مهدی حسینی در گفت وگو با خبرنگار
عصرهامون از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در استان خبر داد و افزود: این طرح با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی اجرا می شود.
وی زمان آغاز این نظارت ها را از امروز تا 17 خرداد ماه جاری عنوان کرد و ادامه داد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان با ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی، متشکل از 29 اکیپ سیار ، 21 اکیپ ثابت و 80 نفر بازرس دامپزشکی در سراسر استان اجرا خواهد شد.
به گفته وی، این بازرسی ها روزانه در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در حال انجام است.
مدیر کل دامپزشکی استان از شهروندان خواست تا به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده های دامی مورد نیاز خود اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفاٌ از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت این اداره تهیه کنند چرا که این مراکز تحت نظارت قرار دارند.
به گزارش عصرهامون اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی در شهرستانها، با شماره تلفن 1512، آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان می باشد.
انتهای پیام/