تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۱۷
معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی فرمانداری ویژه شهرستان چابهار گفت: مبارزه با قاچاق سوخت باعث از بین رفتن هدر رفت سرمایه های ملی می شود و می توان با اعمال طرح های کارشناسی شده برای فروش سوخت مرز نشینان به استقبال مقابله با این معضل اجتماعی رفت.
مبارزه با قاچاق سوخت عامل امنیت اقتصادی و اجتماعی جامعه/ طرح فروش قانونی و دولتی سوخت مرزنشینان جایگزین قاچاق مرزی
به گزارش عصرهامون، هوشنگ بامری در گفت و گو با چهاربهاران اذعان کرد: با توجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان با کشورهای نیازمند سوخت های فسیلی، مقابله با قاچاق سوخت توسط نهادهای نظارتی در مبادی مختلف لازم الاجراست.
 
وی با اشاره به کمبود جایگاه های سوخت در چابهار افزود: برخی وقت های شلوغی جایگاه های سوخت در چابهار ظن قاچاق را به ذهن ها خطور می دهد ولی در حقیقت مردم نمی توانند مازادی از سهمیه ۲۰۰ لیتر خود برای فروش داشته باشند و شلوغی به دلیل کمبود جایگاه ها و ورود گردشگران می باشد.
 
معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی فرمانداری ویژه چابهار ادامه داد: یکی از عوامل قاچاق سوخت در استان وجود کارت های مهاجر از مرکز کشور بوده و عامل دیگری که به این معضل دامن می زند افزایش قیمت در خارج از مرز می باشد که باعث سواستفاده سودجویان می شود.
 
وی مبارزه با خودروهای پلاک مخدوش در جاده های استان را مهم دانسته و تاکید کرد: خودروهای سوخت بر قاچاق با مخدوش کردن پلاک برای فرار از دست قانونی علاوه بر اینکه سرمایه ملی را ضایع می کنند باعث اتفاقات و سوانح جاده ای می شود که حقوق مردم را تضییع می کند.
 
بامری در پایان خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق سوخت در دستور کار دولت قرار دارد و همانطور که نماینده ارشد دولت در استان از شدت یافتن مبارزه با قاچاق سوخت خبر داد مطمئنا به زودی این معضل اجتماعی و اقتصادی در جامعه کاهش می یابد.
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccmsqso2bqse8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما