تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۹
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: عملیات مبارزه با ملخ صحرایی در بیش از۲۵۷هزار و۸۰۰هکتار از اراضی هشت استان جنوبی کشور اجرایی شد.
خسارتی در عرصه های زراعی و باغی کشور گزارش نشده است/ مبارزه با ملخ های صحرایی در 8 استان جنوبی به 258 هزار هکتار رسید
به گزارش عصرهامون، محمدرضا درگاهی در جریان بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی از مناطق آلوده به ملخ صحرایی در منطقه کهیر شهرستان کنارک بیان کرد: اول بهمن ماه سال گذشته نخستین هشدار و اخطار از سازمان فائو مبنی بر احتمال حمله ملخ صحرایی به کشور داده شد.
 
8استان جنوبی کشور درگیر ملخ های صحرایی
وی افزود:  بدین منظور اطلاع رسانی به استان های مورد تهدید و تشکیل ستاد بحران مورد توجه قرار گرفت به گونه ای که با توجه به حرکت دسته جات زیاد ملخ صحرایی از بالای دریای سرخ تاکنون ۱۴۷ریزش را به کشور داشتیم که هشت استان را درگیر کردند.

ملخ های صحرایی امنیت غذایی را مورد تهدید قرار می دهند
درگاهی با بیان اینکه  بیشترین درگیری با این آفت در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان گزارش شده است، ادامه داد: ملخ صحرایی به عنوان آفت خطرناک در دنیا شناخته شده به طوری که امنیت غذایی را مورد تهدید قرار می دهد.

وی گفت: با تلاش های شبانه روزی همه دست اندرکاران این حوزه و حمایت استانداران هیچ گونه خسارتی از این نوع آفت خطرناک در عرصه های زراعی و باغی کشور گزارش نشده است.

ملخ ها درحمله تهاجمی پوست درختان را می خورند
درگاهی تصریح کرد: امسال نخستین سالی نیست که بحث مبارزه با ملخ را داریم اما ملخ صحرایی خطرناک ترین گونه ملخ است که در صورت حمله تهاجمی پوست درختان را می خورد.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه این سطح از هجوم ملخ در ایران بی سابقه بوده به کشاورزان توصیه کرد در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی و یا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdch-znzx23nz6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها