تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۱۰
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان از ارائه آموزش های مهارتی به بیش از 2هزار و 900نفر در سکونت گاه های غیررسمی استان در سال گذشته خبر داد.
ارائه آموزش های مهارتی به بیش از 2900  نفر در سکونت گاه های غیررسمی
خداداد اولیایی در گفتگو با عصرهامون، گفت: در سال گذشته 2 هزار و 946 نفر دوره آموزشی به ساکنان سکونتگاه های غیر رسمی استان ارائه شد که از این تعداد 2 هزار و 819 نفر دوره آن برای بانوان و 127 نفردوره آن برای آقایان ارائه شده است.

وی افزود: توانمند سازی مهارتی دو هزار 946 نفر در سکونت گاه های غیر رسمی استان معادل 512 هزار 126نفر ساعت آموزش است که از این تعداد 484 هزار و 991 نفر ساعت آن برای بانوان و 27 هزار و 135 نفر ساعت آن نیز برای آقایان ارائه شده است.

وی تصریح کرد: توانمندسازی اقشار آسیب پذیر از طریق آموزش های فنی و حرفه ای افزایش مهارت نیروی انسانی ساکن در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی و فقر زدایی را به دنبال خواهد داشت.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان ادامه داد: ارتباط مستقيمی بين فعاليت هاي مهارتي با فقر و بيکاري وجود دارد چرا که با نهادینه شدن فرهنگ مهارت آموزی در جامعه فرهنگ کارآفرینی و اشتغال جایگاه خود را پیدا خواهد و فقر و بيکاري برطرف خواهد شد.

اولیایی بیان داشت: اشتغالزایی اقشار آسیب پذیر می تواند علاوه بر کاهش آسیب های اجتماعی، امید به زندگی بهتر را برای آنان ایجاد کند و نکته حائز اهمیت در این خصوص این است که پایداری اشتغال در این حوزه نیازمند ارتقاء سطح کیفی تولید و اتصال به بازار مصرف است.

وی خاطر نشان کرد: رشته های برق کار ساختمان، پرورش دهنده مرغ بومی، پریوار دوزی، کیف دوز چرم، مهر زن بلوچ، تعمیر کار آبگرمکن، عرقیجات گیاهی دارویی و کاربر نرم افزار اداری از مهم ترین رشته های آموزش داده شده در سکونتگاه های غیررسمی استان است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjo8evyuqevyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما