تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۸
دانشگاه زابل در سال های اخیر به یکی از مهمترین قطب های تولید کننده داروهای گیاهی در استان تبدیل شده است.
سیستان معدن گیاهان دارویی /دانشگاه زابل پیشرو در کشت و تولید
به گزارش عصرهامون به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ امروز با توجه به پیشرفت علم پزشکی و توجه کارشناسان به گیاهان دارویی بسیاری از مردم بجای استفاده از داروهای شیمیایی به پیاهان روی آورده اند.
گرچه در گذشته گیاهان دارویی تنها مورد استفاده بومیان چند روستا قرار می گرفت اما اکنون این گیاهان با توجه به خواص دارویی فوق العاده ای که دارا هستند ، مورد استفاده در مناطق شهری نیز قرار می گیرد.
دارو های گیاهی که معمولا در مناطق خشک و کوهستانی رشد بیشتری دارند ، امروزه به یکی از مهمترین منابع درآمدی افراد تبدیل شده است البته، باید این موضوع را نیز دانست که فروش نا صحیح باعث نابودی این نوع گیاهان در منطقه می شود.
دانشگاه زابل در سال های اخیر به یکی از مهمترین قطب های تولید کننده داروهای گیاهی در استان تبدیل شده و به گفته مدیران این دانشگاه پیشرفت چشم گیری در این خصوص پیدا کرده است.





موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی سیستان بیش از ۱۰۰ گیاه دارویی مقاوم با آب و هوای خشک در این دانشگاه کشت شده است.
وی افزود: چای ترش مهمترین گیاهی است که در زابل سازگاری بیشتری نسبت به سایر گیاهان دارد لذا در همین خصوص ۱۰ هکتار از زمین های دانشگاه زابل را به این گیاه اختصاص داده ایم.
وی ادامه داد: با طرح کشت بافت این گیاه سعی در تولید انبوه آن داریم تا بتوانیم یکی از بزرگترین فروشندگان چای ترش لقب گیریم.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdzf0fkyt0fj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما