سرپرست مركز بهداشت شهرستان چابهار گفت: یک آشپزخانه تهیه و پخت غذا در چابهار توسط کارشناسان بهداشت محیط مركز بهداشت شهرستان به دليل عدم رعايت اصول بهداشتي پلمپ شد.
به گزارش عصرهامون، بهروز دهقان در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران با اشاره به فعالیتهای تیمهای نظارتی طرح سلامت نوروزی در این شهرستان اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی از ٢٠ اسفندماه اجراشده است و تاکنون بيش از ٥٧٨ مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسیشده است.
وي ادامه داد: در بازدیدها و بازرسی های انجام شده توسط اکیپ های نظارتی مركز بهداشت شهرستان، يك واحد آشپزخانه مركزي متخلف نواقص بحراني كشف و براي جلوگیری از ادامه فعالیت این واحد متخلف با اخذ دستور مقام قضایی نسبت به تعطیلی و پلمپ آشپزخانه اقدام شد.
سرپرست مركز بهداشت شهرستان چابهار از مردم خواست و تاكيد كرد: برای حفظ سلامت خانواده، غذای مورد نیاز خود را از رستوران ها و آشپزخانه معتبر تهیه کنند.
دهقان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و عدم رعایت اصول بهداشتی در اماکن و واحدهای اقامتی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ضمن تماس با تلفن 190 مورد تخلف را جهت رسیدگی های بعدی به بازرسان بهداشت محیط اعلام کنند.