تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۰۵
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و استاندار آذربایجان‌غربی در مراسم تجلیل از کارگران نمونه استان در درگیری لفظی با یکدیگر از خجالت همدیگر درآمدند.
مشاجره شدید نماینده ارومیه با استاندار آذربایجان‌ غربی
به گزارش عصرهامون، به نقل از گروه سیاسی رکنا ؛ عصر امروز مراسم تجلیل از کارگران نمونه آذربایجان‌غربی در سالن آمفی‌تئاتر استانداری در ارومیه برگزار شد که این مراسم حواشی جنجالی و داغی از جمله درگیری لفظی نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و استاندار آذربایجان‌غربی را در پی داشت که در ادامه به این درگیری پرداخته می‌شود.

سید هادی بهادری در این مراسم ضمن تبریک روز کارگر و خسته نباشید به کارگران اظهار می‌کند: جا دارد من به عنوان یک مسؤول کوچک در قوه مقننه برای وضعیت اقتصادی در کشور از مردم عذرخواهی کنم که ما نمایندگان نمی‌توانیم اقتصاد کشور را مدیریت کنیم، من اهل تعریف و تمجید نیستم چرا که وظیفه نظارتی که از سوی مردم بر عهده ما گذاشته شده باعث می‌شود از هر چیزی تعریف و تمجید نکنیم.

وی می‌افزاید: من تاکید می‌کنم در کشور برنامه نداریم، زیرا اگر برنامه وجود داشت وضعیت کشور اینگونه نمی‌شد ما استاد تبدیل کردن فرصت‌ها به تهدیدها هستیم و با بی‌برنامگی فرصت‌هایمان را به تهدید تبدیل می‌کنیم و در صورتی هم که کار مثبتی در یک جایی اتفاق می‌افتد آن را به نام خود می‌زنیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امسال برخی سعی می‌کنند تا بگویند ما باعث شدیم تا صادرات بیشتر شود، در حالی که در کشور سیب‌زمینی و پیاز را به مردم نمی‌فروشند و بازار داخلی فلج می‌شود تا برای سود بیشتر این محصولات را صادر می‌کنند، می‌گوید: منظور من فرد خاصی از جمله رئیس‌جمهور، استاندار یا هر شخص دیگری نیست، من به جای همه آنها از مردم عذرخواهی می‌کنم که نمی‌توانیم شرایط را درست ارزیابی کنیم.

وی تصریح می‌کند: ما در کشور برای ۲۰ روز آینده برنامه نداریم، اما در صحبت کردن همه به گونه‌ای استاد هستند که اقتصاددانان جهان در برابرشان کم می‌آورند، اما در عمل توان مدیریت خرید و فروش پیاز، سیب‌زمینی و نخود را نداریم؛ در حال حاضر نخود در میدان گندم ارومیه تلنبار شده است و نخودکاران بدبخت شده‌اند و من عذرخواهی می‌کنم که نمی‌توانم نخودکاران را کمک کنم تا محصول‌شان را به فروش برسانند تا در اثر ۶ ماه انبار کردن، موش‌ها به این نخودها حمله نکند.

بهادری خاطرنشان می‌کند: من از واحدهای تولیدی زیادی بازدید کردم که صاحبان‌شان می‌گویند مسؤولان زیادی به این واحدها سرزده و جلسلات بسیاری را برای حل مشکلات آنها برگزار می‌کنند، اما مشکل آنها حل نمی‌شود، سرمایه‌گذار ترکیه‌ای که برای پخت پیتزا در ارومیه چندین سال پیش اقدام به سرمایه‌گذاری کرد در حال حاضر پشیمان شده و از سه سال علافی در ارومیه به ستوه آمده است.

وی می‌گوید: من آقای مرتاض را مجاب کردم تا در ارومیه اقدام به تولید دستگاه‌های وانت کند و برای این کار نیز من دستش را نیز بوسیدم، اما امروز که من وی را ملاقات کردم او از انصراف در تولید وانت باری در ارومیه خبر داد، امثال این افراد پس از کاغذبازی و جلسات زیاد، در آخر سر پشیمان می‌شوند و من به وزیر صنعت زنگ زدم و قرار است دوشنبه هفته آینده در این مورد با وی صحبتی داشته باشیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر کارفرما نباشد کارگری نیست، اگر وضع کارخانه‌دار خوب نباشد وضع کارگر هم خوب نیست، ادامه می‌دهد: ما از وضعیت خوب کارفرمایان خوشحال می‌شویم از کسی که به جای دلالی، اقدام به تولید می‌کند، باید دستش را بوسید.

وی با اشاره به اینکه در موضوع برجام، ایران همه تخم‌مرغ‌هایش را در یک سبد گذاشته و از بازار چند میلیاردی کشورهای همسایه غافل شده و چشم به بازاری ناچیز اروپا دوخت، می‌افزاید: من بارها گفته‌ام که برای توسعه استان و کشور باید ارومیه را به بندر مسرین ترکیه وصل کرد و در ورودی مرز سرو نوشت ۵۰۰ کیلومتر تا دریای مدیرانه.

بهادری می‌گوید: من در یک جلسه‌ای در حضور وزیر درخواست قطار سریع‌السیر ارومیه به تبریز را مطرح کردم که یکی از مسؤولان استانی در جلسه با وزیر گفت این طرح توجیح اقتصادی ندارد و طبق اعلام مرکز آمار ایران در آذربایجان‌غربی در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ بیکاری سه درصد افزایش داشته است.

سخنرانی بهادری که به این قسمت و بیان آمار بیکاری می‌رسد محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان‌غربی خطاب به وی می‌گوید: این آمار دروغ است و این آمار سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ است؛ بهادری جواب می‌دهد: شما چرا مطالب را به خودتون می‌گیرید؛ استاندار: چون دروغ می‌گویید؛ بهادری: من راست می‌گویم و شما به من اتهام دروغ‌گویی می‌زنید و شما به معاون خود تذکر نمی‌دیدید که به جای آذربایجان‌غربی سه بار لفظ آذربایجان‌شرقی به کار برد حالا که به فرض من به جای ۹۵ گفتم ۹۶ و شما به من اتهام دروغ‌گویی می‌زنید؛ در این میان حضار حاضر در سالن همه شروع به تشویق بهادری می‌کنند.

بهادری خطاب به شهریاری عنوان می‌کند: شما در استان ما مهمان هستید و حرمت مهمان بودن را نگه دارید، شهریاری پاسخ می‌دهد من حاکم هست و بهادری می‌گوید شما خادم هستید و امام خمینی (ره) با آن عظمت خود را خادم مردم می‌دانست و در این زمان باز هم صدای تشویق از بین حضار بلند می‌شود.

بهادری ادامه می‌دهد: من عذرخواهی می‌کنم که ما ظرفیت حتی یک انتقاد را هم نداریم و من به عنوان کسی که بیشترین آرای مردم در تاریخ آذربایجان‌غربی را کسب کرده‌ام، آیا حق یک کلمه انتقاد را ندارم در حالی که خطابم شما نبودید، استان ما رتبه ۲۸ کشوری را نظر توسعه یافتگی دارد و من در یک سال و نیم حضورم در معاونت عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی فضای امنیتی موجود پیرامون دریاچه ارومیه را به احیا تبدیل کردم، مانع تفکیک زمین‌های پادگان لشکر ارومیه شدم.

در این حین رضا نقی‌زاده، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی پشت تریبون رفته و به بهادری می‌گوید دیگر حرفی نزنید و تمام کنید و در این زمان بهادری قهر کرده و با عصبانیت جلسه را ترک می‌کند، اما سپس وی را به سالن برمی‌گردانند.

بهادری یکی از مفسدان اقتصادی آذربایجان‌غربی است
اینک نوبت به محمدمهدی شهریاری، استاندار آذربایجان‌غربی می‌رسد و وی که به گفته خودش قصد سخنرانی نداشته و تنها برای پاسخ به سخنان بهادری پشت تریبون قرار گرفته است، اظهار می‌کند: من خود نماینده مردم در مجلس بوده‌ام و به خوبی می‌دانم که نماینده وظیفه دارد دغدغه‌های مردم را بگوید و این کار اشکالی ندارد و من دست همه منتقدان را می‌بوسم.

وی می‌افزاید: امسال با توجه به سال انتخابات بودن، برخی مسائلی را مطرح می‌کنند که واقعیت ندارد برای مثال در مورد سرمایه‌گذار ترکیه‌ای مورد اشاره بهادری باید گفت که وی خواهان دو میلیارد تومان وام بدون وثیقه و ضامن است و من چگونه باید به یک خارجی اعتماد کرده و سرمایه ملت را به وی دهم.

استاندار آذربایجان‌غربی ادامه می‌دهد: در ارتباط با آقای مرتاض باید بگویم که من کلنگ ساخت کارخانه تولید خودرو در ارومیه را زده‌ام و چرا بهادری ادعا می‌کند که وی این کارخانه را ایجاد کرده است و در این ارتباط این شخص با یک کمپانی چینی تولید خودرو در تبریز قرارداد دارد و این شرکت چینی حاضر به دادن نمایندگی به ایران در دو مکان نشد و تنها نمایندگی را به تبریز داد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت کشور از نظر مبادله دلار و انتقال سرمایه سخت است، تصریح می‌کند: بهادری مرا مهمان خطاب می‌کند، خود او که میزبان است به مردم استان جواب دهد در چندین سال سمت داشتن در شورای شهر، معاونت عمرانی استانداری، ستاد احیای دریاچه ارومیه و اکنون در سمت نمایندگی مجلس چه کارهایی کرده است.

شهریاری خطاب به بهادری می‌گوید: پرونده پول‌های شما در دست من است، در زمان مسؤولیت شما در ستاد احیا چرا ۵۰ میلیون تومان به یک هیات عزادارای پول داده شده است، در پرونده فساد بانک تجارت موارد بسیاری است، اینجا ما با فساد مبارزه می‌کنیم، همه انتقادات به دلیل کشف پشت پرده‌های فساد ۳۰۰ میلیارد تومان پول‌های سوخت است در آن زمان شما معاون عمرانی استاندار بودید چرا جلوی فساد سوخت را نگرفتید؟

در این زمان بهادری از جای خود بلند شده و می‌خواهد به پشت تریبون رفته و پاسخ دهد که شهریاری می‌گوید: اکنون نوبت من است و ادامه می‌دهد، هرکس در روند توسعه استان خلل وارد کند با سند و مدرک جوابش را خواهیم داد.

در این حال بهادری خطاب به شهریاری می‌گوید: دو سال است که مدام از فساد حرف می‌زنید اسامی این فاسدان را نام ببرید و شهریاری پاسخ می‌دهد: یکی از این مفسدان تو هستی و امشب اسامی را حتماً اعلام می‌کنم.

این بار تشویق‌های مردم برای شهریاری است و همه درخواست می‌کنند که اجازه داده شود تا این سخنرانی‌های ادامه پیدا کند.

بهادری به جای انتقاد از اقدامات خود برای کارگران و واحدهای تولیدی بگوید
پس از آن اسلام صادقی، رئیس خانه کارگر آذربایجان‌غربی برای بار دوم پشت تریبون قرار گرفته و از سیاسی شدن واحدهای تولید صنعتی استان انتقاد کرده و می‌گوید: یک نماینده مجلس چرا باید به خود اجازه دهد تا سوال کند شورای اسلامی کار در کدام واحد قرار دارد و بهادری به عنوان یک نماینده منتقد به کارگران جواب دهد در این چندین سال کدام درد کارگران را شنیده است و کدامین بودجه‌ها را برای واحدهای تولیدی استان گرفته است و چرا اجازه نمی‌دهد شهریاری به عنوان مدیری مدبر به برنامه‌های توسعه‌ای خود در استان ادامه دهد؟

قاب پایانی... https://www.asrehamoon.ir/vdcfxydymw6dy0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها