> التماس آمریکا؛ «نه» حاج قاسم افشاگری دیپلمات ایتالیایی از «آرزو‌هایی بر باد رفته» | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۷
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا تاکید دارد نه تنها هیچ زمینه‌ای برای درخواست مذاکره و همکاری با آمریکا در سال ۲۰۰۷ از سوی جمهوری اسلامی ایران وجود نداشت بلکه در آن سال، این آمریکایی‌ها بودند که برای مذاکره با ایران التماس می‌کردند.
التماس آمریکا؛ «نه» حاج قاسم/ افشاگری دیپلمات ایتالیایی از «آرزو‌هایی بر باد رفته»
گروه سیاسی خبرگزاری عصرهامون؛ اخیراً دستگاه تبلیغاتی - امنیتی بی‌بی‌سی، اقدام به پخش سناریویی به اسم مستند، در مورد سرلشکر حاج قاسم سلیمانی کرده است؛ در این سناریو که برگرفته از اوهام سازندگان صهیونیستی آن است، تلاش شده تا وجه پرصلابت حاج قاسم تخطئه شود، اما بالعکس این به اصطلاح مستند بر ابهت سردار دل‌ها افزوده است.
 
سناریویی صهیونیستی
در بخشی از سناریو اخیر بی بی سی به نقل از «دیوید پترائوس» فرمانده اسبق نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در عراق و رئیس اسبق سازمان جاسوسی آمریکا، مواردی در قالب پاره حقیقت‌گویی بیان شده است. به طور کلی سازندگان صهیونیستی احمق این مستند تلاش کرده‌اند، تا از طریق ارائه گزاره‌های وارونه و یکسویه در این مستند بر فضای داخلی ایران و روابط میان دستگاه‌های مقتدر نظام جمهوری اسلامی نیز اثر سوء بگذارند. اما تیر آن‌ها همچون همیشه به خطا رفته است.
 
سناریویی با اطلاعات غلط و قدیمی
در سناریو اخیر دستگاه تبلیغاتی دولت انگلیس در مورد حاج قاسم سلیمانی، نکته تازه‌ای بیان نمی‌شود بلکه همان اطلاعات سابقاً انتشار یافته با فرم و شکلی دیگر به مخاطب عرضه می‌شود. فرم و شکلی که وارونه و یکسویه است و از طریق آن تلاش شده است تا اطلاعات پیرامون مختصات نظامی و میدانی منطقه غرب آسیا و دست برتر در آن، تحریف شود.

در این سناریو، فقط روایت نیرو‌ها و فرماندهان اشغالگر غربی – صهیونیستی در منطقه غرب آسیا آن هم بصورت کاملا یکسویه، گزینشی و تحریفی بیان شده و خبری از روایت فرماندهان فاتح جبهه مقاومت از حاج قاسم وجود ندارد.
 
افشاگری دیپلمات اروپایی
«مارکو کارنلوس» دیپلمات و سفیر سابق ایتالیا در عراق طی یادداشتی در پایگاه «میدل ایست آی» به مستند یکسویه بی‌بی‌سی در مورد فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، واکنش نشان داده و با اشاره به نقش صهیونیست‌ها در ساخت مستند‌های تحریف شده‌ای از این دست، متذکر شده که: «روایت غربی‌ها درباره ایران و سرلشکر سلیمانی را تا حد زیادی منابع اسرائیلی، بدون بررسی دقیق تولید می‌کنند. مستند بی‌بی‌سی هم از این قاعده مستثنی نیست؛ روایت اصلی آن را دنی یانتوم، رئیس سابق موساد تدوین کرده است. در این مستند به مخاطبان القاء می‌شود که هر بحرانی در منطقه توسط سلیمانی مهندسی می‌شود. برخی از شخصیت‌های آمریکایی از این روایت حمایت می‌کنند اگرچه آن‌ها دست‌کم برای توانمندی‌های سلیمانی، احترام قائلند».

کارنلوس که سابقاً مشاور چند نخست‌وزیر ایتالیا در مسائل غرب آسیا و شمال آفریقا بوده در قسمت دیگری از یادداشت خود تصریح می‌کند: در بخشی از مستند بی بی سی در مورد سرلشکر سلیمانی به روایتی از دیوید پترائوس اشاره می‌شود. پترائوس در سال ۲۰۰۸ به عنوان فرمانده نظامیان آمریکایی در عراق به برلوسکونی نخست‌وزیر وقت ایتالیا گفته بود که قاسم سلیمانی تاثیرگذارترین فرمانده نظامی غرب آسیاست. این امر بدان معناست که پترائوس در حال یادگیری از سلیمانی بود که با چینش هوشیارانه مهره‌هایش، بر دشمنانش پیروز شده بود.
 
اعتراف پترائوس به توانمندی‌های سرلشکر سلیمانی
دیوید پترائوس که در سال ۲۰۰۷ فرمانده نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در عراق بوده و بعد‌ها طی سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ رئیس سازمان جاسوسی آمریکا یعنی «سیا» شده، چند سال پیش طی مصاحبه‌ای، در مورد سرلشکر سلیمانی از لفظ «دشمن شایسته» استفاده کرده بود و تاکید کرده بود که «قاسم سلیمانی فردی بسیار توانمند و مدبر و دشمنی شایسته است. این ژنرال ایرانی بازی خود را به خوبی انجام می‌دهد».
 
دروغ آشکار سناریوی بی‌بی‌سی در مورد متقاضی مذاکره! 
اما سفیر سابق ایتالیا در عراق در ادامه یادداشت خود به یک تحریف آشکار دیگر در سناریو اخیر بی‌بی‌سی در مورد سرلشکر سلیمانی اشاره می‌کند و می‌نویسد: مقام‌های آمریکایی که بی‌بی‌سی با آن‌ها مصاحبه کرده از ایرانی‌ها تصویر فردی مشتاق برای برقراری رابطه با خودشان ارائه کرده‌اند و گفته‌اند که به صورت سیستماتیک درخواست‌های مذاکره ایرانی‌ها را رد کرده‌اند! بر اساس تجربیاتی که در عراق داشته‌ام، این موضوع دقیقاً بالعکس است.

کارنلوس می‌افزاید: طی بیش از دو سالی که به عنوان سفیر ایتالیا در بغداد بودم، مقام‌های آمریکایی بار‌ها از من خواستند پیام‌هایی را به شبه‌نظامیان شیعه منتقل کنم و اکثراً می‌خواستند ترتیب گفت‌وگوی مستقیم با همتایان ایرانی‌شان را بدهم. این درخواست‌ها به صورت منظم توسط دو سفیر ایران که من با آن‌ها در تعامل بودم و گفته می‌شد عضو سپاه هستند و دستورات سلیمانی را اجرا می‌کنند، رد شد.
 
کدهای باطل‌کننده دروغ بی‌بی‌سی
اما فارغ از افشاگری‌های اخیر این دیپلمات ایتالیایی، کد‌های فراوانی وجود دارد که ادعای آمریکایی‌ها را در مورد درخواست ایران برای مذاکره پیرامون مسائل منطقه‌ای، باطل می‌کند.
 
«حاج قاسم» افتخار نداد نامه پمپئو را باز کند
روز شنبه دوم دسامبر ۲۰۱۷ (۱۱ آذر ۹۶) مایک پمپئو وزیر خارجه فعلی آمریکا که در آن مقطع رئیس سازمان سیا بود، طی سخنانی در همایش سالیانه امنیت ملی ریگان در کالیفرنیای جنوبی ناخواسته به یک اعتراف تلخ (البته برای آمریکایی‌های قلدر) تن داد و گفت: «درباره رفتار‌های ایران در عراق نامه‌ای را برای ژنرال سلیمانی نوشته‌ام، اما او نامه من را باز نکرده است».

پمپئو اوایل بهمن ۹۶ نیز در مصاحبه با «بی بی سی» بار دیگر آن اعتراف تلخ را به زبان آورد که سرلشکر سلیمانی نامه او را باز نکرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد محمدی‌گلپایگانی رئیس‌دفتر مقام معظم رهبری، نهم آذرماه ۹۶ طی سخنانی در مشهد، پیرامون نامه رئیس سیا به سردار سلیمانی، گفت: «همین اواخر، زمانی که سردار سلیمانی در بوکمال بود، رئیس سازمان سیا به وسیله یکی از رابطان خود در منطقه، نامه‌ای برای وی فرستاد؛ اما ایشان گفت: نامه تو را نمی‌گیرم و نمی‌خوانم و اصلا با این افراد صحبتی ندارم».
 
همچنین سردار «رسول سنایی‌راد» در گفت‌وگو با میزان، پیرامون پخش یک برنامه از ارگان رسانه‌ای دولت انگلیس «بی‌بی‌سی» در خصوص سرلشکر حاج قاسم سلیمانی به کارگردانی یک فرد صهیونیست، اظهار کرد: اولا ما نباید به این برنامه، واژه «مستند» را اطلاق کنیم چرا که اگر آن را مستند بدانیم به نوعی به آن اعتبار بخشیده‌ایم.

وی افزود: برنامه پخش شده توسط بی‌بی‌سی، صرفا یک سناریوی تبلیغی روانی برای تخریب چهره سردار سلیمانی یا به عبارت بهتر «انتقام گرفتن از سردار سلیمانی» توسط صهیونیست‌ها بود.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در ادامه به بررسی چالش‌های آمریکا در زمان آغاز اشغال افغانستان و عراق پرداخت و گفت: در ماجرای اِشغال افغانستان، آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل نکردند. مواجهه جمهوری اسلامی ایران با ماجرای اشغال افغانستان، کمک به مردم افغانستان و کاهش تلفات اِشغال بود که با مواضع سخیف آمریکا پاسخ داده شد.

سردار سنایی‌راد با بیان اینکه ماهیت آمریکایی‌ها که از قبل برای ایران مشخص بود در ماجرای اِشغال افغانستان مشخص‌تر شد، عنوان کرد: تعابیر زشتی که رئیس جمهور وقت آمریکا در زمان اشغال افغانستان در خصوص ایران به کار برد، جایی برای هیچ‌گونه مذاکره و همکاری باقی نگذاشت.

وی همچنین با بیان اینکه ورود آمریکایی‌ها به عراق نیز با چالش‌ها و موانع جدی‌تری نسبت به اشغال افغانستان همراه بود، افزود: کار برای آمریکا در زمان اشغال عراق به مراتب پیچیده‌تر از زمان اشغال افغانستان بود و اگر قرار بر درخواست مذاکره برای همراهی بوده باشد، طبیعی است که این درخواست از ناحیه آمریکا به ایران داده شده است.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا تاکید کرد: نه تنها هیچ زمینه‌ای برای درخواست مذاکره و همکاری با آمریکا در سال ۲۰۰۷ از سوی جمهوری اسلامی ایران وجود نداشت بلکه در آن سال، این آمریکایی‌ها بودند که برای مذاکره با ایران التماس می‌کردند.

سردار سنایی‌راد در پایان با بیان اینکه تقاضای گفت‌وگو و همکاری معمولا از ناحیه آمریکایی‌ها خطاب به سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه داده می‌شد، گفت: حاج قاسم رسما اعلام کرده بود که وقعی به این درخواست‌های آمریکایی‌ها نمی‌گذارد.
 
اما مقام معظم رهبری یکبار به اتمّ وجه به یاوگویی آمریکایی‌ها در مورد متقاضی مذاکره پاسخ دادند؛ معظم له ۲۴ شهریور ۹۳ در حین مرخص شدن از بیمارستان، فرمودند: امّا یک مطلبى هم خارج از مسئله‌ى بیمارستان و بیمارى و محیط بیمارستان عرض بکنم و آن اینکه من این چند روزه - این دوسه روز آخر - تفریحى داشتم و آن تفریح عبارت از این بود که گوش میکردم به حرف‌هاى آمریکایى‌ها در زمینه‌ى داعش و مبارزه‌ى با داعش و حرفهایى که میزنند؛ حرفهاى پوچ و توخالى و جهت‌دار. از جمله‌ى آن چیزهایى که براى من واقعاً مایه‌ى تفریح بود، این بود که دیدم، هم وزیر خارجه‌ى آمریکا، هم آن دختر - سخنگویشان که مى‌آید وامى‌ایستد آنجا حرف میزند - (۲) صریحاً گفتند که ما از ایران براى ائتلاف علیه داعش دعوت نمیکنیم! اوّلاً چه افتخارى بالاتر از این براى ما که آمریکا در یک کار دسته‌جمعى، در یک کار خلافِ غلطى که دارند انجام میدهند، از ما مأیوس باشد و نخواهد که ما باشیم؛ این براى ما مایه‌ى افتخار است، مایه‌ى تأسّف نیست. ثانیاً دیدم همه‌شان دروغ میگویند؛ براى اینکه همان روزهاى اوّلى که مسئله‌ى داعش در عراق پیش آمد، آمریکایى‌ها به‌وسیله‌ى سفیرشان، (۳) از سفیر ما در عراق، (۴) درخواست کردند که بیایید بنشینیم درباره داعش با هم هماهنگى کنیم. سفیر ما این را منعکس کرد؛ بعضى از مسئولین ما هم حرفى نداشتند، من مخالفت کردم؛ گفتم در این قضیّه، ما بخصوص با آمریکا همراهى نمیکنیم؛ چون این‌ها خودشان دستشان آلوده است؛ در این قضیّه ما چطور بیاییم با کسانى که دستشان آلوده است و نیّتشان آلوده است همکارى کنیم؟ بعد از آن هم همین آقاى وزیرخارجه‌اى (۵) که این حرف را آمد جلوى چشم همه‌ى دنیا پشت دوربین گفت که «ما از ایران همکارى نمیخواهیم»، همین ایشان، شخصاً از آقاى دکتر ظریف (۶) درخواست کرده بود که بیایید ما در این قضیّه همکارى کنیم؛ دکتر ظریف رد کرد. معاون او هم - که او هم یک زنى است که مى‌بینید، مى‌شناسید - (۷) از آقاى عراقچى (۸) در مذاکراتش درخواست کرده بود که بیایید ما همکارى کنیم؛ این‌ها رد کردند. بعد از آنکه آن‌ها رد کردند و ما صریحاً گفتیم با شما در این قضیّه همکارى نمیکنیم، حالا میگویند ما ایران را نمیخواهیم وارد کنیم!

۲) مارى هارف (سخنگوى وقت وزارت خارجه‌ى آمریکا)
۳) رابرت استفان بى‌کرافت‌
۴) آقاى حسن دانایى‌فر
۵) جان کرى‌
۶) آقاى محمّدجواد ظریف (وزیر امور خارجه)
۷) وندى شرمن (معاون سیاسى وقت وزارت خارجه‌ى آمریکا)
۸) آقاى عبّاس عراقچى (معاون وقت حقوقى و بین‌الملل وزارت امور خارجه و معاون سیاسی فعلی این وزارتخانه)
 
منبع:میزان
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdsn0foyt0zn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها