورودی های کالاهای مورد نیاز با قیمت تعیین شده را از ضروریات کاهش تورم در شهرستان عنوان کرد.

یکی از اقتصاددانان چابهاری به خبرنگار ما گفت: چرا قیمت برنج وارداتی در چابهار هم قیمت و حتی بیشتر از شهرستان می باشد و هیئت مدیره منطقه آزاد وقتی نتواند این بازار را برای شهروندان هموار کند به چه دردی می خورد.

احسان حسینی خاطرنشان کرد: موز و هندوانه ای که از زرآباد می آید با قیمت های شهرستان های اطراف و حتی استان های دیگر در چابهار به فروش می رسد این اگر گران فروشی و عدم نظارت نیست چه معنای دیگری می دهد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfj1dyew6dxea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما