تاریخ انتشار :چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۸
شهرستان مرزی میرجاوه با ۷۰ اثر تاریخی و طبیعی در ۸۰ کیلومتری از مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
سفربه سرزمین ناشناخته ها/ با جاذبه های گردشگری شهرستان میرجاوه آشنا شوید
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛شهرستان مرزی میرجاوه با داشتن ۵۵نفر جمعیت و ۲۲۰کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان در ۸۰ کیلومتری از مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
شهرستان مرزی میرجاوه دارای ۷۰ اثر تاریخی طبیعی و شناسایی شده است، که ۱۵ اثر آن به ثبت ملی رسیده است و یکی از مهم ترین قطب های گردشگری استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود که ساختمان پست ، اداره شهربانی، اداره راه آهن، معماری صخره ای، چشمه حضرت موسی، غار لادیز، قبرستان هفتاد ملا، آبشار لادیز، حمام قدیمی، قله لادیز از جمله  آثار طبیعی و باستانی این شهرستان است.
غار و آبشار لادیز  از جاذبه‌های طبیعی و منحصر به فرد شهرستان میرجاوه و بخش لادیز است که هر ساله گردشگران زیادی را از مناطق مختلف کشور به خود جذب می‌کند.
 

  پست میرجاوه
همزمان با احداث شبکه راه آهن از کویته به زاهدان، نقطه مرزی میل 72 به یکی از مبادی اصلی ورودی مسافر و ترانزیت کالا در شرق کشور مبدل شد و این امر موجب شکل گیری شهر میرجاوه و مجموعه ای از ساختمان های اداری، مسکونی، انتظامی و خدمات دیگر شد که ساختمان پست میرجاوه یکی از انهاست، این ساختمان به سبک معماری خانه های چوبی با سقف شیروانی برای انجام مراسلات پستی در خیابان فرخی سیستانی و همجوار با ساختمان شهربانی ساخته شده است.
 
 
 
راه آهن میرجاوه
ساختمان راه آهن میرجاوه  و مجموعه سازه های مرتبط با آن سنگ پایه بنای شهر میرجاوه و زاهدان است که در حاشیه خیابان فرخی میرجاوه واقع شده است.
 

 
 
 
شهربانی میرجاوه
شهربانی میرجاوه پس از شروع به کار خط راه آهن کویته، زاهدان در نقطه مشترک دو کشور ایران و پاکستان شهر میرجاوه شکل گرفت و به تدریج با احداث مجموعه هايی از ساختمان های اداری و دولتی و شخصی رشد یافته و گسترش می یابد و این مرکز پلیس شهری به منظور حفظ نظم و امنیت شهر نوپای میرجاوه راه اندازی شد.
 
 
قبرستان هفتاد ملا
قبرستان تاریخی هفتاد ملا یکی از جاذبه‎های بسیار زیبا و منحصربفرد شهرستان میرجاوه  با بیش از ۵۰۰ متر مربع وسعت به شکل کمانی در بخش شرقی روستای روپس و در 20 کیلو متری روستای تمین واقع شده است، در دامنه ارتفاعات مشرف بر روستا یک تو رفتگی وجود دارد که در پناه ان یک نمونه از گورستان های منحصر به فرد دوران اسلامی بنام گورستان هفتاد ملا قرار گرفته است ، این گورستان با حدود 50 متر مربع مساحت، شامل مجموعه ای از صورت قبر های پنج طبقه مصطبه ای شکل پلکانی با دیواری مخوف و سوراخ دار عمود بر روی انها می باشد.
 
 
 
قلعه تپه لادیز
قلعه لادیز در کنار سفلی، در 17 کیلو متری جنوب غرب میرجاوه و در مسیر میرجاوه به تمین قرار گرفته است، ویژگی های این اثر استفاده از سنگ های درشت برای پیبندی بنا و ساختن دیوار های خشتی روی این پی های سنگی می باشد.
 
 
 
معماری صخره ای روستا تمین
معماری صخره ای تمین معماری منحصر بفرد است و فقط در چند جای ایران چنین معماری دیده می شود علاوه بر معماری ، دهستان تمین دارای طبیعت زیبا و بکر می باشد.
 
 
 
 
" روستای تمین" بهشتی در دل کویر / سرزميني با قدمت ۱۰۰ هزار سال در دامنه تفتان دهستان «تمین» از مناطق هدف گردشگری استان سیستان و بلوچستان و شهرستان میرجاوه محسوب می شود و به سبب ویژگی های خاص منطقه ای و طبیعت دست نخورده آن مورد توجه بسیاری از گردشگران قرار گرفته است.
 

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdchqvnzv23nzzd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما