تاریخ انتشار :جمعه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۵
این روزها بخش دشتیاری شهرستان چابهار میزبان دو گروه از جهادگرانی است که با همت و تلاش خود در دورترین روستاهای شهرستان رنگ و بوی امید و بازگشت به زندگی را به مردم هدیه می‌دهند.
اردوی جهادی بسیج دانشجویی چابهار؛ از ارائه خدمات فرهنگی و بهداشتی تا ساخت مدرسه برای روستاییان
به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران، اردوی جهادی مقدمه ای بر سبک زندگی جهادی و تعمیق و گسترش روحیه ای جهادی است که به آبادانی، رشد فرهنگی و محرومیت‌زدایی از چهره نقاط محروم می‌انجامد.

نام گروه‌های جهادی واژه‌ای‌ است که این روزها به گوش بسیاری از مردم شهرستان‌ها و مناطق محروم کشور آشنا است؛ گروه‌هایی که به همت دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با حضور و استقبال پرشور جوانان و نوجوانان تشکیل می‌شود و برای رفع محرومیت از نقاط محروم تلاش می‌کند.

اردوهای جهادی با هدف افزایش ماندگاری مردم در روستا گام بر می دارد و برای تحقق این امر، باید به موضوع آموزش در بخش های مختلف زندگی روستاییان توجه شود.



مسئول بسیج دانشجویی شهرستان چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهارن با اشاره به اینکه اردوی جهادی نزد دانشجویان از جایگاه ویژه ای برخوردار است بیان کرد: نیروی جوان و طالب علم ذر این اردوها از جرگه نفس خارج شده و جوانی خود را در کمک به نیازمندان عرضه می‌کند و این بار جوانانی از خطه چابهار به همراه دانشجویان مازندرانی در این راه گام نهادند تا محرومیت را رنگ ببازند.

بهروز مختاری با بیان اینکه خدمت به محرومان یک خودسازی نفس است، تصریح کرد: اینکه انسان از بسیاری از فضاها و امکانات رفاهی و زندگی دنیوی جدا شود و این هجرت را برای خدمت به مردم انجام دهد بسیار ارزشمند است.

وی افزود: اهداف کلی برگزاری اردوهای جهادی آموزش در قسمت های مختلف زندگی مردم روستا است که می تواند نقش مهمی در تحقق اهداف برگزاری اردوهای جهادی یعنی ماندگاری مردم در روستا ایفا کند.



مسئول بسیج دانشجویی شهرستان چابهار مهم‌ترین هدف برگزاری اردو‌های جهادی را سازندگی عنوان کرد و گفت: آغاز این سازندگی، ساختن خود است، به عبارتی اولین هدف اردوی جهادی خودسازی است، همان‌طور که برترین جهاد‌ها جهاد اکبر در معرکه نفس است.

وی با بیان اینکه دانشجویان گروه‌های جهادی از بسیاری از تعلقات گذشتند و این گذشتن ارزش دارد، بیان کرد: وقتی این جهادگران در عرصه روستا حضور پیدا می‌کنند و به خاطر محرومیت روستا ریاضت‌ها و محرومیت‌ها را لمس می‌کنند این‌ها اثراتی است که خودسازی را به عنوان هدف اصلی گروه‌های جهادی تقویت خواهد کرد.

مختاری ادامه داد: همراه شدن با گروه جهادی و آمدن به مناطق محروم و خدمت کردن به آن‌ها در ابتدا سخت است، اما هنگامی که روحیه وفاق بین دانشجویان را مشاهده می‌کنی، همه‌چیز آسان می‌شود.



وی در خصوص تأثیرگذاری اردو‌های جهادی در شخصیت افراد گفت: قطعاً شخصیت و رفتار هر فردی که در این اردو‌ها شرکت کند، دچار تغییر خواهد شد که این تغییرات در جوانان مشاهده شده است.
 
مسئول گروه جهادی شهید مدافع حرم محمد مهدی فریدونی چابهار افزود: شاید تصور شود که جوانان در این اردوها تن خود را خسته می کنند ولی برعکس، در این اردوها تن و روح انسان شاداب می شود.

به گفته وی؛ برخی گمان می کنند شادی فقط رفتن کنار دریا است اما حضور در اردوهای جهادی خستگی های روحی انسان را هم برطرف می کند شاید این روحیه را خیلی ها درک نکنند چرا که تا افراد تجربه نکنند نمی توانند این نشاط را درک کنند.



وی گفت: دانشجویان مازندران چند سالی است که با گروه‌ جهادی شهید فریدونی بسیج دانشحویی شهرستان چابهار همکاری می‌کنند و اینبار به یکی از روستاهای بخش دشتیاری آمدند تا با هم مدرسه شش کلاسه ای برای بچهای محروم این منطقه بسازند.

مختاری خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌های فرهنگی و آموزشی از قبیل آموزش، روانخوانی قرآن، آموزش احکام و نماز، آموزش بهداشت فردی و خانواده جمله فعالیت‌های بهداشتی و فرهنگی گروه جهادی شهید فریدونی بسیج دانشحویی شهرستان چابهار بوده است.

انتهای پبام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdxf0f9yt0fk6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما